Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47051) PhilBrick


PhilBrick
őstag

Szegény Will Everett még vasárnap is a népet csillapítja az újabb késés után.

De nem mindenkit tud meggyőzni, emiatt.

(#47052) Malibutomi válasza PhilBrick (#47051) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

Jo hulye lista.

Delamar 99% jon
Trading jon
Kalozkodas jon
Nc actions egy resze biztos jon
Star network egy resze jon.

Ezen kivul 10 oldalnyi egyeb cucc ami eredetileg nem volt igerve a 3.0-ra.

(#47053) tom5598 válasza Malibutomi (#47052) üzenetére


tom5598
senior tag

jaj hát tudod hogy #CONTEXTDOESNTMATTER min csodálkozol? :DDD

meg most azért volt hihetetlen a csúszás mert sok streamer arra tett hogy Gamescomra kész lesz aztán meg ment a nyafi hogy ők indent erre a játékra tettek fel. ami már első hallásra hülyeségnek tűnik hogy a karriered 1 játék streamelésére teszed (ami csak alpha állapotban van kevés tartalommal)

[ Szerkesztve ]

(#47054) Stilinski


Stilinski
aktív tag

AtV 3.45

star-citizen.hu

(#47055) Szőrös  válasza PhilBrick (#47051) üzenetére


Szőrös 
veterán

A trading miért kérdőjeles? Kiosk jön 3.0ban. :F

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#47056) PhilBrick válasza tom5598 (#47053) üzenetére


PhilBrick
őstag

En ilyenekkel nem talalkoztam. Nameg PTU meg mindig lehet GC-re.

(#47057) cskamacska


cskamacska
addikt

" »driving a freaking sweet buggy out of the back of your ship to race around the entire planet«
Cutlass + Buggy = $145.00
Just incase it would be something you are into. "

"I love how all this stuff they're adding won't be accessible to the guys who only own a stock aurora." - no cargo container kérdésre

"The most expensive alpha ever."

De mennyire igaz ez? Nos ez érdekes kérdés, esetleg elidőzhetnénk efölött.

Mint ismeretes, jön a kereskedelem, de sok hajónak csak elméletben van raktere, vagy kiegészítő űr-raklapok kellenének hozzá, vagy egy hajótest átdolgozás, hogy az elméleti számok valami tényleges poggyásztartóvá alakuljanak. Na ezek egyike sem jön 3.0-ban, pláne nem mindbe, Soon™

Emellett jönnek a bolygók, de nagyon aktívan kezdtek el inkább csak földfelszínen hasznos robogókat árusítani. Mennyire lesznek alkalmasak az űrben használt szekerek földfelszíni túrázásra, mennyire lesz használatuk szabad a légtérben?
Mert pl ha szabadon szállhat egy M50 / Mustang Gamma / 315p mint a sasmadár, akkor a tulajának a hátára nem kell egy Nox hogy fele sebességgel, földhöz kötve, hegyeket-völgyeket kerülve szenvedjen vele, teljesen megfelel a villámgyors vadászgép is. De ha csak le és felszállni lehet, vagy No Mans Sky módjára jóval föld felett(mondjuk mindjárt a sztratoszférában), robotpilótával lehet csak közlekedni a "bolygón", akkor máris van értelme a pledge store kasszához fáradni, mert gyalog azért mégis csak messze lesz a következő minecraft birtok. :U

3.0-val jön a hajó zár is, azaz előhívás után nem csórhatja el minden jöttment a használni kívánt ladikot. Igen ám, de az önzetlen kipróbálási adakozásnak biztos nem tesz jót, ha minden zugból személyesen ki kell lőni a riasztót(a teljes biztosításos, szerelési és benzinköltséges persistence meg kapásból ki is nyírja majd), illetve valamilyen kalózrendészeti büntetőpontokról van pletyi a galád máshajóhasználók részére, lopkodás és biztosítási csalást megelőzendő.

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#47058) PhilBrick válasza cskamacska (#47057) üzenetére


PhilBrick
őstag

Igyekszem tárgyilagos lenni:

1. Cargo és kereskedés az alap. Enélkül nem lehet továbblépni. Megfogja szépen emberkénk a dobozt és berakja az Aurorába ha nagyon akarja. Esetleg ne fejlesszék a bányászatot se? Csak két hajó alkalmas rá.

2. Lesznek légköri viharok, ahol nem tudsz majd repülni, de még nem ebben a kiadásban.

3. Az "adakozónak" most is érdemes a hajón maradnia ha vendégeket fogad és jelenleg is ő nyitja ki az ajtót. Szerintem csak annyi lesz a különbség, hogy ezentúl be is tudja zárni maga után.

Engem jobban aggaszt a hajók persistence. Fél év kihagyás után elkezdtem megint repkedni és PU-ban simán kilőnek néha a kalózok egy Bucc-ból. Amin ráadásul nem széria fegyverzet van. Szóval ha most 3.0 lenne, nálam eléggé deficitesek lennének az ICC rewardok.

(#47059) TESCO-Zsömle válasza PhilBrick (#47058) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

A bányászatról, mint szakmáról és játékmechanikáról annyit mondanék, hogy az eredeti elképzelés szerint nem igaz, amit írsz. Igen, csak két hajó van specializálva a bányászatra, de ez nem jeleni azt, hogy nem foghatod a Freelancer Max-odat, rakhatsz bele bányászfelszerelést és szállhatsz le egy bolygóra ércet kitermelni... Gépekkel, szerszámokkal... A hajó nem lesz képes rá, de az emberek igen. Ugyanez elvielg áll mindenre.

Lehet, hogy csak a Reclaimer lesz képes bezúzni az elhagyatott hajók vázát, de pokoli biztos, hogy egy Cutlass-szel is megállhatsz egy lebegő roncs felett és a vonósugárral behúzhatod az előtte kézzel kiszerelt modulokat/rakományt.

A specialozáció nem limitálja a nem specializált hajókat, inkább fordítva. Egy Orion-nal nem fogsz szállítányozást vállalni, mert nem tudsz.

Hajó persistence majd megjelenés után. Addig folyamatos a balance. Minden új géppel faragnak egy kicsit az egészen és persze a játékosokon is múlik a dolog.

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#47060) PhilBrick válasza TESCO-Zsömle (#47059) üzenetére


PhilBrick
őstag

Elnézést ha nem volt egyértelmű a szóhasználatom, de nálam alkalmas != képes.

Aurora sem alkalmas a szállításra de be tudod szuszakolni a dobozt magad mögé, szóval képes rá.

[ Szerkesztve ]

(#47061) Drenadar válasza PhilBrick (#47060) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

Ha minden igaz au Auróra képes lesz nagy konténert hátra feltenni és úgy, szállítani... Azért jó pár láda elmegy majd vele... (az összes reklámban ez van)

AZ meg hogy minden hajóval csinálhatsz amit akarsz az igaz de gondolom össze se hasonlíthato az Orion hatékonysága bármilyen más megoldással :-D

Ettől függetlenül hasznos mondjuk egy taurust erre használni.

(#47062) TESCO-Zsömle válasza PhilBrick (#47060) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Aurora-nak shipmatrix szerint kell, hogy legyen saját raktere.

(#47061) Drenadar: Nyilván, de ott már a scale is bejátszik. Egy Orion-t sokkal nehezebb hatékonyan működtetni, mint egy kis bányászcsoportot. És pont a Prospector mutat rá, hogy bizony lehet felszíni bányászatot is végezni, amihez tuti lesz nem mounted equipment.

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#47063) vaakuum válasza TESCO-Zsömle (#47062) üzenetére


vaakuum
addikt

Auroránál számomra az a nagy kérdőjel, hogy a jelen állapot szerint vagy egy egész konténert visz, vagy a hasán lévő konténernek nyithatónak/belemászhatónak kellene lennie (hogy lehessen bele pakolni manuálisan). Ezen kívül maximum a párna alá lehet elrakni a cuccot a hálófülkében :F
szóvqal vagy lesznek olyan küldik, ahol konkrét konténereket kell szállítani, vagy nem tudom, hogy tényleg be lehetne-e rakni egy nagyobb láda szintetikus májat, szívet, vesét szervkereskedelmi szemponttal a pilótaülés mögé, vagy tényleg a hálófülkébe. Jelenleg Aurorában a hálófülkét csak "USE"-olni lehet, így ládát ott biztos nem lehet szállítani még ha sikerül is felmászni vele a lépcsőn.

Apropó Starmarcsát nem tolja senki? Minap rápróbáltam, de vagy egy óráig 2-en szaladgáltunk valami hatalmas támaszponton, néhon betévedt valaki átmenetileg.

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#47064) PhilBrick válasza Drenadar (#47061) üzenetére


PhilBrick
őstag

Tény, de valószínűleg a konténer nem lesz benne a 3.0-ban. És ez volt macska felvetése eredetileg.

(#47063) vaakuum
Gondolom Elimination próbáltál játszani. Az kevesen játszák, csak csúcsidőben érdemes. Last Stand-re szinte mindig van teli map.

[ Szerkesztve ]

(#47065) TESCO-Zsömle válasza vaakuum (#47063) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Egyrészt lesznek küldik konténerekre, különben a Hull-ok éhen döglenének, másrészt anno azt mondták, hogy lehet ám venni is konténert saját használatra és akkor az úgy működik, mint egy lecsatolható raktér.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#47066) SkyS1gn válasza cskamacska (#47057) üzenetére


SkyS1gn
félisten

Repkedésre válaszolva.

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#47067) tom5598


tom5598
senior tag

na ATV kint van, tudunk majd skypolni SC ben :DDD

(#47068) Eniral válasza tom5598 (#47067) üzenetére


Eniral
tag

talán rövidebb ATV még nem is volt...

(#47069) Menthirist


Menthirist
veterán

"ha nem lenne néha frusztráló, nem változnának a tervek, akkor nem kapnátok meg az igazi fejlesztői élményt"
Ezen felnevettem, de valójában nem tudok belekötni :P

A videó pedig igen, rövidebb, és pont az a rész hiányzik, amit amúgy nagyon szeretek, ugyanakkor maga a videó végre kellő mélységű volt technikai szinten is, és ez a render to texture rendszer... baszki agyam eldobom :) Nem vagyok egy nagyon kreatív ember, de még nekem is tucatnyi jobbnál jobb ötlet jutott az eszembe, amit ezzel meg lehetne valósítani. Alig várom az első realtime, valós versenyközvetítéseket egy pub-ban üldögélve, vagy tényleges, a világot érintű hiradókat, amikben bármelyikünk feltűnhet. Persze lehet hogy nem fogják megcsinálni, de ezzel a rendszerrel még ezeket is meg lehetne. Szóval nagyon durva.

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#47070) TESCO-Zsömle válasza Menthirist (#47069) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Táplálja reményed, hogy a Reliant-nak van "híradós" változata. :D

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#47071) Volfram42 válasza TESCO-Zsömle (#47070) üzenetére


Volfram42
senior tag

Tuti lesz a Reclaimerednek is egy kamerája a darálón, Azt mehet élőben a roncsgyűjtés pilótástól. :D

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#47072) TESCO-Zsömle válasza Volfram42 (#47071) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Nem tudom mi lesz. Elvileg annak élő felügyelete van/is lehet. Legalábbis pár ATV-vel ezelőtt mutattak egy csókát állni két egymásba pörgő darálóhengeer előtt.

sz: 17MB gif

Bár az oldal elbírta, de inkább linkeltem, hátha vannak itt, akik nem korlátlan mobilnettel nézelődnek.

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#47073) Stilinski


Stilinski
aktív tag

Újabb anshin-xTp videó :)

star-citizen.hu

(#47074) Stilinski


Stilinski
aktív tag

(#47075) Menthirist


Menthirist
veterán

Azért ez igen nice. Az a fényintenzitás/kontraszt...

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#47076) TESCO-Zsömle válasza Menthirist (#47075) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Kelleni fog a VA panel... :DDD

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#47077) Menthirist válasza TESCO-Zsömle (#47076) üzenetére


Menthirist
veterán

vagy a hdr monitor.

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#47078) TESCO-Zsömle válasza Menthirist (#47077) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Az az IPS feketéjén nem segít... :(

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#47079) GypsFulvus2 válasza TESCO-Zsömle (#47078) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

Parancsolj! :)
De mire a játék kijön, ugyanezt OLED-ben dobják utánad bagóért... ;]

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#47080) TESCO-Zsömle válasza GypsFulvus2 (#47079) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Én ebből néztem a 32-est. ;)

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#47081) GypsFulvus2 válasza TESCO-Zsömle (#47080) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

Húzzunk az OFF-ba mert jön Dren és a Banhammer... :DDD

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#47083) Malibutomi


Malibutomi
nagyúr

Dennis Crow csatlakozott a CIG csapatahoz mint senior producer. :)

Aki nem tudna ki o: WoW es GTA V.

(#47084) Menthirist válasza Malibutomi (#47083) üzenetére


Menthirist
veterán

Kifogyott a Cavinton? :)

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#47085) Malibutomi válasza Menthirist (#47084) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

Szerkesztes volt,csak a ph motor kehes kicsit :)

(#47086) Stilinski


Stilinski
aktív tag

(#47087) tom5598


tom5598
senior tag

na streammel lehetett volna még várni mert ebből a 3.0 ból október /november lesz jó esetben :DDD
főleg hogy vagy ~3700 bug van még a 3.0 verzióban

(#47088) #45997568 válasza tom5598 (#47087) üzenetére


#45997568
törölt tag

Sose lesz kesz ez a jatek :(

;]

[ Szerkesztve ]

(#47089) tom5598 válasza #45997568 (#47088) üzenetére


tom5598
senior tag

Karácsonyra meglesz a 3.0 :))

[ Szerkesztve ]

(#47090) Volfram42 válasza tom5598 (#47087) üzenetére


Volfram42
senior tag

Főleg, hogy ez a leg frissebb:

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#47091) tom5598 válasza Volfram42 (#47090) üzenetére


tom5598
senior tag

az az evocati megjelenéséhez szükséges minimum javítandó , amit én linkeltem az a 3.0 verzióban található összes eddig megtalált hiba, ne keverd a kettőt.

[ Szerkesztve ]

(#47092) #45997568 válasza tom5598 (#47089) üzenetére


#45997568
törölt tag

Melyikre? Elvileg a tavalyi karacsony volt a cel, nem ugy tunik hogy CitCon elott ez kijon. :U Kevesebbet kellen hagyni Chris-t nyilatkozni.

(#47093) tom5598 válasza #45997568 (#47092) üzenetére


tom5598
senior tag

CR biztos nem tudta hogy a 2016 os gamescom 2016 ban van azért mondta anno hogy év végére kész ;]
igazából 2017 végére gondolt

(#47094) nortsen válasza tom5598 (#47093) üzenetére


nortsen
aktív tag

Nem gondolom, hogy bármelyik szoftvergyártónak nehezére esik kiadni a termékét hibákkal együtt. :)
Az a lista egy dolog, és megint más a kiadáskor ismert hibák száma.
Javítás meg így is, úgy is lesz, mivel a listában még nincs benne annak a tömérdek hibáknak a száma, amit mi fogunk produkálni a játékkal. :D
Szóval ne legyünk pesszimisták, én szeptemberre fogadok.

Amúgy ez a mobiglass igen szépre hízott, és elég impozáns lett. Lassan többet tud mint egy OS UI api-ja :)

[ Szerkesztve ]

Ne vegyél fel bugyit, mert valami fontosat akarok mondani

(#47095) tom5598 válasza nortsen (#47094) üzenetére


tom5598
senior tag

nem vagyok pesszimista csak realisztikusan nézek ezekre.
szeptemberre max addig jutunk el hogy szokásos 2 hetente megtartott cszúszások előfordulnak (teljesen előreláthatatlanul természetesen) aztán ez szeptember októberre megáll kijön egy evocati 1-2 hónap tesztelés után meg PTU és utána live. természetesen a hajóeladások mindig az előreláthatatlan csúszás előtt 1 héttel lesznek bejelentve, meg gamescomon CR bejelenti hogy 3.1 év végére kint lesz.

(#47096) kraven54 válasza nortsen (#47094) üzenetére


kraven54
aktív tag

Én optimista vagyok ezért tippelek 2018 első negyedévre :DDD

(#47097) tom5598 válasza kraven54 (#47096) üzenetére


tom5598
senior tag

hát így visszanézva az én nyárra csak kész lesz becslésem is optimista volt nagyon ;] 2018-ban már csak kint lesz....

[ Szerkesztve ]

(#47098) _Gugu_


_Gugu_
tag

azt szerintem nem mondta, hogy melyik év végére gondol :)

(#47099) devast válasza tom5598 (#47097) üzenetére


devast
addikt

Én anno naívan úgy gondoltam, hogy gamescom-ra már kint lesz, ill legalább ptu-n lesz valami.... és mindenki azt mondta, hogy én bizony milyen pesszimista vagyok... :DDD :DDD :DDD ha hetente 10 bugot faragnak le (20at találnak pluszba, és 30at javítanak összesen), akkor a 80as lista 2 hónap alatt fogy el... és mehet evocati-ra a build október közepe fele. :DDD

(#47100) nortsen válasza tom5598 (#47097) üzenetére


nortsen
aktív tag

Én nyár elején is szeptembert becsültem, ezért még drukkolok, hogy igazam legyen.
Bár ha mélyen az univerzumba tekintek, nem látok csak ürességet.
Mondjuk ha kvatum travellel jön, akkor még ideérhet, és látni sem láthatom. :D

Ne vegyél fel bugyit, mert valami fontosat akarok mondani

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.