Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:41:15

LOGOUT.hu

A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11014) m3ss válasza woodbear (#11009) üzenetére


m3ss
veterán

en legtobbszor auto wideon vagyok, arcfelismerovel nekem ez tunik a legjobb fokuszmodnak emberek fotozasara. ha rossz helyre fokuszal meg mindig lehet neki nyomni egy ok gombot, amivel kozepen elkezd fokuszalni. vagy ujraprobalkozni wideon. en max statikusabb temaknal hasznalom a single pointot. annyira korulmenyes az af pont valasztas, ez a legnagyobb hibajuk sztem ezeknek a kameraknak.
lenne touch af vagy egy joy, hmm, biztos nem kellene nekem jobb kamera jo par evig :B
ha lenne tapi, akkor is auto wide af-c-ben fotoznek sztem, arcfelismerovel. csak touch af override jo lenne..barmikor ha nem jo helyre fokuszalna touch af-fel meg lehetne neki adni a celpontot.

a lock on af-et mondjuk sose probaltam meg, az hasznalhato a7-en vagy a7 II-on?

batist szereted? harap az autofokusz? a bokehja az iszonyat jo, probaltam a multkori kiallitason par kepre...csak sokallom az arat, art obik mellett minden nativ obi draganak tunik :W
de ez a 85 art akkora batar objektiv...bar a 35 zeiss is :N

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.