- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyuska74
tag
Sziasztok!
ide is megírom, talán forgalmasabb, mint a másik topic:
Segítséget szeretnék kérni alaplap (2db) vásárlásához. Néhányat már kinlztem magamnak, ezek közül szeretném kiválasztani a megfelelőt.
Mind a négy Gigabyte
GA-MA-770-DS3 (rev.1.), GA-MA69GM-S2H (rev.1.), GA-MA69G-S3H (rev.1.), és GA-MA78GM-S2H
1. alaplap egy egyszrű gépbe kell, ahol csak net menne, reégi alap játékok, főleg RTS, illetve plazma Tv-hez HD videók lejátszása. A 69G-S3H és 78GM-S2H között vacillálok. jól tudom-e, hogy a 69-es videókártyája még nem támogatja a HDvideók lejátszását, így a procira maradna a feladat (ami valszeg egy 4200+ lenne)?2. a másik alaplap választása már bonyolultabb, itt mindegyik szóba jöhetne. az integrált VGA nem feltétel, eddig előre megfinanszíroztam az új vidikarit és utána adtam el a régit, de akár ezen változtatnék ha lenne intvga. Ami viszont lényeges: mindenképpen lesz videókártya benne, jelenleg egy HD3850-es, ennek (és a hasonlóknak) bele kell férnie (ha pl. mATX-re esik a választás). Ezen kívül van egy Zalman 7000CNPS (ha jól írtam) processzorhűtőm, ez is maradna, nem kell a gyári, úgyis tálcás procit vennék.
Emellett még fontos lehet, hogy ha úgy alakulna, akkor egy kicsit húznám a rendszert, a tervek szerint egy 5000+ BE processzort vennék.Szóval, várom a hozzászólásokat, illetve esetleg egy rövid indoklást, hogy miért inkább azt is, hogy én is tudjam mérlegelni. az ár igazából nem sokat nyom a latba, csak néhány ezer az eltérés közöttük.
Előre is köszönöm.
üdv mindenkinek.
UI: nekem nem volt világos a Gigabyte honlapján, hogy melyik támogatja az X3 és X4 Phenomokat, bár egyelőre ilyen procit nem tervezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Háztartási gépek
- Napelem
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Újszerű - KINGSTON HyperX Predator 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 memória kit
- Hibátlan - KINGSTON 16GB 2666MHz DDR4 CL19 memória modulok
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest