- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
kispalya
üzenetére
Szvsz nem biztos, hogy a winyóban lesz a hiba. Milyen sata winyóra próbáltál telepíteni?
Nekem is van egy 300GB Samu winyóm, amire nem tudok XP-t tenni. Még vaci új korában sem. A telepítő első újraindítása után ntldr hiányára panaszkodik. A régi Asus A8n-e lapommal és a jelenlegivel is így jártam. Nemrég hasonló gonddal találkoztam egy másik winyónál. Ott sikerült úgy megoldani a problémát, hogy töröltem arról a winyóról minden partíciót csak már arra nem emlékszem, hogy fdisk-kel partícionáltam meg utána vagy csak egyszerűen az XP telepítőjével készítettem egy partíciót az oprendszernek telepítés közben. Sajnos sem időm, sem helyem nincs ugyanezt kipróbálni a saját 300-as winyóval. De majd talán egyszer... ja és mindegyik sata üzemmódban ugyanígy jártam
Ehh. Most esik csak le, hogy nálad nem is látja a sata-s winyót a telepítő. Akkor mégsem ugyanaz a probléma nálad.Azért próbáld ki, hogy leszeded a legfrissebb sata telepítő cuccot a laphoz
Új hozzászólás Aktív témák
- 32GB (4x8) Kingston FURY Beast DDR4 - FOXPOST az árban!
- Újszerű - KINGSTON HyperX Predator 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 memória kit
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- DDR4 -es 8GB -os notebook memória eladó
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest