Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmad
őstag
suzukit 3 fajta kormánnyal árulták.. ami neked van meg nekem.. a 4 küllős vastagabb kormánnyal meg a légzsákossal. tehát a 4 küllős kormány szintén gyári suzuki alkatrész.. tehát biztosan jó az autóba
képekben: ami nekünk van
-
xmad
őstag
persze asszem egy nagy csavar fogja a kormányt.. én is le akarom cserélni az enyémbe 4 küllősre.. meg vettem bele fordulatszámmérős órát mert nemvolt az enyémbe se
de eladó órám lehet mégse lesz mert tesóm is jelentkezett érte.. .de ha veszel egyet és eljössz tatabányára be is szerelem neked
kb fél óra
képet keresek majd
-
Cheesy
őstag
Íme a video a ma reggelről.
a jelszó: phuserNem kicsit szar a minőség, az ilyen téren egyébként sem remekelő ZTE Blade telefonommal készült
Ja és ez történelmi pillanat, ezek az általam először készített kép(kockák) a gépezetről!
-
Cheesy
őstag
Pedig ma reggel csináltam videot a hidegindításról mobillal, felraktam G+ -ra, de nem tudom kihámozni a video direkt linkjét, hogy más is megnézhesse, tecsőre meg nem akarom felrakni.
Ha tegnap nem az lett volna a sorrend, hogy meló->gó haza->maszek estig akkor még le is fényképeztem volna. Na de majd ma -
xmad
őstag
válasz
zolisx4 #7785 üzenetére
forgalmiba nekem sincs beleirva.de biztos hogy injektoros az övé is.. de mivel az övé 96 elötti az még full japán
a 96 utániak azok amibe a motorn kivül semmi se japán.
van egy suzuki fanatikus ismerősőm, bontója is volt pesten.. amennyit tud a suzukikről abból egy könyvet ki lehetne adni
azt mondja minőségre a 96 elöttiek jobbak voltak, abba az alkatrészek is japánok voltak, denso elektornika pl.. a 96 utániba az elektronika bakony művek.. az ülések móriak, a fényszórók török...
A lényeg az hogy a 96 utáni modellek silányabb minőségüek.
ha pl akarok bontott váltót abban azt tanácsolta hogy egy kipróbálható 96 elöttit nézzek mert annak japán a belseje is
-
zolisx4
őstag
Igen igazad lehet Az MK1-es Swiftek karburátoros vagy befecskendezéses volt de ez bőven 95 előtti széria ,
Szerintem az övé az MK3 verzió az pedig és ezt 1992 től gyártották tehát valószínűen nem karburátoros a forgalmiban meg kéne nézni mi is van benne akkor tutira kiderül. -
zolisx4
őstag
Nem tarom valószínűnek az aksi hibáját hiszen azért beindult ha rossz akkor simán elfogy az aksi és nem tekeri ,de ha nagyon lassan tekeri de még bírja forgatni épphogy akkor lehet aksi is .
Vagy az üzemanyag ellátó rendszer hibás ,karburátor beállítás ,legfőképpen szívató ,vagy az üzemanyag pumpa miatt nem szokott hidegben indulni ,.Végig lehet sorolni sok mindent mitől nem indul de ez a leggyakoribb gond ,
A megemelkedett fogyasztás a hidegindító rendszer szívató tól szokott lenni ha eddig jól fogyasztott ,bejöttek a hűvös reggelek ,. -
Cheesy
őstag
-
zolisx4
őstag
-
Cheesy
őstag
válasz
zolisx4 #7775 üzenetére
g4besz & zolisx4:
Nehogy komolyan vegyétek már
Ez olyan mintha egy trabantot akarnék tuningolni (mondjuk van olyan elvetemült aki azt is megteszi). Chippeltessem? Szerintem ebben még az sincs, karbis motorhoz lenne?1995-ös évjáratú 1.0 GL-em van, megszámoltam és nem találtam benne többet 3 ujjnyi hengerecskénél, a negyedik lehet letört mikor a kiszedték a kindertojásból és belerakták a motortérbe
Úgyhogy ezek csak holmi perverz gondolatok részemről párosítva a hozzá nem értéssel
-
zolisx4
őstag
Én az ignis és az sx4 volt a terítéken de az sx4 kényelmesebb ,a fogyasztásban magas veri az opel az sx4 et biztos ,.
A suzukiről mindenki azt mondja hogy keveset fogyaszt de az sx4 re ez nem igaz ,de hallottam hogy van akinek 7 litert fogyaszt az sx4 gondolom 60 km re gondolják
Mivel nem volt H astrám mást nem tudok mondani be nem hiszem hogy rossz lenne -
k.
őstag
válasz
zolisx4 #7777 üzenetére
Volt nekünk is gond vele, de 8 éves, és 2 évig apu aktivan járt vele. Akkor jöttek elő a dolgok, kb 250k ment a 2 év alatt bele, azóta semmi.
Szóval igy nem mondom ,hogy a hibátlanság csúcsa, de tekintve, hogy 3.5 milláért újonnan vettük, most van benne 140k km, igy elviselhetőnek tartom, hogy meg kellett ezt tenni, és rákölteni ennyit.Az sx4 azért lenne talán jó,-apukám eközött, és a H astra között vacilál- mert magasabb, és jövőre 59 éves lesz, szóval nem lenne hátrány a magasabb építés. Ugyanakkor, a H astrákra az Opel Wallis-2 éves használt autók 40k körüli km-el- 4 év garanciát ad, ami csábító.
-
zolisx4
őstag
-
g4besz
tag
Hát az a sovány sovány 3-4 lovacska szerintem 1-2 max.
Ha mindenképpen motor-tuningon gondolkodsz akkor inkább állíttass az elektronikán (szlengesen: csippeltesd meg). Vannak ma már M.o-n is profi helyek akik ezzel foglalkoznak, kipróbált és tesztelt beállításokat használnak és garit is adnak. Egyik ismerősnek volt a '95-ös 1.3-as swiftje csippeltetve elég keményet lépett utána a gép.Mondjuk egy ilyen tuning után azért kötelező 8000kénti olaj és szűrőcsere. Legalábbis neki ezt ajánlották.
-
zolisx4
őstag
Persze minőségi olajat használtam bele a szervízbe is vittem az olajat amit bele is raktak ,figyeltem ,van 1-2 ismerősömnek még ugyan az a széria az Opelből mindegyik rossz .
Ez pontosan az Opel Astra G Viva 1,2 16 szelepes volt ,
A Deaweoo azért irtam ide mert igaz hogy koreai de viszont egy régebbi típusú 8 szelepes opel motor volt benne ez volt a koreai csoda .Régen én is azt mondtam hogy Suzukit soha .de ahhoz képest a másodikat koptatom
-
zolisx4
őstag
Én ehhez annyit fűznék hozzá ,első új autóm az 1 Daewoo Lanos volt ez sem tegnap volt jó pár éve nem is gyártják ,de újonnan vettem ,300 km volt benne mikor trélerrel vitték el leszakadt a ferrodol a kuplungról ,itt vissza sírtam a jó öreg Zsiguli-mat amit leadtam a Daewoo vásárlásakor .
3 évig használtam ebből 2 évet a szervizben volt biztos.
Akkor ezt lecseréltem sokak által nagyra tartott Opel Astra-G re ezt is újonnan vettem .
A meglepetés itt sem maradt el gyakorlatilag egy ipari hulladék az egész 70 ezer km szétmentek a hidrotőkék mivel ez egy vezérműláncos motor volt 16 szeleppel nem volt olcsó a javítása ,itt hetente 1 szer szervízben voltam az biztos .
Ekkor vettem meg a Suzuki sx4 et azon kivül hogy tankolni és az olajat, szűrőt kell cserélni semmi baja nem volt .Az 1 Suzuki SX4 4 évesen adtam el 165 ezer km volt benne ,teljesen hibátlan volt .
A mostani Suzuki sx4 em az már 1,6 4x4 es ez is teljesen hibátlan ,igaz csak 35 ezer van benne . -
xmad
őstag
válasz
Ace Ventura #7769 üzenetére
gyari alkatreszek tobbet birnak hidd el
-
xmad
őstag
válasz
Ace Ventura #7767 üzenetére
nem nagyon.. esetleg azt tudom tanácsolni hogy elsőkörben minden alkatrészből gyárit próbálj beszerezni.. unix nál bárdinál
vagy ajánlon neked suzuki alkatrészek weboldalt
-
Ace Ventura
addikt
értem, köszönöm
Többi kérdésemmel kapcsolatban van esetleg infód? -
xmad
őstag
válasz
Mercutio_ #7764 üzenetére
a feszitőcsapágyat mindenképp..
meg azt mondják hogy a vízpumpát is.. bár én most nem cseréltem.. márkaszervizben is azt mondták akkor kell cserélni ha szivárog vagy ha folyik a viz belőle..
de ennek ellenére ajánlott.. és cseréltem volna én is ha lett volna cash a gyári vizpumpára..
ACE VENTURA:
váltóba 2,4 liter olaj kell.. én javaslom neked a bárdiban kapható ALCO Pontonic fdl 75W90 es olajat API GL-4 GL-5 ös minősitésü olaj továbbá scania, man és volvo szabványoknak is megfelel.
1 liter 2600ft körül van
-
Ace Ventura
addikt
7758--ra valaki?
És még egy olyan gondom is lenne, hogy kormánymű, és gömbcsukló gumiharangot is cserélnem kell.Milyet érdemes venni ezekből?
Valamint váltóolajat is cserélnem kell.Mennyi kell bele, és milyen fajta? -
-
Cheesy
őstag
Köszönöm a részletes leírást, megint okosabb lettem. A sportlégszűrő-betét olajozásáról konkrétan még nem is hallottam...
Most érkeztem haza Debrecenből, 7végén szétcsaptuk magunkat a barátokkal, de a képeket meg fogom csinálni. Igazán zavaró ez a menet közbeni sípolás, 50-60 km/h között, lakott területeken különösen bosszantó. De érdekes módon nem láttam, hogy bárkit is érdekelt volna, kívülről vajon nem ilyen hangos? Bal oldalról jön, szerintem a bal első féket fogom cserélni. Illetve akkor már mindkettőt (jobb-bal). Így volt olyan, hogy kicsit cikk-cakkban mentem az úton, hogy ne sírjon.
Ejj.. öreg autó ez már azért látszik, meg főleg, hogy papírból van hajtogatva:
eddig bukkanókon, gyűrődéseken, úthibákon csendben tette a dolgát a futómű, most már viszont egy nyekegő hang is megjelent a rázkódáskor. Döglődik a lengéscsillapító? (Nem érzem, hogy pattogna, azt mondta a szerelő, hogy azt akkor lehet észrevenni. Bár még nem is tudom milyen érzés, ha pattog, úgyhogy nekem aztán mondhatja...)
Alvázvédőzni lehet nem fogom idén, a telet kénytelen lesz így kibekkelni, mert kell a pénz tandíjra :/ Ha marad, akkor megkapja.
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok?
A 99-es évjáratú suzukim jobb hátsó lámpaburája állandóan párásodik belül, sőt van hogy 1-2 cm víz áll benne.
Mitől van ez?Már lecseréltem egy másikra, de az is ezt csinálja.Törve nem volt az autó. -
xmad
őstag
sportlégszürő felejtős
A gyári szűrők 99%-a papírbetétes száraz szűrő. Ezek semmilyen gondoskodást nem igényelnek, csak cserét adott időközönként. Ha kezdenek eltömődni, akkor a légáteresztő képességük romlik, de nem szívnak be akkor sem szűretlenül koszt. A szűrési küszöbük márkától függően 5-15 mikron között van. A sportszűrők általában valamilyen szövet vagy szivacs alapúak, amelyeken a levegő áthaladva sokszor irányváltoztatásra kényszerül és a megfelelően kent szűrőbe a levegővel szálló szennyeződés beletapad. A szűrési küszöb nagyon függ a szűrő anyagától és a megfelelően felvitt, jó minőségű szűrőolajtól. Optimális esetben a szűrési küszöb akár 5 mikron alatti is lehet, egyes mérések szerint akár 2 mikron is. Viszont ha a felület elkezd telítődni, a szűrőolaj elpárolog, kiszárad vagy csak eltelítődik, akkor a szűrési küszöb (ellentétben a papírszűrővel!) nem csökken, hanem romlik, akár szűretlenül is átszívhat akár 1 mm-es részeket is. Persze a sportszűrők kisebb áramlási ellenállást képviselnek, ezért elméletileg a töltéscserét javíthatják. Viszont megfelelő működésük alapja a gyakori, poros úton közlekedve akár napi (!) tisztítás. Én az 5000 km-es tisztítást és kenést ritkának érzem, még városi környezetben is.
Ami pedig a kopást illeti, a szemcsemérettől is függ, hogy hova jut be, elsősorban a hengerfal és gyűrű kapcsolata a legveszélyesebb, itt okoz kárt a bejutó szennyeződés. Összefoglalva: a megfelelően kent és jó minőségű szűrőanyaggal szerelt sportszűrő szűrési hatásfoka elérheti a papírszűrőét, meg is haladhatja, de a szűrési hatásfok rohamosan romlik, ahogy a szűrő koszolódik, nem tömődik el, hanem szűretlenül "átszív". Versenyen ez előny, nem kell feladni a versenyt. A papírszűrő pont fordítva, viszont az eltömődik egy idő után, ezért pl. versenycélra alkalmatlan. Utcára én a papírszűrőt javasolom, biztonságosabb a motornak, sportcélra pedig a nedves szivacs vagy egyéb kent szűrőket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Abus Viantor sisak
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó Woom Up 5 szuperkönnyű elektromos mountain bike
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest