Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Raulblanco #18200 üzenetére
Volt szó a boarding-ról és hajók elfoglalásáról több helyen. Tudjuk, hogy ha becsületes polgárok hajóit csáklyázod meg az kalózkodás, viszont ha önvédelem során szerzed meg a támadó hajót, vagy becsületes polgárként kalózhajót támadsz és foglalsz el, az nem. Az így szerzett hajó legálisan is a megszerzőé. Valahol azt is megemlítették, hogy lehet lesz majd a bürokrata rendszerben olyan, hogy majd át is kell íratni, mielőtt legálisan is eladhatóvá válik, hisz kalózhajóként simán lehet lopott is.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
mrfire
őstag
válasz 77.PX_Drebil #18196 üzenetére
"Ha látom, hogy mire készül és megelőző csapást mérek rá akkor én leszek a bűnös?"
Azt is megígérték, hogy azt megoldják, hogy ha látod, hogy neked akar menni egy olcsó Aurorával, és az ütközést elkerülve szétlövöd, akkor nem te leszel a bűnös, de okosan csinálják, mert ha te közelíted meg őt akkor nem lőheted ki büntetlenül. Látni fogja a szerver ki milyen irányba haladt, ki közelített meg kit és kinek volt ütközési szándéka.
Lövöldözésről nem tudok ilyen ígéretet, vagyis ha valaki elkezd követni és csak azt látod, hogy sorra jönnek a haverjai, jó lenne ha leadhatnád a vészjeleket pl. mert elvileg az is csak akkor történik meg, talán automatikusan, ha találat ért. (Sajnos elég ködös, amit erről a vészjelekről mondtak.) Szerencsére az esetek többségében nem lesz ilyen probléma, mert a támadok már valószínűleg jó ideje kalózkodnak. De lenne mit beküldeni a 10 for the Chairmanba azért.
(#18195) TESCO-Zsömle
Köszi! Várom már, hogy kipróbálhassam őket! Szeretnék még kicsit versenyezni az M50 akció óta.[ Szerkesztve ]
-
kicsicsuvi
tag
Sziasztok!
Már pár hónapja olvasgatom ezt a topikot, és most, hogy egy AMD Mustang büszke tulajdonosává váltam, be is köszönök
Egy kérdésem lenne is: Pár hónapja vettem egy új laptopot, i7-4510u, geforce 840m és 4 GB rammal. Ram-bővítés tervben van a következő pár hétben, a procim elvileg elég erős, a videókártya pedig állítólag (az angol fórumon olvasottak alapján) képes minimum grafikán normális fps-sel futtatni a játékot. A kérdésem pedig, hogy van értelme a jelenlegi 4 GB rammal leszedni a hangár modult, vagy teljesen reménytelen, várjak amíg 8 nem lesz? -
mrfire
őstag
válasz kicsicsuvi #18205 üzenetére
Hangár alatt ennyit eszik:
Murray Kupa alatt meg ennyit (kevesebbet? ):
Ja, és máris bent vannak az új hajók, ha nem nézem meg neked észre sem veszem, sz'al köszi nyomok is pár kört!
-
Diopapa
addikt
Meg szabad tudni mennyibe került ez a laptop csoda?
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
horvi0813
tag
Persze szerintem szedd főleg ha a neted korlátlan akkor egy próbát mindenképpen megér, hogy lásd mi a helyzet. És mint kiderült most 1 hétig a teljes 300as sorozat is kipróbálható.
-
Farewest
csendes tag
Most akkor lesz ma valamilyen akció vagy mire lehet számítani?
-
Drenadar
Topikgazda
válasz 77.PX_Drebil #18210 üzenetére
kb 21:00 körül térjünk vissza erre...
-
-
Dzsek
tag
No, első másfél óra egész intenzív volt: elsőnek 2 wave-ig jutottam, aztán rájöttem, hogy ki lehet jelölni a célpontokat a hatodiknál fejeztem be. Van valami korlátja ennek egyébként?
"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék. S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény visszanéz rád." - Friedrich Nietzsche
-
TESCO-Zsömle
félisten
Fél óra se és füstölni fog a CIG számlája.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #18218 üzenetére
vagy lehal a honlap... asszem múlt évben ilyenkor is voltak leállások hogy nem bírta...
-
Dzsek
tag
válasz TESCO-Zsömle #18195 üzenetére
Ez a jövő héttől érvényes?
"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék. S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény visszanéz rád." - Friedrich Nietzsche
-
Dzsek
tag
válasz TESCO-Zsömle #18221 üzenetére
És hogy lehet hozzájutni a hajókhoz?
-
Diopapa
addikt
Letelt. Hol a vásár?
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Dzsek
tag
Egyelőre csak a 300i-t mutatja nekem.
-
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz 77.PX_Drebil #18233 üzenetére
Na és meddig tart
Egy hétig.
Jövőhét pénteken már a Carrack lesz a sztár.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
addikt
amúgy a $10-os limitált, fizikai emberke figurákat már lehet kapni a pledge store-ban, de sztem nem nagy szám.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Dzsek
tag
válasz TESCO-Zsömle #18238 üzenetére
Itt a megoldás! Gondolom, ha vennék valamit, akkor én is adományozó lennék.
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #18234 üzenetére
Jól van na azt hittem csak egy nap vagy a készlet erejéig, vagy amíg CR le nem fejeli a klaviatúrát... vagy amíg a kedvesének össze nem jön a gyémánt kösöntyű ááá közben megtámadott Barnabás az egyik macskánk...bújcsizni akar...
"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)
-
addikt
miért vannak olyan item-ek, amiket csak backer-ek vehetnek? mi van, ha pont evvel válnának backer-ré?
biztos, hogy nem backer-ek egyébként az Omega-sok? Az AMD nem "backel-t" helyettük a kártya árából?
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Yllgrim
őstag
Arena Commanderes polo fain, a heten jott meg, Hornetes lesz a kovetkezo, mejd fellovok egy kepet is, bar az oldalon is fent van.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Volfram42
senior tag
válasz 77.PX_Drebil #18241 üzenetére
Ne is mond. Én pont azon gondolkodom, hogy vagy nagyon mélyen alszik vagy már megsült, mert a mellettem lévő forró radiátoron kell feküdnie.
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Dzsek
tag
Nálam nincs más választható hajó a 300i mellett (azt is csak azért, mert a mustang nem elérhető még), szóval szerintem nem backer. A vásárlást meg csak hasból mondtam most.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Biztos, mivel nekem ott van a menüben mind a négy 300-as, barátunknak meg nincs. De egyébként senki se backer, aki ajándékot kapott. Ahhoz, hogy egy account backer legyen, pénzt kell költenie.
Azt hiszem Duvi a megmondhatója, aki azt hiszem egy Avenger-t vett szürkén és addig nem tudott próbahajókkal röpködni, míg nem vett egy skin-t vagy mit a boltban kp-ért. Ment is a tanakodás 59M-nál, hogy miért nem kapta meg mindenki a 10kUEC-t, mikor van hajója.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
-
addikt
válasz Drenadar #18244 üzenetére
áhh, így már van értelme, csak a kolléga rossz hsz-emre válaszolt, így nem volt jó a kontext
@(#18247) TESCO-Zsömle
én azt hittem, hogy a kis $10-os figurát nem látja a boltban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest