- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KSparrow #26689 üzenetére
Nekem a 6600 volt az első okostelefonom.
Talán mondanom sem kell, hogy oda meg vissza voltam tőle.
104 MHz-s procija volt, és mikor reklámoztam az osztálytársamnak, azt mondta, hogy egy mobilban nincs is processzor.
Mondjuk a Javás játékokkal elég sok probléma volt, a nagy részük vagy el sem indult, vagy dög lassan ment. -
bunkomen
aktív tag
-
Fancy-boy
addikt
válasz
zorzy4 #26682 üzenetére
1. Ha az ember így áll hozzá, akkor nem érdemes elkezdeni gyűjtögetni.
Vagy ez valami gyorsasági verseny?
2. Mi az irreálisan drága?
3. Fogja a helyet? Ez igaz, de valamit valamiért.
Egy dobozos telefon többet ér és jobban mutat.Mikor kezd el egy doboz porladni? Nem lehet, hogy rossz helyen tartod őket?
Pl. Itt van nálam egy 14 éves telefon doboza, de nem porlad.
Illetve ha le van fóliázva a doboz, hogyan ártana a levegőnek, mond már meg nekem.
-
-
MurdR
veterán
Én 6630at veszek mindjárt 2000ért
-
MurdR
veterán
Urak.
Valakinek kell: 6280 Tm, 6810, 6820?
Elbizniszelhetnénk. -
bunkomen
aktív tag
Inkább azt mondanám hogy nem szeretem ha össze van hányva minden egy dobozba és jó lenne valami rendszerezés.
-
bunkomen
aktív tag
Én maradnék a doboznál, csak valami tutibb módszer kéne. Kis lezárható zacskókba is jó lenne és vagy nagy betűs írással felcímkézni, vagy típusonként színenként megjelölni. De még nem jutottam odáig, mert ha 3 ilyen zacsit fel tudok mutatni már nagyot mondtam és legalább 20 kéne
-
bunkomen
aktív tag
Valakinek nincs valami jó módszere a töltők tárolására? Nekem össze vannak tekerve és egy dobozban zsúfolódnak, de kéne valami átláthatóbb módszer hogy néha amikor valamit nagyon keresek, ne kelljen feltúrni miatta az egészet
-
MurdR
veterán
eddig angol volt, mar van magyar nyelv is. viszont a flashales nem lett teljes, mert 70szazalek korul irogatja, hogy ..
waiting for response 20
waiting for response 19
waiting for response 18
waiting for response 17..
es ennyi -
Dr Dee
tag
Valaki:[link]
-
Dr Dee
tag
Uraim!
Valaki ígért Nokia 7110-eshez antennát.
Segítség kellene Ericsson T28-hoz. Ksparrow szerint lehet aksi,én is abban bízom. Nem vegfokban.Szóval jelenség nehezen veszi fel a hàlozatott,aztán kikapcsol. Eddig hibàtlan működése volt....
Mi a helyzet a találkozóval? -
MurdR
veterán
Na nagy nokiások...
Van egy E5-öm, ami újraindulgat. Bebootol, feláll a rendszer, majd pár másodperc múlva újraindul.
Ha gyorsan beütöm a *#7370#et és resetelem, akkor egy ideig megy rendesen.
Nemesissel próbáltam volna egy resetet nyomni, de amikor rámegyek a phone infora, akkor nem érzékeli a telefont, pedig a gép látja.
Ötletek? -
arkades
senior tag
Hát ha meg is veszik annyiért, akkor mi a gond?
-
pc-user
senior tag
válasz
sherlock82 #26620 üzenetére
Hihetetlen, mi pénzeket tudnak értük kérni...
-
bunkomen
aktív tag
-
zorzy4
addikt
válasz
sherlock82 #26608 üzenetére
Én az e61ivel vagyok így. Az a töltés van rajta amivel az eladó ideadta. 8.napja megy pedig sokszor hívtak wifiztem, és egy teljes újrahúzás is lement ezzel a töltéssel.
-
ferret77
aktív tag
Még jó, hogy az ár alkuképes [link]
-
sherlock82
senior tag
válasz
pc-user #26500 üzenetére
Péntek déltől szerda délutánig használtam úgy hogy 15,00 óra körül villant fel először az akku feszültség alacsony ikon. Éjjelre sem kapcsoltam ki, átlagos használat, napi pár sms. 2003 as a telefon, az akku sem mai , de nem tudom h az első e még. ez 5 nap simán volt, elégedett vagyok vele.. Ja , és persze azt hozzá teszem h az eladó elmondása szerint fogalma sincs h mikor volt használva utoljára. /gyűjtemény része volt /
-
ferret77
aktív tag
Ha van valakinek szép előlapja és aksifedő, akkor ez a 6510 jó vétel lehet. [link]
Az enyém is ennyi volt, de az szebb. -
stufen2
aktív tag
Van valakinek 8310-es eredeti prospektusa? Kis infó kellene nekem belőle!
-
AAAKEEE
tag
Helló!
Valaki tudna nekem segíteni!
Van egy Motorola Milestone-om, és valami cyanogen mod-van rajta. Elképesztően fogja a telefon memóriáját. Viszont azt mondták, hogy emiatt független a készülék. Ha vissza tenném az eredeti sw-t, akkor ismét függő lenne a készülék? -
AAAKEEE
tag
Amindenit! Kíváncsi vagyok meddig fogja árulni azt a 6600-át.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- E-roller topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- LEGO klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest