Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
(#18250) .tnm: Úgy kezdte, hogy miért is nem látja a hajókat...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #18252 üzenetére
... durva...
-
Yllgrim
őstag
Valahol fent van az osszes hajo elerheto adatokkal, vagy csak ami itt van? Egy csomo nevet dobalnak mindenhova, de info az nincs roluk, pl Bulldog.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
duvi
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #18247 üzenetére
Pontosan így volt Ezért buktam a 10K UEC-et is. Vettem egy Blackbeard Stealth Skint 5 dolcsiért és utána már használhattam az összes hajót tesztrepüléskor.
-
addikt
válasz TESCO-Zsömle #18252 üzenetére
(#18235) .tnm
amúgy a $10-os limitált, fizikai emberke figurákat már lehet kapni a pledge store-ban, de sztem nem nagy szám.
(#18237) Dzsek válasza .tnm (#18235) üzenetére
Nem lehet, hogy akik amd space edition-nal játszanak, azok kimaradnak a buliból?
(#18242) .tnm válasza Dzsek (#18237) üzenetére
miért vannak olyan item-ek, amiket csak backer-ek vehetnek? mi van, ha pont evvel válnának backer-ré?
biztos, hogy nem backer-ek egyébként az Omega-sok? Az AMD nem "backel-t" helyettük a kártya árából?[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Dzsek
tag
válasz Drenadar #18248 üzenetére
Solved. Stílusosan vettem egy ilyet: Add-Ons - Shut Up and Take My Money!
Sry, ha kicsit összekuszálta ma fórumot, de hirtelen hárman válaszoltak a kérdésemre és nem akartam csak egy embernek válaszolni. Meg a kérdésekért is elnézést, tényleg n00b-ok
"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék. S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény visszanéz rád." - Friedrich Nietzsche
-
77.PX_Drebil
aktív tag
Tényleg .tnm. nem kerestél meg a novellák korrigálása miatt. TS en is elérhető vagyok, ha gondolod. Egyébként az utolsó hozzászólásban a 18 as karika ugye nem rám vonatkozik?
"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)
-
TESCO-Zsömle
félisten
Carrack infók!
110 méter hosszú (kb 50 méterrel hosszabb a Connie-nál)
Van egy kis dokkja, benne egy EVA egységgel, mint a Reclaimer-nek
Van buggy-ja.
Az ára a Redeemer és a Reclaimer közé esik
4 emeletes
Nagyobb raktér, mint a Constellation-nek
6 fős legénység
Közelebb áll a Voyager-hez mint az Ezeréves Sólyomhoz.Különbségek az Aquila és a Carrack közt:
Hosszabb hatótáv
A Carrack-nak nagyobb és jobb ugróhajtóműve lesz
Több "kapitális méretű" felszerelést cipelhet
Nem olyan hatékony a harcban, de jobban állja az ütéseket.
Az Aquila sokkal univerzálisabb.Azt hiszem, itt van a szuper-specializált felfedezőhajónk...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
-
addikt
válasz TESCO-Zsömle #18262 üzenetére
remélem cserébe nem mehet majd mindenhova, mert nem fér át bizonyos jump point-okon, különben a 315p-nek semmi értelme nem lesz.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
77.PX_Drebil
aktív tag
A két Idris között mi a különbség?(csak, hogy elüssük az időt )
"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz 77.PX_Drebil #18266 üzenetére
Egy kapitális ágyú a különbség. A katonain van egy C7-es Rail Gun.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #18268 üzenetére
nekünk oly felesleges olyan hajó
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #18270 üzenetére
jah mert arról az égvilágon semmit sem tudunk!
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #18270 üzenetére
Van neki hangááárja és mennyi színesfém fér el benne?
-
77.PX_Drebil
aktív tag
Hááát úgy látom ebből nem lesz semmi belátható időn belül megyek aludni.
.tnm észrevettem, hogy nem válaszoltál...
Üdv: Drebil
-
Volfram42
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #18268 üzenetére
Ráadásul arra azt írták, hogy a gerincen végigfutó railgun, direkt capitalok ellen. Szerintem a P verzióra nem is lehet, majd utólag felrakni. Viszont, lehet eléggé ritkák lesznek a capitalok ahoz, hogy csak úgy random találkáknál szükség legyen egy olyan fegyverre.
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
addikt
válasz 77.PX_Drebil #18274 üzenetére
akkor nézz a jobb oldali hasábban a neved alá 3 sorral...
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz tikshow #18277 üzenetére
privát üzenet
Valaki kisegítene a kérdésben, hogy mi a legolcsóbb ismert hajó, ami elbír legalább egy Hornetet? 890 Jump? (Igaz példában M50-volt de akkor csak elfér a Hornet is.) Van van amiről lehet feltételezni majd ilyesmit, de még nem tudunk róla konkrétat? Valami olcsó szállító, ami nem harcképes?
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
nah kint van de semmi extra nincs....
-
TESCO-Zsömle
félisten
350R - 125$
XI'AN KHARTU-AL - 150$
CUTLASS BLUE - 150$
ANVIL GLADIATOR - 165
F7C-M SUPER HORNET - 165$
FREELANCER MIS - 165
STARFARER - 195$
DRAKE CATERPILLAR - 245$
BANU MERCHANTMAN - 250$
AEGIS RETALIATOR - 275$11.28. - Carrack - 345$.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Yllgrim
őstag
válasz TESCO-Zsömle #18281 üzenetére
Hm, en mar pakolgatom a cuccokat a taskaba
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Farewest
csendes tag
Melyik a legjobb hajó ezek közül kereskedésre?
-
Drenadar
Topikgazda
-
kicsicsuvi
tag
Aurora LX-en nagyon gondolkodom, van értelme megvenni? Esetleg a sima Aurora ES? Szerintetek mennyire leszenk használhatók ezek a nagyon kicsi kereskedő hajók?
Bocsi, ha már volt kérdés, annyi infót olvastam a napokban, hogy könnyen elfelejthettem.
Már letöltődött a játék, negyed órán belül a hangárban leszek, ha minden jól alakul
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz TESCO-Zsömle #18283 üzenetére
Carrack azert nem kell most mert arra majd lehet CCU-ni kesobb, olyanokat veszek amik limitedes upgradek, MIS es Cutlass BLue-t behuzom most. SH mar van, Banu nem tudom kell-e majd kesobb.
Meg nezelodok, 2 eves insuranceos aurora is elgondolkodtato, csak 2 heraldom van...
(#18284) Drenadar: kesobb lesz ra upgrade biztosan, amint repulheto lesz.
Az elgondolas most az hogy veszek olyat ami kesobb mar jo esellyel nem lesz, es utana tudok aprankent fejlesztegetni. Aurorak 2 eves insuranceval elegge jo vasarok, es azokra mehet ra majd ccu meg upgrade.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #18281 üzenetére
kimaradt a 2500 dolláros Javelin
Amúgy de bitang szép az a Merchantman omg... De nem, érzem hogy nem Egy freelancer ccu, majd talán egyszer ha lesz, de más nem, nem szabad
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
mrfire
őstag
válasz kicsicsuvi #18288 üzenetére
Szerintem semennyire nem éri meg két kezdőhajót szerezni. Tudsz majd munkákat vállalni PUban, máshogy is, ha nem tudsz/szereznél az AMD-vel mondjuk versenyből pénzt keresni, de szállításon kívül egyéb dolgokra is jó lesz. Jobban járnál már azzal is ha UEC-re váltanád azt a pénzt, amit az Aurorára szánnál és kipótolnád PU-ban és úgy vennél egy nagyobb hajót.
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
Mondjuk kesobb lesz majd meg valamikor upgrade lehetoseg, ha jol meg nezed a kepen, ha mar repulheto lesz, akkor mas variansokrol is elerheto lesz az upgrade... tehat lesz majd meg egy vasar jovore, a megjelenes elott, ebben a formaban mar akkor erdekesebb egyedi hajokat venni, a tobbit meg kesobb, bar akar rizikos is lehet ha nem jon be ez az okfejtesem.
Kerdes pl Banu mennyire limited hajo...
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz kicsicsuvi #18294 üzenetére
Esetleg egy FPS kezdőcsomag még elférne egy kezdő hajócsomag mellé, ha szereted az olyat.
-
mrfire
őstag
válasz kicsicsuvi #18296 üzenetére
Nem te vagy, csak jövő év elején jön az FPS modul és a csomagok is.
-
Yllgrim
őstag
válasz TESCO-Zsömle #18297 üzenetére
Meg elmelkedem rajta, love utana valo heten jon, uh meglassuk, egyelore ne kapkodjunk a vasarlasokkal, meg lesz par ritka hajo a vasaron.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest