Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
szevasztok
Suzukira jó a Golf/Skoda felni is?
-
xmad
őstag
válasz
Davidof92 #7596 üzenetére
ma voltam egy ismerős autószerelőnél.. nem lát semmi sérülést a futóművön.. az is elképzelhető hogy a kopott gumi miatt húz egy kicsit ( 11 éves autó és a gyári gumik vannak rajta
)
cseréltünk olajat, gyertákyat meg légszűrőt.. hát sokkal jobban megy.. meg a hangja is szebb lett
-
Davidof92
senior tag
Voltam boltba, vettem somogyi' hangszórókat előre, bc2-100(papíron, valójában bxc2-100asok), 3500 volt párba, majd ha hazaér apa akkor lehet be is szereljük, aztán hadszójjo'
már csak kazetta adapter kell
-
xmad
őstag
nyikorgás megoldódótt.. befogott a bal első fék.. a munkahenger össze nyomta a betéteket és azok utána ott is maradtak... na azt most megcsináltuk.
de jobbra továbbra is húz az autó..
elképzelhetőnek tartom hogy megpadkázták aztán elállítódott a futómű
-
xmad
őstag
válasz
Davidof92 #7593 üzenetére
amikor tekerem a kormányt vagy enyhe jobb kanyar van vágod
mentem én is vele...amikor fékezeknem nyikorog semmi..
egyébként a suzuki 2000-es 993 ccm-es 98 ezer km-t futott. kasztni rendben, motor szépen jól jár, váltó is tökéletes.. nemtudom mi lehet az a nyikorgás :S :S
motorba viszont látszik h a szelep fedelet egyszer már le szedték.. bár az gondolom most nem lényeges
-
xmad
őstag
haverom vett egy suzuki swiftet de kéne egy kis help.. 2 probléma merült fel amit a próbakör alatt nem vettek észre.
amikor tekeri jobbra a kormányt menetközben éles nyikorgó hangot hallani, de ha jobbra tartassz az autóval akkor is nyikorog vmi a bal első kerék felől..mint amikor 2 fém csúszik egymáson.. ez mi lehet?
a másik.. enyhén jobbrahúz az autó... ezt vajon futómü állítással lehet orvosolni?
-
Cheesy
őstag
Ma este megnéztem milyen hangkeltők rejtőznek elöl. 2 csavar és egy bolha kipattintása után már csak a 4 rögzítő csavar volt hátra és ez rejtőzött ott. Állítólag még soha nem volt cserélve az első hangszóró, de így ránézésre ezt kétlem:
A hátsó, a kalaptartóban lévő két 'kerek':
1
2
3Magát a márkát (AudioDesign) nem ismerem.
Lemértem, 10cm átmérőjűek.
Milyen márkát javasoltok bele ami szól is? -
xmad
őstag
amit haverom adna annak tudom az előéletét úgy ahogy meg hogy mik a hibái mer persze elötte már sokat mesélt az autóról.. elmondta hogy az alvázán van felületi rozsda..de nem lyukas sehol.
a kereskedős autó meg ugye tartok kicsit azér hogy kereskedésből van.. ott szokásuk vissza tekergetni az órát is
de érdemes megnézni igen
-
Mercutio_
félisten
500-ért ,már klímásakat is adnak, persze jól meg kell nézni milyen állapotban van.
Klímáról jut eszembe: Ezekben a régi swiftekben mennyire használható a klíma, vagy csak arcüreg és csonthártyagyulladást okoz?
-
mdk01
addikt
válasz
Davidof92 #7577 üzenetére
Hát nem pattan fel olyan lendülettel hogy vissza kelljen fogni de felemeli szépen lassan.
Annyi a trükkje hogy soha nem segítettem rá egész életébe(10+év) csak minimálisan ha szükséges volt. Nem szabad erőltetni a gáztelókat mert akkor hamarabb mennek tönkre. Ezt a kocsit mi hoztuk ki a szalonból ezért működik még ilyen tűrhetően. -
xmad
őstag
erről mi a véleményetek?
illetve haveromnak van még egy eladó kocsija.. szintén 1.3-as. 2000-es évjáratú 109 ezer km-el.. rendszeresen karbantartott.. azt mondja olajat kell csak cserélni benne. tehát benne megbízok ezen a téren.. csak ő 500 ezret akar a kocsijáért
övébe van fordulatszámmérő, elektromos ablak, központizár, komplett hifi.
-
mdk01
addikt
válasz
Davidof92 #7572 üzenetére
Nem tör le semmit. Nekem is két ovális van hátul és igaz hogy a tartó pöcök el van görbülve de tuti hogy nem attól. Az vmi mástól van ha új korában egyáltalán egyenes volt. Nyáron 10+év után is felemeli a két gázteleszkóp a kalaptartót hangszóróstól, télen meg kicsit rá kell segíteni. Nem nehéz elhiheted.
Mondjuk nyaraláskor mikor még a kalaptartón is cucc van, na attól elgörbülhet a pöcök de nem a két hangszórótól.Üdv.
-
-
Cheesy
őstag
Félve jegyezném meg a brutál teljesítményű ovál/kerek hangszórók kalaptartóba való beépítésének és huzamosabb ideig való nagy hangerőn, sok basszussal járatását: a kalaptartó eldeformálódása.
Legenda vagy valóság?Elhatároztam, hogy nézek előre a műszerfal alá való 10-es hangkeltőket és kicserélem.
-
t1
veterán
válasz
Davidof92 #7567 üzenetére
Vannak persze igényesebb beépítések de annak ára is van, ez elég olcsó volt, mondjuk itt még a képen nincsen rajta a rács. Én végig jártam már mindent amit lehetett, volt gyári helyeken hangszóró volt ovál a kalaptartóban, de ez lett a végleges megoldás egy kisebb láda egy első szett illetve egy 4 csatornás erőlködő, kb egy alap cucc de nagyon faszán szól ennél több normális zene hallgatásra szvsz nem kell. Van egy videóm így szól kb: [link]
-
Davidof92
senior tag
őszintén mondom, látszik rajta hogy nem oda való
komponens 10 cm-s szettel lehet magasat csalni, mélyre meg ott a kalaptartó az ováloknak
nekem marad gyári helyen egy 10cm somogyi lesz, ha befér + lesz a boltba, aztán már csak egy kazi adapter kell hogy tökéletes legyen az élvezet számomra
-
-
t1
veterán
Nekem így néz ki az első ajtókban lévő hangszóró:
[link]16cm-es komponens szett (Audio System MX165 Plus) és ráadásul erősítőről hajtva
-
Davidof92
senior tag
válasz
Ace Ventura #7560 üzenetére
lejön a rács mindegyikről
fel lehet fogatni azzal együtt meg anélkül is
-
xmad
őstag
válasz
Ace Ventura #7557 üzenetére
én előre egy 10cm-es pioneert ajánlanék.. asszem 4 ezer forint egy pár.. és nagyon szépen szól
pontos típust most fejből nemtudom de megnézem.. ég és föld a gyárihoz képest
szerk: TS-G1011i a típusa. dupla konuszos.. 110W
-
Davidof92
senior tag
válasz
Ace Ventura #7557 üzenetére
valószínűleg
gyári szutyok asszem 3 watt környéke vagy hogy van, meg gagyi, akár mennyire is somogyi ez, akkor is jobb mint a gyári.
off: Dubaiba nézek hoteleket, beteg vagyok?
-
Davidof92
senior tag
válasz
Ace Ventura #7551 üzenetére
előre 10 centisek férnek be.
jobboldal: ajtó kinyit, kihajt alul 2 csavar, az ajtó velől van 1 pöcöt, annak a közepét egy kattanásig benyom, majd kivesz(vigyázz, túl lehet nyomni és kiesik), a tetejét pedig kihúzod(fent a kesztyűtartó mellett), 2 kis kapocs tartja(fém)
baloldal: 2 csavar fogja alulról, illetve 1 pöcök az ajtónál, plusz erre van csavarozva a motortér nyitó is, azt is le kell oldani. Fent(ahol találkozik a műszerfallal, ott ilyen kis kipattintósak vannak mint a túloldalt. Lehet húzni nyugodtan, nem törik, fém
össsz: arra kell figyelni hogy a baloldalt nem döntve van a hangszóró, hanem egyenesen, és ajánlott bepróbálni a kiszemelt áldozatot, jobboldalt döntve van, oda fér rendesen.
Hátulra kell venni adapter, egyébként 4x6" oválisok mennek oda. Meg ugye kérdés hogy van-e hozzá kábel, ami nem biztos, mienkbe sincs, hiába van ott a fejegységnél elöl.
somogyiak között nézelődj, pl boxxer (igen ez reklám), vagy dupla kónuszú is jó. Mélyet egyik se csinál úgy seezek boltokba is viszonylag olcsóak szoktak lenni, én is most tervezek venni.
kérdés? -
Mercutio_
félisten
válasz
Ace Ventura #7551 üzenetére
Ez engem is érdekel, első hangszórókhoz hogy lehet hozzáférni?
-
Ace Ventura
addikt
dupla
-
Ace Ventura
addikt
Egy 99-es swiftbe szeretném kicserélni a gyári hangszórókat valami jobbra.
2 van elől, és hátul nincsen
Valami normális áron kaphatót szeretnék.Nem tudom a méreteket sem.A hátsók nélkül eddig is elvoltam, ha azt nem muszáj, akkor az most sem kell.
Mélyláda se kell, nincs helyem a csomiban
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest