Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
válasz hagymas7up #32257 üzenetére
Felül:
Az Alcatel OT Com Sharp által licencelt változata. (A típusszámát nem tudom fejből )
IBM Simon
Nokia 9210 CommunicatorAlul: Nokia 2110 (vagy annak egy szolgáltatói variációja )
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz hagymas7up #32260 üzenetére
1992-es darab.
Az első, (elvben) okostelefon.
Azért írom, hogy elvben, mert szerintem nem igazán rendelkezik az okostelók fő ismérvével, a szoftveresen korlátlan bővítéssel.
Én az első igazi okostelefonoknak az Ericsson R380-at és a Nokia 9000-et tartom. - egyéni szoc probléma, tudom.A 2146 gyakorlatilag az Orange 2110-e.
Mondjuk nem tudom, mi a kettő között a különbség.[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
bunkomen
aktív tag
válasz hagymas7up #32263 üzenetére
Én pl most hallok róla először Vegyél Nokia 450-et... azt néha-néha találni pár ezer forintért és ugyanígy néz ki
Üdv
-
zorzy4
addikt
válasz hagymas7up #32263 üzenetére
Ez a 2110 1800mhz változata. Beszerzhetetlen mint a többi telo, kivéve a 9210.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
MurdR
veterán
válasz hagymas7up #32268 üzenetére
OT Com dobozom az van, már nekem is csak telefon kéne
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
zorzy4
addikt
Nokia 2146om volt, sajnos eladtam buktával ksparrownak. Ot com van hajszálkarcmente matt állapotban, s3 is van piacos állapotban de 500ft volt. Az IBM telót bevállalnám, de esélytelen. Mondjuk az többi is az volt.....
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
ferret77
aktív tag
válasz hagymas7up #32276 üzenetére
A 6260 közepesen ritka. Nekünk volt itthon régen, mi szerettük. Jó kis teló volt a maga idejében.
Pont most ajánlottak nekem egyet 2000-ért. Szalagkábeles. Nekem már van egy hibátlan, úgyhogy szerintem kihagyom. Postával együtt már sok lenne nekem. Ha esetleg valakit érdekel, akkor tudok elérhetőséget adni. -
Dr Dee
tag
Siemens S10 aktiv nem egy ritka darab! Tavaly egy full dobozosról maradtam le az Ebayen, 10 euró+posta volt😃😄
Nekem az egyik kedvencem az S10 széria. Sima itt figyel a polcon! Vele kezdtem gyűjteni!
Apropó valaki tudja nyitni az S10-est? -
Dr Dee
tag
válasz hagymas7up #32285 üzenetére
Nokia 1611-esem van eladó,dobozos! Aksi gyenge. De működik!
-
stufen2
aktív tag
válasz hagymas7up #32285 üzenetére
Ugyan már szívesen veszsük az infót
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
Dr Dee
tag
válasz hagymas7up #32290 üzenetére
Nincs mit😉
Akkor van egy dobozos eladó Nokia 1611-esem,3500ft! -
Dr Dee
tag
válasz hagymas7up #32309 üzenetére
-
Dr Dee
tag
válasz hagymas7up #32312 üzenetére
Volt teljes szettem nem olyan rég. Még Commodore monitor is,floppy meg yojstickok is.
1000ft-ot kérek érte. -
Dr Dee
tag
válasz hagymas7up #32335 üzenetére
Nem tudom ki az a Viktór!
Amúgy nekik,sőt egyiknek sincs semmi köze ahoz,hogy el úsztam több millióval........ -
arkades
senior tag
-
bunkomen
aktív tag
-
KSparrow
őstag
válasz hagymas7up #32438 üzenetére
füstmentes, meg kisállat nincs.. ilyenek voltak.. Mondjuktény, hogy szedtem már szét olyan Motorolát, amiben Madártoll!! volt- pláne madárinfluenza-láz idején.
egy 3410-ből is szedtem már ki lószőrt- ott mondjuk lovász tulaj volt. de a madártollat máig nem értem...Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
Dr Dee
tag
válasz hagymas7up #32533 üzenetére
Ennyiért én adok egy dobozos 3650-est😉
-
bunkomen
aktív tag
-
ferret77
aktív tag
válasz hagymas7up #33066 üzenetére
Ha nem számít, hogy kopott, akkor tökéletesen működőt már 2000ft körül is találsz. OLX, jófogás...
-
sz.balazs.95
veterán
válasz hagymas7up #33562 üzenetére
Jó a kezdeményezés!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Társasjáték topic
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- Autodesk - Revit
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest