- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferret77
aktív tag
Ez az ember nem tudom mit akar. Ezt a telefont legalább egy éve árulja, eddig 8500-ért, most felvitte 12500-ra. [link]
Szerintem még soha nem adott el semmit, mert egyre több eladó telefonja van, amiket hirdet, azok meg már akkor is fent voltak, amikor elkezdtem a gyűjtést. Nem veszi észre magát? -
zorzy4
addikt
A 7600ra már van vevő.
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #25695 üzenetére
Az osztrák és a német ebayen nagyon körülményes vásárolni!
nagyon ritka aki beírja hogy postáz máshová is, illetve aki nem írja, mindig szoktam írni neki, hogy szeretnék vásárolni tőle, mennyiért postázná el a cuccot!
90% ban visszaír hogy nem küldi el.. nem licitálhatok!
De Pl az F100 samsungomat
simán ledumáltam az eladóval.... -
Earl_Muttley
őstag
Német ebayen csak nekem volt eddig körülményes az eladók meggyőzése ide postázásra, és egyáltalán tárgyalni vele?
-
zorzy4
addikt
Na megérkezett az 1600ftos 7600. Szerencsére az alaplap jó, de a többi alkatrész...... Egy gagyi utángyártott hiányos fekete ház, karcos kijelző stb. Szerencsére volt mibe átszerelni. De mivel van már 2, ez megy eladóba.
-
Dr Dee
tag
Egy részlet a telefonjaimból
-
Dr Dee
tag
Szép estét! Sikerült beszereznem,vagyis megvennem azt a Nokia N90-est! Majd próbálok képet fel rakni róla. Nincs szép állapotban ,de vettem egy új burkolatot hozzá!
Meg kellene tanulnom "bütykölni" őket:-)
Honnan tudok szerszám készletet beszerezni? Olyat szeretnék ami több típushoz jók! -
Stylewars_kp
őstag
Nokia 3110 nél a *#92702689# kódra miért nem ír ki semmit? Csak a címkékhez kis vonalkákat.
-
perge666
veterán
Hajdú biharban lakik valaki közületek,aki adna is el N82-t,vagy cserélné valamire?
-
Dr.Zoo
őstag
Nyihahahaaa
Megvan a 7110!!!!! Majd valamelyik nap elhozza a fater, oszt jól kifüggetlenítem. (persze itt kérném a közönség segítségét..)
-
T0rnad0
addikt
-
ferret77
aktív tag
A nagy biztonsági kód fejtegetés alatt találtam az NSS-en kívül két másik alkalmazást, amivel kiolvasható a biztonsági kód BB5-ös nokiákon, sokkal egyszerűbben, mint NSS-sel. Nem kell pm fájlt boncolgatni, csak simán kiírják a kódot. Kipróbáltam, működnek. Ha biztonsági kóddal van lezárva a billentyűzet, akkor nem működik és pc-suite módban kell csatlakoztatni a telefont.
1. [link]
2. youtube videó -
golya32
senior tag
N95 8gb nekem is van használom is, sajnos a gps már megszűnt benne
-
válasz
bumbalaci55 #25669 üzenetére
a d-pad feletti menügomb és a csavarható kamera a tipikus Motorolás „fogás”.
az aláírásod most pont idepasszol. -
Earl_Muttley
őstag
Lett antenna.
És hát, a német postától függően jövő héten már a kezembe is lesz Ő! -
válasz
bumbalaci55 #25664 üzenetére
-
bumbalaci55
tag
Tetszik nagyon a 6210 azt hiszem most ez lesz nálam egy darabig.
Viszont ez a nec e313 is érdekes lehet, nincs valakinek felesleges töltője hozzá? Komoly kis cuccnak nézem, elhordanám ezt egy pár napig. -
KSparrow
őstag
válasz
Stylewars_kp #25661 üzenetére
Igen, én is inkább azt használnám, csak T-mobile függő. Az N86 melegedik, az N95 sima meg túl szép, hogy használjam. Asszem maradok N82-nél, vagy lemegyek teljesen retroba
-
KSparrow
őstag
válasz
garga pista #25652 üzenetére
Én mindkét típust használtam, Az N86 az a kijelző meg a kamera miatt jó, az N96 az a háttértár miatt. Meg ugye szép nagy a kijelző, de műanyag a telefon. Az N86 előlapja üveg- drága ha törik és nehéz súlyra. N85-öt meg felejtsd el, de az N95 (8gb) az jó.
-
stufen2
aktív tag
-
bumbalaci55
tag
N86 +1
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
garga pista #25652 üzenetére
Szerintem N86 +1!
-
bumbalaci55
tag
Üdv!
Új társakkal lettem gazdagabb
-Nokia 6210 átlagos +billentyű, töltő
-NEC e313 töltő nincs, picit harcos
-6310i billentyűk -
Earl_Muttley
őstag
Nokia 8910 antennája van valakinek? az a külső rész ahol találkozik az akkufedéllel
-
garga pista
őstag
válasz
Stylewars_kp #25626 üzenetére
Ezt én is olvastam anno, de sokan írták, hogy kamu. Én nem próbáltam, független telóm van alapból.
Más kérdés: Melyik a "jobb": N86 vagy N96 ?
A véleményetekere lennék kiváncsi, ti melyket vennétek meg inkább. A kettő küzül akarok választani. -
zorzy4
addikt
válasz
Dr Dee #25649 üzenetére
Vaterán zorzy néven vásárolok. Na a hétvégén kaptam 300ftért új akkut a motorola v2288ashoz.Nekem ilyen volta az első telenom. Formáztam aztán be a sim kártyát, és most azzal rohangászok. Magát a telót 800ftért vettem anno, de képes voltam 7000ftot költeni arra, hogy gyári alkatrészekkel felújítsam, + övcsat stereo headset a rádióhoz. De most úgy van a kezemben, mint 2000ben amikor megvettem, Király érzés.
-
stufen2
aktív tag
Ma rájöttem, hogy az egyik dummym nem 6300 hanem 6300i
-
ferret77
aktív tag
Tegnap eladtam 5-ért egy 6600-át, az ember ma meghirdette 12-ért
-
kipróbálom egy másik akkuval.
nagyon remélem, hogy tényleg csak az akkuval van baj, mert azt könnyen lehet pótolni.
-
imi290
aktív tag
Nekem a 3650-ben valószínűleg elment az a chip,mert nem veszi a töltést.Maga a konnektor jó,mert átmértem.De nem vészes más baja nincs
-
válasz
KSparrow #25638 üzenetére
feltöltött rendesen, legalábbis amikor lehűlt, és újra bekapcsoltam, max.-on volt az akku.
Azt tudom, hogy van egy chip a telókban, ami arra van, hogy megakadályozza, hogy az akku túltöltsön,
de nem tudom, hogy annak a meghibásodása nem-e okoz szakadást, mert akkor viszont tényleg nem tudna tölteni. -
az lehetséges, hogy egy telefonban elromlik a töltést szabályozó/túltöltést magakadályozó chip?
És okozhat-e olyan tünetet, hogy a töltés során nagyon komoly mértékben felforrósodik az akku?
Illetve hogy ennek következtében egy időre a billentyűzet egy része egyszerűen megbénuljon?Csak mert most elővettem az N-Gage QD-met, és pont ez történt vele.
-
ferret77
aktív tag
Phoenix-szel újraraktam a 7373-at és minden ok, visszaállt 12345-re
-
Dr Dee
tag
válasz
bumbalaci55 #25632 üzenetére
Köszönöm,írtam neki!:-))
-
perge666
veterán
Nekem meg egy szép állapotú,jól működő Nokia N82,vagy hasonló teló kellene.Adnék érte egy P4-es laptopot.
-
Dr Dee
tag
Valakinek van eladó Nokia N90-enese?Az aprodon lassan egy éve nézzem az egyetlen hirdetést,de a Csajszi el van szállva:-(( írtam neki màr,de semmi engedmény. Magátol viszi le és föl az árat. Volt már 30 ezer is,karácsony előtt le vitte 15-re most ujra 20ezer:-))
-
golya32
senior tag
Valakinek eladó nokia E7 vagy n9?
-
Earl_Muttley
őstag
Valakinek van eladó 8850/8910(i)?
-
imi290
aktív tag
válasz
Stylewars_kp #25626 üzenetére
Kóddal én anno függetlenítettem Nokia 3310-et,de azokat a fajtákat lehet is.Kevés telefonon működne ez szerintem,sőt...
-
Stylewars_kp
őstag
Ez szerintetek real vagy fake:
Nem régiben jelent meg egy külföldi blogon hogy a Nokia és a Sony Ericsson szoftverjében egy 26 jegyű kóddal kilehet kapcsolni a teló függőségét. A kód nem minden telón müködik.
Na akkor nézzük meg mi is ez a kód.
*#33 telefon gyártási ideje pl: 20090101 körzet szám(20,30,70) ezután 36(az ország azonositója) IMEI első négy száma pl:5888(az IMEI kódot a telódból a *#06# kombinációval tudod előhivni) majd 0706 majd az IMEI kód utolsó 4 számjegyét(pl:8885) és végül zárjuk le *0*#-el.
Erre egy teljes példa:
*#33200901012036558807068885*0*#
Amennyiben ezzel kész vagy akkor már csak annyi van hátra hogy egymás után 4x megnyomod GYORSAN a zöld gombot. 4 x nyomd meg se többször se kevesebbszer.
Ha help kell irj komit és megpróbálok segiteni.
UI: Következő Post-omban megmutatom (leirom) hogyan lehet kártya nélkül használni Sony Ericsson telókat.
-
golya32
senior tag
Nekem is van 2db 8110 mind2 működik csak az akkuk szarok.
Most néztem nekem fent van, még a telószám is
-
zorzy4
addikt
Ha nem is olcsón de jó árban nem érdekel valaki egy nokia 8110?
-
Dr Dee
tag
Írtam neki,köszönöm
-
ferret77
aktív tag
Nem tudja valaki véletlen, hogy itt HA-n hogy kell értékelni vevőt? Szóval vett tőlem az ember egy telót és őt értékelném.
-
Dr Dee
tag
Hol ?
-
Dr Dee
tag
Szép gyűjtemény,gratulàlok hozzá:-)
Az előző felsorolásból kimaradt pár telefon; Sonyericsson T630, Motorola V50-es!Nokia 6230i -
Dr.Zoo
őstag
A 22. kerületben lévő tmobile függő 7110-re nem repült rá innen senki, igaz?
Hogy tudom függetlenné tenni? -
válasz
golya32 #25602 üzenetére
nekem az nem tetszik benne, hogy a telefon alsó és felső fele nem egy vonalban van, hanem el van csúszva egymáshoz képest.
nameg hogy a1 függő - bár ez nem akkora gond.a kagylómobilok közül inkább az ilyen tetszik: egy vonalban van a két rész, a képernyő alatt nincs focipálya méretű terület.
utóbbi nagyon sok kagylómobilban meg van, de engem kimondottan zavar. -
Stylewars_kp
őstag
lg g510 telóhoz akkut még lehet valahol venni?
-
golya32
senior tag
Van szétnyitható benq telóm dobozos érdekel valakit? Ef61 a1 függő
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Konteó topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Eladó Intellivision multikártya 130 játékkal. használati utasítás és játéklista Opció-ovarlaykártyák
- Nikon z 20mm f/1.8 S Újszerű!
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 telefon + az eredeti tokja
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest