Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
Nem kerestem hozzá fórumot...
Félreértés ne essék. Nem akarok másokat terhelni, csak arra gondoltam, hátha valaki tájékozottabb merre érdeklődjek. Néztem magyar oldalakat házimozi meg gémer témakörben. Nagyon sok oldal van. Ha mindegyikre regisztrálnék, hogy találjak valakit, aki már tapasztalt a HMD-ben vagy a T2-ben, akkor gyakorlatilag tűt keresnék a szénakazalban.Keress valamelyik Sony boltban egy kiállított, felpróbálható darabot...
Azt meg fogom tenni, de kontaktlencsét kell csináltatnom.vagy csak lelkesedsz egyenlőre?
Igen, ezt nem 1 éven belül fogom megvenni. Magánéleti és más PC hardver kérdéseket kell előbb megoldani.Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
adamos87
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a típusról: Sony Bravia KDL-40HX751?
10.15-ig akciósan lehet megvásárolni itt: http://euronics.eq.hu/Termek/sony-kdl40hx751-p97692.html
Mennyi garancia van a Sony tévékre?Digi kábelTv lenne rajta nézve, illetve FHD filmek nézése,3D filmek nézése; esetleg később egy Xbox lenne rákötve.
Esetleg akinek volt, használt, használ Samsung UE40F6400 TV-t az írhatna hogy melyik a jobb.
Válaszokat előre is köszi.
Samsung QE55Q80T, XBOX Series X, Live: razorramon1987
-
Mankó
veterán
válasz adamos87 #1703 üzenetére
Nekem 55-ös van, Digi-m van, full hd-t és 3d-t is nézek, xbox 360 van rákötve.
A 751-hez kapsz 2 db 3d szemüveget, a minősége tökéletes, de kényelmetlen. Nyomja az orrnyerget és a fület hosszú távon.
3d tökéletes, de filmek alatt nem igazán jön ki a 3d varázsa. Animációkban fenomenális. Full HD gyönyörű. Hangja nagyon doboz hangú, sokkal rosszabb mint a régi Samsungé volt. Érdemes beszerezni egy házimozit mellé. Filmeket média lejátszóról nézem, így a beépített lejátszóról nem tudok nyilatkozni, de talán az mkv-t nem támogatja.
Xbox játék módban tökéletes, nem látok után húzást. F6400-am nem volt, egy HD ready Samsungról váltottam.
Garancia: úgy tudom 2 évvel mennek, de én akcióban 5 évvel kaptam.
Nálam negatívum a DTS támogatás hiánya, és a doboz hang, lekapcsolás után még sokáig hallom a kondik pattogását. Van bevilágítás is, ami átvezető képeknél látszik (máshol nem), amikor semmilyen képelem nincs a sötét képernyőn. De ez igazából az lcd hátrányának róható fel. Ennyi pénzért jó választás volt.Vállalható darab, ha jó áron még hozzájutsz egy bontatlan példányhoz. Kiállítási darabot már én sem vennék, mert kitudja hány órát ment.
Sok szerencsét, hogy találj! -
Ronam
addikt
Meg lehet valahol nézni, hogy mit tartalmaznak a frissítések? Tegnap felajánlott egy frissítést a TV-m (KDL-32W650).
-
radi8tor
MODERÁTOR
sony.com?
Már meg is van: [link]
Improvements over version PKG3.611AAA:
Improved performance and stability of the Internet features
Benefits provided by previous updates and included in version PKG3.710AAA:
Improves stability of the sound output with a Blu-ray Disc™ player using an HDMI® connection
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Kabel15
aktív tag
Sziasztok!
Elvileg kedden ismét egy 40 HX751 tulajdonosa leszek. Tudnátok adni hozzá valamilyen leírást hogy mit hogy érdemes beállítani a legjobb kép érdekében? Szóval ne bántsa a szemet de azért szép legyen a kép.
Jó lenne egy magyar leírás.Előre is köszönöm.
Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
Fandango
veterán
-
Akra_hu
tag
http://www.dvdgalaxis.hu/sony_24_60cm_3d_monitor__ajanek__ps3_41523
[link]Vélemény? Frissítési frekvencia: 240 Hz valós lehet?
[ Szerkesztve ]
-
-
Fandango
veterán
-
XFishboneHUN
senior tag
Sziasztok!
A hétvégén vásároltam egy Sony KDL-42W650A típusú készüléket! Az lenne a kérdésem a kiterjesztett garival kapcsolatban, hogy sok helyen az van, hogy csak a vásárlástól számított 90 napon belül lehet megvenni ezt a "plusz szolgáltatást", vagyis a +3 év garit, míg a Sony honlapján az van, hogy erre lehetőség van 360 napon belül is! Akkor ezt most, hogy is van, mert nem egészen értem??!!
A TV meg fenomenális!!
Ui.: A válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
XFishboneHUN
senior tag
Illetve egy kérdés még:
Ugye csak egy USB csatija van, de ha rádugok egy USB HUB-ot, azt tudja kezelni és így ezzel több usb-s eszközt?
-
nismoka
addikt
válasz XFishboneHUN #1717 üzenetére
USB Hub nem támogatott, pontosabban bele dughatod de egyszerre csak egy USB-t lát, tehát ha a HUB-ba két dolgot dugsz csak azt látja amit előszőr beledugtál, a másodikat nem.
-
XFishboneHUN
senior tag
A TV képes kezelni az 1TB USB3.0-s HDD-t? Mert lehet vennék filmek miatt!
-
Ronam
addikt
Ismertek valami oldalt, ahol le van írva hogyan kell kalibrálni a tv-ket? (W650)
-
nismoka
addikt
-
Ronam
addikt
-
nismoka
addikt
Kalibráld a saját izlésed szerint. A gyári normál beállítás megfelelő amúgy, esetleg a zajcsökkentőket kapcsold ki ha jóminőségü az adás amit nézel. Full HD forrásnál pedig mindenképpen kapcsold ki a zajcsökkentőket, az él kiemelőt és a részlet kiemelőt is mert felesleges. (képbeállítások/részletes beáll)
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
válasz nismoka #1725 üzenetére
Amúgy egész jól beállítgattam magamnak, egyetlen probléma viszont még mindig fennáll. Mikor filmet nézek laptopról (feliratos), mikor feljön a felirat a fényerő is emelkedik magától. Ez vajon mitől lehet? Szinkronos filmeknél nincs ilyen probléma, de a szinkronos filmeket meg nem igazán csípem .
-
XFishboneHUN
senior tag
Aki most, vagy nem rég vett Sony TV-t, annak mondom, hogy okt 27-ig 50% kedvezmény van a kibővített garanciákra!!!
Már megérte bemennem a Sony Centerbe!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz XFishboneHUN #1731 üzenetére
Rögtön veszek egy TV-t akkor.
Kár, hogy én elfelejtettem ezt aktiválni időben.
⭐ Stella
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz radi8tor #1732 üzenetére
Vásárlástól számított 180 napon belül lehet érvényesíteni, azt mondták, bár nem túl nagy határozottsággal!
Bár ez érdekes, mert itt a fórumon mondtak nekem 90 napot, a Sony Center honlapján 360 nap szerepel, ők meg megmondták az arany középutat!
Mindenesetre a 28 ezres eredeti ár helyett 14 pénz a +3 évért és a balesetből eredő károkért szinte "ingyen" van
-
Scoobyka
addikt
w650-esre mennyire jellemzo a bevilagitas illetve flhosoded?
-
Mankó
veterán
Még mindig szívom a fogam a HX751 kattogása miatt. Használat közben és utána is hangosan kattognak a relék. 2-t, 3-at kattannak akár fél percenként is. Még 15 perc kikapcsolás után is. Nem hiszem, hogy ez így lenne normális. Persze a burkolat felmelegedése lehűlése is pattoghat, de nem ennyit.
HDMI vezérlést már kikapcsoltam, lan kapcsolat is megy a tv-re, de ha emiatt van a kattogás, szívesen lemondok a netről. Valakinek van valami ötlete mitől lehet, vagy mit állítsak még, hogy elmúljon ez a dolog, de legalábbis kevesebbszer jöjjön elő? -
Mankó
veterán
válasz nismoka #1739 üzenetére
De érdemes valamit állítani a menübe, vagy fogadjam el ez ilyen?
Mondjuk nagyon furcsa, a kisebb samsungnál miért nem volt ilyen? Pedig az szinte teljesen zárt helyen volt, s melegedett is rendesen, sosem volt ilyen, de még hasonló jelenség sem. Ez meg fent van a falon, szellőzik ahogy kell és kattog keményen. Már hibára gyanakodtam. -
Spancho
senior tag
Sziasztok.
Van egy W650 LED tévém.
Pendrive-ra rápakoltam pár sorozatot ,2 darab feliratos.Ezekhez rátettem a felirat fájlokat is.
(nem pont ugyan az volt a neve a feliratoknak ,de átneveztem őket ugyan arra.
A tévé fel is ismerte a feliratot ,az időzítés pontos ,csak a betük helyet ???????? ?? ???????
Kérdőjeleket pakol ki.Mit kéne tennem ,hogy rendesen megjelenjen a felirat ?
Tegyem külön mappákba a filmeket/sorozatokat és a mappán belül rakjam be a hozzá tartozó feliratot ?
Vagy ne nevezzem át ?A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
XFishboneHUN
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Óvodások homokozója
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest