Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47251) Hauptmann


Hauptmann
addikt

Nem úgy volt, hogy gamescon környékén lesz némi kedvezmény a beszállásra?

(#47252) _Gugu_


_Gugu_
tag

Szerintem azt elmondhatjuk, hogy nem biztos hogy jó tesz a projectnek a folyamatos átdolgozás, ami részben a stretch goal-okból jött.(ezt hogy kéne leírni rendesen magyarul?)
Illetve tény hogy nem kicsit maximalisták és nem kicsit álmodtak nagyot (egy "normális" fejlesztő gárdánál egy rakás featuret valszeg dobtak volna a kukába)
Az is tény hogy a legtöbb játék fejlesztésébe nem látunk bele ennyire, vagyis a fejlesztés közben bugokkal, problémákkal stb. sem szembesülünk, illetve a release date is csak egy távoli időpont.... itt folyamatosan prezentálniuk kell/kéne az eredményeket ami megint csak nem biztos hogy a fejlesztés leghatékonyabb módja... Ez szerintem a mai napig a pre alfa béta hozzá férés egyik nagy rákfenéje, rengetegen úgy vannak vele hogy egy kb kész terméket kapnak.
A legnagyobb baj a kommunikáció... igazából szerintem senkit sem zavarna ha csúsznak kicsit... akár hónapokat is, de a kommunikációnak hála úgy látszik hogy a 3.0 lassan egy éve csúszik. Igen van olyan amikor a sales/főnök olyat mond kifelé amit marhára nem kéne... de hogy ennyiszer az szerintem gáz (vagy a volt főnököm CR kommunikációs tanácsadója) :D

(#47253) Eniral válasza tom5598 (#47244) üzenetére


Eniral
tag

nekem is tetszettek .. főleg mikor a Cutlass-ból lövöldözött kifele.. marhajó akció jeleneteket lehet majd felvenni !: D

(#47254) Volfram42 válasza _Gugu_ (#47252) üzenetére


Volfram42
senior tag

Én akár hány munkahelyen voltam eddig mindig hallottam a nagy tervekről (most vagy két éve átépítünk havonta megvan a terv). Amik aztán csúsztak egy, de volt, hogy két évet és itt nem spanyolviaszról volt szó. Megesett amikor egy télen át a fűtés és Duna partra néző teljes ablaksor hiányát nem tudták megoldani, mert "nem volt rá idő". Voltam olyan munkahelyen ahol ez tervben sem volt -27 fokban a féltető alatt kellemes dolgozni. Itt meg azért jóval bonyolultabb dolgokról van szó, ha csúszik akkor csúszik.
Én csak azt nem tudom továbbra sem megérteni a kis agyammal, hogy ha valami nem érdekel vagy lemondtam róla, (mert sajnos kapásból tudok öt ilyen játékot) akkor nem megyek fel az oldalakra fröcsögni és böfögni róla. Főleg azért, mert mivel nem követem ezért nagy valószínűséggel hülyeséget mondanék. ja meg, annál fontosabb a kis szabadidőm, hogy olyannal foglalkozzak ami nem érdekel. Ha mégis ilyet tennék akkor előtte utánanézek a témában és nem, egy köztes bulvárcikk nem jelent utánanézést.
Például a tegnapi Iponcikk: 46 percig futott a játék. (ja négy napja megy) vagy "lebegő motorszerű holmival, vegy egy többkerekes transzport járgánnyal". Zseniális cikk, ja a helyesírási hiba ott van az eredetiben is.

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#47255) Stilinski válasza Hauptmann (#47251) üzenetére


Stilinski
aktív tag

Az eddigi rendezvények alapján lehetett erre számítani, de nem biztos, hogy ténylegesen lesz is kedvezményes csomag. Csak eddig mindig volt.

(#47252) _Gugu_: Arról is beszéltek amúgy, hogy mivel nyílt a fejlesztés, ezért lassabb is, mivel itt "folyamatosan" létre kell hozniuk játszható buildeket.

(#47254) Volfram42: De ő egy nyomi troll, akinek valószínűleg szánalmas kis élete van, de szerencsére jó adag rosszindulattal is meg lett szórva :)

[ Szerkesztve ]

star-citizen.hu

(#47256) devast válasza Stilinski (#47255) üzenetére


devast
addikt

Ha lesz, akkor a ma este 9-kor levő livestream alatt jelentik be. Amit egyébként is illik nézni annak, akit érdekel a project :)

(#47257) Gróf...


Gróf...
aktív tag

Mi van akkor, ha ezek a "trollok" pontosan ugyanúgy nyomonkövetik a játék alakulását, mint a legfanatikusabb rajongó? Mi van akkor, ha egyszerűen csak objektíven látják az egészet? Mi van, ha csak simán más a véleményük, mint a tömegé. (Ismeritek a tömegjelenséget? Az képben van, hogyan válik egy tömeg egy apró hatásra őrjöngő csürhévé? Na mindegy.) Szóval...
Képzeljétek, hogy nekik is van "klubjuk" Ők azok, akik szeretnének játszani a játékkal, és nem értik, hogy miért nem tehetik meg, de hajlandók gondolkodni rajta! Tehát nem sodródnak a nyájjal.
Részemről: Az elsők között leszek, aki kifizeti a játék árát, amikor majd úgy érzem, hogy a játékért fizetem ki. Egyelőre azt látom, hogy ti egy egészen más játékot játszotok. Valami olyasmit, hogy: Hiszünk valamiben, mert jól adják elő, ezért támogatjuk őket anyagilag is. Vagy ész nélkül költünk olyan valamire, aminek a sorsa enyhén szólva is kétséges. Nem baj. Tedd meg, ha teheted. De tőlem (ünk) ne várd ezt a viselkedést. Mi igenis meg fogjuk mondani a véleményünket, ha úgy látjuk, hogy valami nem kerek!

Nemrég, egy "klubtársammal" egy érdekes témát / jelenséget érintettünk: Egy ember kiáll a "tömeg" elé és mond valamit. Mire a tömeg azonnal lehülyézi! El sem gondolkodnak rajta, hogy amit mond, az helyes-e, vagy sem. Egyszerűen nekik abban a helyzetben kellemetlen volt. Tehát rossz! Voltatok már ilyen helyzetben?
...És olyankor a ti szemszögetekből nézve ki volt a hülye?

Érthető, hogy írásban vitatkozni nehéz. Nehéz megfogalmazni pontosan, hogy mit is akarunk közölni. Vagy az írás valódi jelentését meglátni is kell némi képesség!
Természetesen majd írtok ellenpéldákat, amivel bizonyítjátok hogy bizony mi sem vagyunk tökéletesek. Bizony így van! (hol írjuk alá?)
Meg majd elkezditek egymás buksiját simogatni, hogy "Nem úgy gondolta a bácsi!", Meg hogy "Csúnya rossz asztal;" (Gonoszságból a sarkát nekiütötte a homlokotoknak!)

Elnézést a csapongásért. Sokféleképp lehet megfogalmazni amit gondolok. Nekem így sikerült. Majd jön valaki más, akinek jobban sikerül és akkor talán többen kezdenek gondolkodni. Nem csak simán gondolkodni, mert azt lehet irányítottan vagy befolyás alatt is, hanem inkább mindent az alapoktól kezdve. Ha kell Ádámtól és Évától.
Addig meg jó matekozást.: Mennyi pénzből? Mennyi idő alatt? Milyen szakemberek? Milyen eredményt? És mindezt; Hogyan tálalva?

Tisztelettel.: Egy "Troll" (?)

Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!

(#47258) Stilinski válasza Gróf... (#47257) üzenetére


Stilinski
aktív tag

Hagyjuk már ezt, egyértelműen látszik pár emberen, hogy trollkodni jár ide, ezért nem is értem, hogy miért válaszolnak még nekik páran. Minden nagyobb eseménynél megjelennek, hogy beböfögjenek valamit, ami általában nem szokott bejönni.
Próbálhatod megmagyarázni, de a többség, akit lehülyézünk, trollkodik, vagy teljesen nagy baromságot ír. Aki értelmes érvekkel jön, azzal leállunk normálisan eszmét cserélni.
Szóval kérlek ne próbáld meg megmagyarázni, hogy ők szegény meg nem értett lelkek!

Szerk.: Itt van például devast ellenpéldának. Neki eléggé negatív véleménye van mindig, de értelmesen kifejti azt. Emiatt lehet vele kommunikálni. :D

[ Szerkesztve ]

star-citizen.hu

(#47259) TESCO-Zsömle válasza Stilinski (#47258) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

+1: Van itt 1-2 ember, nem nevesítem őket, akik egyénként több más topicban is ugyanert a sémát követik. Odamennek, ahol nem értenek egyet és ott hangoztatják ellenvéleményüket megállás nélkül. Ezzel se lenne gond, de állandóan csak ellenvéleményük van. Pozitív nincs egy se. Innen ismerkszik meg a troll.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#47260) tom5598


tom5598
senior tag

(#47258) Stilinski +1
kb 1 óra s kezdődik:
twitch
:))

[ Szerkesztve ]

(#47263) Jack@l


Jack@l
veterán

Nafene, valami csúnyát írtam, hogy kapásból törölni kellett? :D
15% elvtársak, lehet ízlelgetni.

[ Szerkesztve ]

A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

(#47264) Diopapa válasza Jack@l (#47263) üzenetére


Diopapa
addikt

Úgy csinálsz, mintha a fejlesztés lineáris lenne. Ha úgy nézem, nagyon nagy gáz van, pl 100 naprendszerből 1 sincs kész. Ha azt nézem, hogy a 3.0, 3.1 kiadásával mekkorát lép a CIG, hogy gyakorlatilag az engine, a toolkitek most vannak (lesznek) olyan olyan állapotban, hogy lehet szórni bele a contentet. Azt már nem is írom mert kb 20x biztos ki lett az is tárgyalva, hogy amikor elkezdték voltak 15-en kb, most meg...

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#47265) Jack@l válasza Diopapa (#47264) üzenetére


Jack@l
veterán

Jó jó, de mikor kezdik el szórni? Ez az amit senki nem tud, csak mondogat évek óta, hogy hűdejól haladnak, párhuzamosan mindent csinálnak. Mindent IS!
Ehelyett átdolgozgatják 3x-4x a meglévő dolgokat, kapkodnak ide-oda ad-hoc, sehol egy konkrét határozott elképzelés, terv.

[ Szerkesztve ]

A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

(#47266) Juzzie71


Juzzie71
tag

Sziasztok!

Ezt a játékot kb. két éve fejlesztik. Amikor a CryTek-től átvettek egy csomó embert, azok kiröhögték az addigi terveket, munkákat. Kb. az API-t 99%-ban újraírták. Azt meg még háromszor. Még most is 20%-ban tervezés folyik. Ez már jó arány. Azért sok még mindig a tervezési fázis, mert még nem csinált ilyet senki. Ennyi.

[ Szerkesztve ]

(#47267) TESCO-Zsömle válasza Jack@l (#47265) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Szerintem 1 héttel azután, hogy végleg felhagysz a gúnyos megjegyzések puffogtatásával. Igen, tuti ez lesz a dátum! ;]

Egyébként meg akkor kezdik el szórni, ha a technikai részeket megoldották. Amíg az nem működik, addig a sok content-tel azt kockáztatják, hogy ha valamit javítani kell, valamin módosítani kell, akkor sokkal több dolgot kell újra átnézni, hogy jó-e az új rendszerben.

Ha tényleg követed a fejlesztést, mint ahogy azt állítottad korábban, akkor pár ATV-vel ezelőtt el is mondták, hogy miként dolgoznak a "kézi" tartalmak rendszerszintű egységesítésével, hogy ha valamin változtatnak, akkor az nem csak "X" bolygón változzon "Y" elem, hanem az összes elem változzon mindenhol, ahol azt az felhasználták.

Nem tudom mit kéne mondanom, mit írhatnák le, amitől ugyanazokból az adatokból, amiből én megértem és átlátom a helyzetet, te is képes lennél ugyanerre. Eddig nem sikerült...

És csak a jegyzőkönyv kedvéért újfent elimételném, hogy nem azzal van a baj, amit és ahogyan látsz, hanem a móddal ahogyan kommunikálod és ahogyan időzítesz.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#47268) nortsen válasza Diopapa (#47249) üzenetére


nortsen
aktív tag

Persze, ez igaz, de akkor is ronda. Pl PUBG-ban az lvl 1 felszerelést nem akarom azonnal levenni. :D
Mondhatnám, sosem tetszett az Aurora, de ennyit szántam rá euróba. :DDD

Ne vegyél fel bugyit, mert valami fontosat akarok mondani

(#47269) Malibutomi


Malibutomi
nagyúr

Na mar megy a twitch presentation, nezzetek inkabb: [link]

(#47270) #45997568 válasza Malibutomi (#47269) üzenetére


#45997568
törölt tag

Tomi, rossz link, ez a P@rnhub, csak gondoltam szolok :DDD

[ Szerkesztve ]

(#47271) Menthirist


Menthirist
veterán

Azt a büdös k****

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#47272) #45997568 válasza Menthirist (#47271) üzenetére


#45997568
törölt tag

Azt :DDD

(#47273) Menthirist válasza #45997568 (#47272) üzenetére


Menthirist
veterán

Nono, te refundot akarsz :D :P

#47274: btw gondolkodtam már hasonlón, csak a realtime képfeldolgozási ismereteim még felületesek :D

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#47274) Szőrös  válasza Menthirist (#47271) üzenetére


Szőrös 
veterán

Jajajabödüs****életbe, de nyugi majd a kis házi trolljaink jól megmondják milyen gagyi is. :D

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#47275) Menthirist


Menthirist
veterán

Az a sisakos rádió kommunikáció is... hmm... noice :P

live video stream a másik ember mobiglass-ára...

a társalgás még mindig kicsit erőltetett, de azért nem olyan mint anno a katonai csapatbeszéd :D

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#47276) Malibutomi


Malibutomi
nagyúr

Hat ez nem szar eddig :)

(#47277) Menthirist válasza Malibutomi (#47276) üzenetére


Menthirist
veterán

szerintem erre bárki, utcáról összeszedett, tapasztalat nélküli ember képes, aki épp ott tanulta ki hogy hogy is kell csinálni a dolgokat :D Legalábbis ez az elméletem :D

crash-elt a pilóta. Ez tényleg élethű :D :D :D

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#47278) PodMAN


PodMAN
senior tag

Ez eddig nagyon komoly. :Y

bugs ... bugs everywhere :)

[ Szerkesztve ]

(#47279) Menthirist válasza PodMAN (#47278) üzenetére


Menthirist
veterán

Hát mondták hogy ezért nem akarják még kiadni :D Benne vannak a dolgok, csak ki kell írtani a bugokat :D

#47280: no igen :D Mondjuk lehet nem pont ez a legjobb zene a várakozás alá :D

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#47280) Malibutomi válasza Menthirist (#47279) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

Legalabb nem lesz duma hogy csak felvett video

(#47281) Volfram42 válasza Malibutomi (#47280) üzenetére


Volfram42
senior tag

Pedig most hívja be az embereket az utcáról, hogy gyors csinálják meg.

Rakhatnának be valami kevésbé komor zenét is.
Pont mikor leírtam jön a promovideó. :D
Bár én örülök, mert ki tudtam menni a konyhába..

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#47282) Menthirist válasza Volfram42 (#47281) üzenetére


Menthirist
veterán

nekem is kellett egy refill/szendvics :D

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#47283) Volfram42 válasza Menthirist (#47282) üzenetére


Volfram42
senior tag

Valójában én örülök ennek. Látunk egy speedrunt is. Ilyenkor több a hibafaktor. mert kapkodnak.

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#47284) Menthirist válasza Volfram42 (#47283) üzenetére


Menthirist
veterán

Illetve ez jobban hasonlít ahhoz, amit mi tolnánk, ha játszanánk... Mondjuk ezért sem értem, miért mondogatják még mindig a szövegeket (nem ugyanazokat), lehetne még faragni egy kicsit az időn :D

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#47285) Diopapa válasza nortsen (#47268) üzenetére


Diopapa
addikt

Szerintem meg kár belemenni, hogy ronda vagy nem. A hajónak van egy formája, éreztetni akarják, hogy több száz éves fejlesztés. A kivitelezése pedig semmivel sem silányabb mint a többinek.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#47286) Menthirist


Menthirist
veterán

Röpképes Idris? :) Kicsit kicsinek tűnik :)

Persze hogy darabokra tört :D

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#47287) Szőrös  válasza Menthirist (#47286) üzenetére


Szőrös 
veterán

Ja, megjött Big Daddy is :D

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#47288) Volfram42 válasza Szőrös  (#47287) üzenetére


Volfram42
senior tag

Mennyi volt a reward? Talán 1500 UEC? Nem nagy veszteség egy Idrist bekockáztatni érte.:D

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#47289) Raulblanco07 válasza Volfram42 (#47288) üzenetére


Raulblanco07
aktív tag

100.000 de passz hogy mennyi az idris ára, megéri-e.
illetve nem az övék volt, szóval simán megéri :)

[ Szerkesztve ]

(#47290) Menthirist válasza Raulblanco07 (#47289) üzenetére


Menthirist
veterán

Nem hinném hogy bármi értelme lenne az összegeket vagy a sebzéseket nézni :)

#47291 Soon™ Majd ha az emberek kezébe kerül (ami nem a 3.0-ban fog megtörténni. Mármint ez a fajta csata, vagy épp a face over ip

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#47291) Volfram42 válasza Raulblanco07 (#47289) üzenetére


Volfram42
senior tag

Akkor rosszul emlékeztem, de az ellennek megérte-e kockáztatni. :D

Amúgy pont mondom havernak, jó lenne a jövőben, ha nem megrendezett csaták lennének. Erre CR pont ezt akarja most.
Akkor lenne jó, ha ténylegesen két játékos társaság csapna össze kb, mint egy esport rendezvényen.

Tudom, hogy nincs értelme. Poén akart lenni. Csak itt nincs olyan mimikautánzó program.:)

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#47292) Raulblanco07 válasza Volfram42 (#47291) üzenetére


Raulblanco07
aktív tag

Nyilván jobb lenne, csak nem biztos hogy egy live demo újrakezdését meg akarod nézni 3x egymás után mert esetleg az első csatát az első két alkalommal a "kalóz" csapat nyerte, mert tényleg egyértelmű hogy melyik csapat nyerhet csak, de ez van, közben látom te is módosítottál.

[ Szerkesztve ]

(#47293) Volfram42 válasza Raulblanco07 (#47292) üzenetére


Volfram42
senior tag

Kettőtöknek megy.

Úgy értetem,hogy nyilván a jövőben amikor már van rendes perzisztens játék és létrejönnek gyakorlott klánok.
Egy jövőbeni patch-et. pl. hull breach funkciót akár két szembemálló tényleg játékos csapat is letolhatná. Mindegy mi lesz a vége alapon, mert a mechanizmus szemléltetése közben lezajlana, de izgalmas is lenne.
Erre gondoltam. Tuti lenne olyan játékosközösség akik akár NDA mellett is begyakorolnák majd egy shoen mennének egy-két meccset.

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#47294) _Gugu_


_Gugu_
tag

Kérem a tippeket hogy mi volt a dobozban... :)

(#47295) csiak


csiak
tag

Azért ha az Idris ilyen hamar kifekszik, drága mulatság lesz vele a játék... Én pont azt vártam volna a demótól, hogy azt mutassa meg mennyire durva egy capital hajót egyáltalán megsebezni, nem hogy szétlőni... Rulez Aurora :D

"Sok loot disznót győz!"

(#47296) Volfram42 válasza csiak (#47295) üzenetére


Volfram42
senior tag

Múlt héten lett kész a capital vs. Capital harc. Szerintem a java még teljesen bugos nemhogy a sérülésmodell, de azért ha meglesed elég szép lyukakat aggattak egymásra azzal az ágyúval az elején. Meg talán mentek rakéták is. Fene tudja milyen most ez a rész.
Amibe bele tudok kötni az az, hogy mi ég az űrben? De játék így nem zavar. viszont az, hogy instant mindenhol egyszerre gyullad ki az nem tetszik, de marad roncs ami jó hír.
Illetve a fúvókák még mindig túl hamar adnak túl nagy kakaót. Ez most is így van. Ha HOTAS+PEDAL-al adom neki akkor tudom óvatosan. Míg billentyűvel instant oda lehet csapni mindent. Egyszerűen nincs momentum vagy hogy hívják. De én az még mindig beteszem annak, hogy alfa. Finomhangolás úgy is sokkal később lesz.

A fejkövetésnek örülök. Most is működik benne, használom is, de külső programmal. Így, hogy együtt jön a mimikákkal külön öröm. Ez most meglepett, pedig anno már vártam, hiszen stretch goal volt.

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#47297) csiak válasza Volfram42 (#47296) üzenetére


csiak
tag

Az a baj, hogy lassan nyugdíjasok leszünk, rosszabbul fogunk látni, és lassabbak lesznek a reflexeink, mire ez megjelenik :D

Most még tudnék AdmirálisGenerálisként sikereket elérni, de mire megjelenik az SC, tuti valami kopott kalózvárosban fogom a fiatal titánoknak árulni a halat minimál UeC-ért :))

[ Szerkesztve ]

"Sok loot disznót győz!"

(#47298) TESCO-Zsömle válasza Volfram42 (#47296) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Egyszerűen nincs momentum

Decoupled móddal állítható a repülésvezérlő számítógép Newtoni módba. Egyébként amint leveszed a kezed valamiről, azonnal megkezdi a hajó megfékezését.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#47299) PhilBrick válasza Volfram42 (#47296) üzenetére


PhilBrick
őstag

Analóg irányításnál tudod finoman adagolni a gázt, digitális billentyűnél csak nulla és teljes gáz van. Ez ilyen, és ilyen is marad.
Le lehet programozni, hogy billentyűnyomás után csak fokozatosan adjon teljes teljesítményt, de bizonyos helyzetekben ez ugyanolyan kellemetlen lenne mint a jelenlegi helyzet.

(#47300) Szőrös  válasza csiak (#47295) üzenetére


Szőrös 
veterán

Discordon pont azt beszéltük, hogy valszeg nem volt pajzs az Idriseken, hogy ne tartson túl sokáig a harc.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.