- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
Ti nem vettetek még olyat észre hogy a 6310iknél eltérő a háttérvilágítás színe? Itt van egy osztrák meg egy magyar, és még az árnyalat sem u.az, tehát nem elfáradt a led vagy valami...
-
bunkomen
aktív tag
Legutolsó pakkomban levő 6120c-nek olyan ramaty volt a háza, hogy rendelnem kellett ebayről egy újat. Pillanatragasztóval próbálták visszatenni az előlapot, ami elengedte és vissza már nem lehet a ragasztó nyoma miatt.... Így ebay-ről 1320ft-ból megvagyok. Itthon 1900+ posta a legolcsóbb. Időm pedig van. Most megint elgondolkodtam azon, hogy hogy éri meg nekik a "free shipping"? Van valami előfizetésük a postán vagy mi?
-
ferret77
aktív tag
Tegnap megérkezett a karácsonyi ajándékom, amit asszonkától kaptam
Ha minden igaz, ma érkezik még egy N810 is. Remélem jön a postás, amíg itthon vagyok. -
MurdR
veterán
F.omat, nem engedi a böngésző hogy képet tegyek fel
-
-
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #25188 üzenetére
betettem magam Miklósfára
-
odasüssetek, hányan vagyunk!
-
mit keres a lapcsaládok résznél (lap teteje) az sg.hu??? wtf?
-
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen #25184 üzenetére
A 6680-ason jobb oldal a plexi króm része nem fekete? Nem látom jól a képen.
Ilyenem volt, azzal szerettem meg a Symbi-t, azon elfeketedett valamiért. Meg volt egy papírfecni az akkutartó pöcök alatt.
Aztán elcseréltem egy 9300-ra a piacon, mert volt másikam helyette. Kb egy év múlva láttam meg egy másik bolhapiacon, ahol azt mondták, cserélték a kijelzőjét, annak az árát kérik érte: 6000-et. azóta persze már bánom, hogy ott hagytam, jó lenne visszakapni, szerettem azt a telefont, Berlinben is velem volt.Szerk: A gépem sikerült megcsinálni, már hasít!
-
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen #25169 üzenetére
ígértem én is a dummykról, de már csak 24-én este leszek otthon leghamarabb, ma is bővült 5 taggal, meg egy előlappal, de azt a retek htc-t vagy elhagytam a pesti buszon vagy otthon hagytam, szal még képet se tudok a mai vásárról mutatni, pedig az előlapot eredetiség szempontjából be kellene azonosítani...
-
bumbalaci55
tag
Sziasztok! Jó ötlesz lesz a blog, támogatom. Igaz nem sok mindenem van még, de szeretnék majd bővíteni.
Ami majd engem érdekel az főleg nokia 6310i
Jövőre kell egy 8210 is
Na majd a blogon részletesebben mindent leírok. Boltok cuccok stb.
Üdv
László -
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen #25169 üzenetére
a topicot mel kell pörgetni, így is jobban megy, mint szokott (kopp.kopp, hogy lekopogjam)
Én mindent gyűjtök, ami Nokia, meg mostanában azt is, ami nem... De csak mert elfogyott a Nokia.. Van 240 típus, darabra vagy 300.. képre ne számíts, 8 polcot foglalnak el, ez vagy 20 kép lenne, hogy minden látható legyen.
-
bunkomen
aktív tag
Mivel új vagyok itt, nem nagyon vagyok képbe, hogy kinek mi van a tarsolyában. Esetleg tudnátok betenni képeket a gyűjteményekről? Ezzel is pörgetve kicsit a topicot
-
-
zorzy4
addikt
Könyörgöm, még ha igaz akkor is csak max 20-25000ft [link]
-
KSparrow
őstag
Na a mai szerzemény: egy Benefon Q, kis takarítás, élesztgetés, és a kölcsönakkuval már megy. Már csak a sajátját kell feléleszteni, és királyság van!
-
bunkomen
aktív tag
Nokia 6630-nál mi lehet a probléma, ha fehér kijelző fogad? Bekapcsol, hallani a hangokból. Illetve a kijelző is tesztelve lett másik készülékben, szóval nem azzal van a gond.
-
stufen2
aktív tag
Vadászom egy független 6300-ra, mit ér manapság?
-
stufen2
aktív tag
-
Lasy
veterán
Miért lenne egyszerűbb?
Mint látod a magyarított progikhoz is simán működik, semmi gond nincsen vele.Mert ha valaki vesz n400at akkor előbb ír nekem hogy megvan, minthogy levegye onnan.
Miért is zavarjalak hajnali 3kor, mikor én is ki tudom törölni? -
MurdR
veterán
válasz
zorzy4 #25147 üzenetére
Nem kell mindent cikkszámonként bevinni, basszus, ne negatívkodj már
ha te csak azt akarod kiírni hogy mi kell (pl mint ahogy kellett az n400) akkor azt írd ki.
Nokia 3310 et senki sem fog kiírni hogy van neki hozzá kijelző, mert aki gyűjtöget annak tuti akad. De ha Te elolvasod a blogot, látod hogy ennek ez vagy az kell akkor írsz neki. De nem kötelező ebben szerepelni, nem fogok senkinek sem könyörögni. De pl nem árt ha valakinek ki van írva hogy van 6250es alaplapja. -
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley #25143 üzenetére
Neked nincs más választásod....
-
MurdR
veterán
válasz
sz.balazs.95 #25140 üzenetére
Még nem kell pü. Először kitalálom a sablont, hogy mi legyen, mert úgy egyszerűbb több emberét beszúrogatni a blogba, nem kell átrendezgetni.
-
-
MurdR
veterán
válasz
quailstorm #25138 üzenetére
Semmi féle reg nem kell, csak privátban elküldeni egy sablon alapján kitöltött üzenetet, nagyon max 2 perc szerintem, és akkor minden benne van.
Én sem most az elkövetkező 3 napban csinálnám meg, ahoz azért idő kell, hogy neki tudjak állni... -
MurdR
veterán
válasz
stufen2 #25136 üzenetére
Egy blogban le lehetne vezetni mindent, és lehet hogy a bejegyzés több oldalas lenne, de azt nem kell minden nap olvasni. Néha átfutja az ember, és akkor tudja, ki hányadán áll. És ha XY lát egy olyan cuccot valahol ami Z-nek kell, akkor azt jelzibaz illetőnek. Utána Y is biztos lehet benne, hogy XY is ugyan így fog tenni alkalomadtán.
-
MurdR
veterán
Közérdekű közlemény
Tisztelt Fórumtársaim!
Lenne egy ötletem, ami véleményem szerint működőképes, kivitelezhető, és igencsak praktikus.
Sokszor látom, hogy XY ,,ezt'' vagy ,,azt'' keres, és néha jön rá válasz, néha nem, én is sokszor voltam úgy, hogy valami épp nagyon kellett, és külső segítséget kértem a beszerzéshez. Nevet nem említek még véletlenül sem (minolta5), de volt olyan fórumtárs, aki tudta, hogy szeretem a WCDMA-s Nokiákat, és amikor ilyen a keze ügyébe került, akkor felhívott, hogy szükségem van-e rá. Én meg örültem mint majom a farkának természetesen.
Azt ötlöttem ki, hogy mindenki összeírhatná magának, hogy milye van, illetve mire van szüksége, és én ezt egy blogban folyamatosan frissítem.
Tulajdonképpen egy retro telefonos ''adatbázist'' hoznék létre, ahol nem csak azt lehetne megadni, hogy mid van és mi kell, hanem hogy mihez értesz, hol laksz (biznisz szempontjából), és milyen telefonokat gyűjtesz. Első elgondolásra valahogy így nézne ki a dolog:
Nagy szerkesztgetést ne várjatok most mert telefonról írok, és nem gépről vagyok-----------------------------------------------------------------------
Felhasználó: Bugyibuci937562
Lakhely: Nyizsnyijnovgorod
Amiket gyűjt: Piros samsungok (jelenleg 15db van.)
Amihez ért: DCT4 tuning
Felszereltség: Flash kábel DCT4 és BB5 telókhoz.
Felesleg: 3210 panel, 3310 kijelző, Samsung S100.
Kell neki: 3210 billentyűzet, Sony J6, nokia 6310 bekapcs gomb.
----------------------------------------------------------------------
Később pedig mindenki csinálhatna egy blogbejegyzést, amiben benne van egy két fénykép a gyűjteményéről, majd a blogbejegyzésének linkjét a neve mellé tenném, hogy mindenki láthassa a büszkeségeit.Szerintem az ötlet megvalósítható, és akkor mint mondtam, ahogy időm engedi én folyamatosan frissítgetném eme blogbejegyzésemet. Várom mindenkitől a pozitív, vagy negatív kritikákat. Ha valaki pedig nem szeretné hogy bárki is pü-ben zaklassa, azt pedig a blogbejegyzésben feltüntetem.
ennek a posztnak a címét elküldöm az általam ismert akrív fórumtagoknak is, hogy tutira mindenki megkapja, ha esetleg pár napig nem jön, és nek olvassa végigva fórum új hsz-eit.
MurdR
-
ferret77
aktív tag
Még mindig keresek 6210 külső bekapcs gombot.
Lehet, hogy én is faragok parafadugóból, mint a múltkori hirdetésben.
-
orion1025
őstag
Nokia E70-n mit lehet kezdeni a memória megtelt című műsorral böngészés közben?Opera Mobile alatt csinálja, meg MobiTubia összes verziójából szó nélkül kilép videó elindításkor.
-
MurdR
veterán
Van valaki aki rendelkezik omnia akkuval? Ki kéne próbálnom egyet amit szereztem, és ha jó akkor meg is venném...
-
novinyul
veterán
válasz
sz.balazs.95 #25119 üzenetére
A 4 magos 6589 pariban van a 2 magos MSM8960T-l (Pl. Sony SP) Megbízhatóságra pedig egy szinten vannak,jó az energia felhasználásuk,nem hajlamosak a melegedésre.
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #25121 üzenetére
Nálam elég sok Samsung megfordult már mobilban is, meg másban is! Konkrétan otthon mindenem Samsung!
Soha, semmilyen hibám nem volt még semmivel!
Telefonok közt sem, pedig elég sok volt! biztos van köztük hibás, mint minden más márkánál, de azért még nem kell elítélni! -
-
zorzy4
addikt
válasz
sz.balazs.95 #25119 üzenetére
Teljesítmény, bőven elég ha nem tesztprogramokat akarsz futtatni, és a megbízhatósággal sincs gond. És mondom alap dolgokat ne tud a többi, addig mit érdekel , pár mhz. Egyszerűen csak sznob hozzáállás, hogy nem jók. Minthogy minden marha samsungot akar pedig az egyik legmegbízhatatlanabb márka.
-
-
zorzy4
addikt
válasz
sz.balazs.95 #25115 üzenetére
Jó ez nem mobiltelefon. De mobilban is csak mtksat vennék. Miért is vacakok? Csak azok tudják az automata ki be kapcsolást.
-
novinyul
veterán
válasz
Mi is a baj az MTK procikkal?
Pláne a 6589-s széria már nagyon jó.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
MTK6589 procis telefonom van és semmi baj nincs vele
-
-
zorzy4
addikt
Na kanyarodjunk félig meddig vissza témához, bár még mindig off. Ilyenem lessz. [link] A gsm modul nélküli.
-
zorzy4
addikt
válasz
LaciGSM #25109 üzenetére
Jó szerencsére nem kell munkát keresnem. De az én időmben (36éves vagyok) ez úgy ment, hogy besétáltam az ajtón, leültünk beszélgetni a főnökkel, és ha szimpatikusak voltunk egymásnak, másnap kezdőzhetett a próbaidő. Ma egy elég gusztustalan világot élünk. Legyen értségi, diploma, nyelvvizsga, és 20 évesen 10 szakmai tapasztalat. És akkor talán a sok jelentkező közül, téged választanak ki.
-
LaciGSM
aktív tag
Bocsi srácok a linkelésért: [link]
-
stufen2
aktív tag
Ritka különleges dummy
Egyszerűen kell!
-
bunkomen
aktív tag
Nokia 7110-et nehéz szétszedni? Most jöttem rá, hogy nem működik a gombnyomásra flipp letolás. Lehet csak egy tisztítás kéne neki vagy csak elmozdult valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest