Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8550) adster válasza Daneeka (#8549) üzenetére


adster
tag

Na de mindegy is, mert ha lenne, nyilván akkor sem 600 alatt lenne, és akkor megint csak nem kérdés, hogy melyiket választanám.

De egyébként nem vagyok teljesen hiteles, mert 1-200 forint különbség minőségi söröknél manapság már egyáltalán nem tétel (sajnos), sőt, ha volt már rá példa, hogy annak mondjuk a huszonötszörösét is kiadtam egy üvegért, akkor voltaképpen egyáltalán nem ez a 200 forint lesz a mérvadó, és egyáltalán nem azért, mert olyan rohadt gazdag vagyok, hogy az ár az teljesen mindegy.

Viszont gondolom sokan vannak, akik még csak most ismerkednek a magyar (valódi) sörökkel, és korábban mondjuk eléggé kikupálódtak a nemzetközi felhozatal segítségével. Ők tehát nem fognak hanyatt esni attól, hogy ihatnak például egy korrekt IPA-t, amit történetesen itthon főztek.

Ha ezek az említett fogyasztók még túl is lépnének azon, hogy a hazai szakma is csak most kezdi tanulgatni a dolgokat, és a hazafias szellemtől vezérelve elnézően viseltetnének egy-két hibásabb darab, illetve a 90%-ban otromba, ötlettelen, gyermeteg és lehangolóan semmitmondó dizájn iránt, akkor kizárólag az alacsonyabb ár lehet az egyetlen tényező, ami a mérleget mégis a magyar sörök irányába billenthetné.

Nem arról van tehát szó, hogy azért nem nagyon vagyok megőrülve a magyar kézművesekért, mert drágák, hanem azért, mert egyelőre az áruk lehetne az egyetlen dolog, amiben felvehetnék a versenyt egy külföldivel, és ami miatt mondjuk azt mondanám, hogy ebben legalább jobbak azoknál. De sajnos ez sem teljesül.

http://beerrabid.blogspot.hu/ https://www.ratebeer.com/user/138566/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.