Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvi0813
tag
Sziasztok, most fizettem be én is ebbe a csodába, jelenleg még megy a letöltés, tudtok esetleg tippeket adni, hogy miket tudok csinálni van e esetleg vami magyar csapat stb.
Üdv, Gábor -
horvi0813
tag
Sziasztok jelentkeztem a Liberum Arbitrium-ba.
Olyan kérdésem lenne még, hogy ti mit használtok bill+egér vagy ajánlott vmi kontroller?
Jelenleg Xbox360 Kontrollerrel rendelkezek, esetleg tudtok ajánlani vmi komolyabbat ami kiszolgálja a játékot és nem túl drága? -
horvi0813
tag
Sziasztok!
Arra gondoltam, hogy vmikor tarthatnánk vmi multiplayer eventet privát matcheket játszhatnánk stb.
ha esetleg van ilyen kezdeményezés tudtok róla tájékoztatni? Vagy ki mit szól az ötlethez, hogy az egyik este összülnénk egy jó kis harcra?
Üdv -
horvi0813
tag
Jelenleg egy Aurora Ln birtokosa vagyok de szeretnék csomagot váltani Avenger és a 325A között gondolkodom. Tudtok esetleg segíteni melyiket válasszam és miért? Illetve ti melyiket választanátok?
-
horvi0813
tag
Evolve kód ha valkit érdekel:
Hétvégén kipóbálható Alpha teszt.CODE for PC:
ZHB47-CE2C3-RKEX4
ZHB56-LCJQJ-QIQHV
ZHB6E-WCRKJ-N3LCN -
horvi0813
tag
válasz TESCO-Zsömle #17014 üzenetére
Csak kedveskedni akartam, hátha mást is érdekel azok közül akik aktívak itt a fórumon.
Én napi rendszerességgel olvasom az itteni híreket és hála nektek frissen informált vagyok SC világában, ezért köszönetet akartam nyílvánítani és mivel volt pár felesleges Evolve kódom gondoltam hátha érdekel itt is valakit. -
horvi0813
tag
AC patch után a következőket tapasztaltam egér+bill kombóval, Aurorával.
Sokkal lassabban fordul a hajó de ezt az egér érzékenységének állításával könnyen ki lehet küszöbölni.
(eddig 25ös érzékenységgel toltam most 50essel, 2600dpi-s egérrel)
Mintha könnyebb lenne viszont célozni, mert eddig 7es hullámig/szintig jutottoam max Aurorával, most egyből 10esig.[ Szerkesztve ]
-
horvi0813
tag
Aurorámat most cseréltem le egy Avengerre, nemtudjátok mikortól lesz repülhető?
-
horvi0813
tag
Lehetőségem van megkapni egy AMDs Mustangot szerintetek mennyit ér?
Köszi a válaszokat előre is -
horvi0813
tag
válasz kicsicsuvi #18205 üzenetére
Persze szerintem szedd főleg ha a neted korlátlan akkor egy próbát mindenképpen megér, hogy lásd mi a helyzet. És mint kiderült most 1 hétig a teljes 300as sorozat is kipróbálható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Politika
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AliExpress tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Oehlbach Rattle Snake 3 hangfalkábel prémium Oehlbach banándugókkal szerelve. 2x220cm és 2x500cm!
- Apple MacBook Pro 13" Mid 2014 (i5 2,8GHz, 16GB RAM/500GB SSD) Akku 102 ciklus, GARANCIA, SZÁMLA
- MSI X370 Carbon Gaming PRO alaplap INGYEN (olvasd el a leírást)
- Retro! Socket7 + AGP Acorp 5ali61
- 15 pro max hátlap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest