- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
Srácok a nokia dokkoló témához visszatérve. Mégse lesz annyi DCH-9, mint ahogy tervben volt. Kiderült hogy a csomag egyik fele DCH-9 a másik DCV-14. Így kénytelen leszek többet megtartani és mivel jóval csökken az eladható mennyiség így nem oké a tervezett 500ft-os eladást, mert a végén még csúnyán mínuszba jövök ki. 800ért vihetőek lesznek, szerintem még az is baráti.
Körülbelül 7-7db.
Ksparrow volt az első aki felkeresett, elég nagy igénnyelVele egyeztetek majd és szólok ha marad másnak is
-
stufen2
aktív tag
Mit lehet azzal a telefonnal kezdeni ami uim sim kártyát kér? Az meg milyen? Nem lehet valamit csinálni, hogy elfogadja a sima simet?
-
quailstorm
félisten
Mert az nem volt gyenge
De egy ilyen spéci Atom, mint a példalaptop, vagy egy AMD athlonXP, amiben meg nincs SSE2, az meghal alatta. Sokkal inkább mint XP alatt.
Az igaz hogy a linux nem csinál semmit a háttérben, meg előtérben. Tehát felesleges marhaságokkal nem zaklat.Linuxot próbáltam már Ubuntut 10.10 óta szinte mind, és most debian 7.4 van az Athlon XP gépen. Nekem core2duo celeron van, másik konfig meg Celeron D volt.
XP alatt több volt a teljesítmény.Laptopnál meg tényleg előfordulhat olyan szívás hogy melegszik mint állat, vagy zajos. Szóval ez hogy ráraksz egy linuxot oszt biztos jó lesz, ez merész kijelentés.
-
válasz
quailstorm #26892 üzenetére
A Lubuntu pl. mióta nem friss? Vagy a Peepermint, wattOS stb.?
Korábban volt egy DELL notim, Celeron M380-nal, alaplapi Intel 915GM-mel, egy ilyen HDD-vel, és 2 GB RAM-mal (670 MHz-es volt, de 400-on mentek.)
Illetve Ubuntu 13.04-gyel.
Egyedül a Wi-Fi-vel volt gond. Minden más gond nálkül ment vele. Netezni vagy filmet nézni pl. kellemesen lehetett vele.
Pedig az Ubuntu nem arról híres, hogy gyenge hardveren gyorsan menne. -
-
Nokia Booklet 3G-t kb. mennyiért vagy hol lehet kapni?
-
Dr Dee
tag
Eladó cuccaim:
-
LaciGSM
aktív tag
Mobillal ezt sikerült hirtelen.... kérésre fotózok még! Ezeken kìvül lesz még pár darab....
-
Dr Dee
tag
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #26860 üzenetére
pár darab még fog maradni, de azzal számoljatok hogy nem pesti vagyok
-
bunkomen
aktív tag
Nokia DCH-9 dokkoló bontatlan csomagban mit ér? 1000ft? 500ft? Ha minden jól megy, lesz pár eladó darabom
-
LaciGSM
aktív tag
Holnap dobok fel pár fotót az eladó sorba került telóimról! Gondoltam ide benyomom mielőtt meghirdetem bárhol! szóval ha bármi érdekes lehet, privátban várom az ajánlatokat! Csak készpénz.... fotók holnap reggel...
-
MurdR
veterán
Nem vésztelefonnak lesz, hanem minden napi használatra. A note2vel netezek, a másikkal halózok
-
bunkomen
aktív tag
vésztelefonról jut eszembe. a napokban beszereztem egy 3db-os packot, amiből az egyik egy nokia n82 volt. a három teló volt postával 2200ft
viszont nagyon hányadék a ház ami rajta van, valakinek nincs elfekvőben egy használható?
-
bunkomen
aktív tag
Nokia 6303i ennyiért ajándék. Az ilyenekre szoktam lecsapni, de mostanában túlléptem a keretemet úgyhogy vigye más
-
bunkomen
aktív tag
Gyönyörűen zárul a mai nap egy Nokia 3300-val. 9 napja figyeltem az aukciót és az utolsó percben lecsaptam
Hajlandó lettem volna 5000-ig elmenni, mert ilyet még nem láttam eladót mióta telefont gyűjtök. Ennyiért meg ajándék.
-
MurdR
veterán
válasz
zorzy4 #26836 üzenetére
De mivel kopásra hajlamos, nemigen fogsz karcmenteset venni belőle
Amúgy érdekes dolgok ezek a szép állapotú retro telefonok. Ha tegyük fel, Édesanyámnak anno ilyene lett volna, és hiányolja, akkor nem sajnálnék érte kiadni 15000et, ha tegyük fel születésnapjára lenne, mert karcmenteset nem szerzel.
-
LaciGSM
aktív tag
Erről jutott eszembe... Samsung A400 nincs eladó valakinek? díszdobozos, szép érdekel!
-
zorzy4
addikt
Ha valakit érdelek pesten egy ilyen, ritkaság írjon! Sok siemenssel kompatibilis, mert teljesen átalakítható.
-
stufen2
aktív tag
-
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok! valami 1-2000 Ft-os, kinyitható teleffont szeretnék venni back-up telefonnak jó áron. de nem igazán emlékszem már a tipusokra, valami jó vastagot szeretnék, mint anno a sharp gx-20 volt. mit ajánlanátok, ami még elérhető, akár szép állapotban is és nincs az egekben az ára? :-)
-
novinyul
veterán
Nincs valakinek Motorola A1000?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Lenovo Ideapad Gamig 3 RTX 3050 Ti Ryzen 5 165 Hz kijelző!
- Eladó ASUS TUF 15.6" / AMD RYZEN 5 7535HS / RTX2050 4GB / 32G / 512GB
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest