Hirdetés

2024. május 16., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  SONY LCD és LED TV-k

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-06-15 12:29:40

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1599) Warck válasza nismoka (#1596) üzenetére


Warck
tag

Amit be linkeltem olvasd el, más a panel frissítés és a mozgás javítás, HX 751-ben 200Hz es a panel és úgy van még plusz mozgás javítás. MotionFlowxr 400Hz

Ami nekem van ex 650-nél Mozgás javítása
Motionflow XR 100 Hz
kép/másodperc (Hz)
50 Hz

Motionflow 100Hz
A MotionFlow technológia képernyőfrissítést biztosít a standard 50 Hz-től a 100 Hz-ig a hihetetlenül egyenletes, nagyon valósághű képélményhez. 50 új képkockát hozhat létre a már létező 50 képkocka között, akár megduplázva a másodpercenként megjelenített képkockák számát. A MotionFlow 100Hz technológia filmek, illetve szabványos tévéműsorok és DVD esetén egyaránt működik.
Forrás :http://www.sony.hu/glossary/ShowGlossary.action?site=odw_hu_HU&sections=Glossary&sectiontype=Search

Nos ez eddig is tiszta volt, csak az érdekes amit le írtam,hogy a tavalyi modelleknél még külön, írták a panel frissítést, meg a mozgás javítást, mivel a kettő nem ugyan az ! Ha ki kapcsolsz mindent, akkor valóban el térhet a hz-mivel vannak források, amik eltérnek ahogy írtad lehet, 50Hz-60Hz 24Hz, vagy más , de a fogalomtárban ha el olvasod, ott azt írják,hogy a 24Hz-nek is jót tesz a MotionFlow. Ill a MotionFlow pro ami fekete képet és pluszképet is be illeszt, ami csak fekete képet illeszt be azt csak projektornál alkalmazza a Sony. De olvasd el. Csak,hogy tisztán lássunk, és azt hisszem ennél többet nem lehet erről írni ! Aki bizonytalan volt eddig az most már olvashat eleget,hogy melyik tv- hány Hz-es vagy mi van benne.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  SONY LCD és LED TV-k
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.