- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
Legújabb szerzemény: Dobozos, tartozékos, szép állapotos, jólkinézősös HTC S620
-
ferret77
aktív tag
válasz
korcsillio #24592 üzenetére
-
MurdR
veterán
válasz
korcsillio #24592 üzenetére
Hát ha ezeket mind eladod, esetleg...
-
MurdR
veterán
válasz
korcsillio #24590 üzenetére
Ez egészen pontosan 1000 ft, amit írtál
Hopsz, annyi se mert a 3410 sem működik -
korcsillio
addikt
Üdv.
Csere-bere nem érdekelne valakit?
Volna egy Nokia 3410(szép állapotú,akku nélkül,nem biztos hogy müködik),Nokia 7650(néha bekapcsol,sim fedél hiányzik).Ami érdekelne: Nokia 6310 -
zorzy4
addikt
Szedett már valaki szét motorola v70est?
-
arkades
senior tag
Igen, valószínűleg mindet lelehet nullázni, nyilván megfelelő felszereléssel.
-
ferret77
aktív tag
Ha ez az 5110 valóban vadi új, 0 perces és nem csak újszerű, akkor talán érdekelhet valakit. [link]
A kijelző fóliás, de az nem jelent semmit. -
zorzy4
addikt
Oldmobil új szerzeménye. Amire irigy vagyok.
-
Don Pityu
csendes tag
Mennyire keresett típus a köreitekben a N3250 és a 6131 ?N3250-re találtam egy fura hírdetést :[link]
-
stufen2
aktív tag
-
KSparrow
őstag
válasz
golya32 #24563 üzenetére
igen, szép is nagyon. Akarom mondani: karcmentes. Gyári garis is még asszem, gyári tok, hdmi kábel,zacsis tartozékok... Csak ne lenne T-mobile függő! Bár így legalább nem használom majd.
Szerk: használni simán Symbian Belle refresh, mint c7. A benti gombsos kényelmes mondjuk nagyon. De még nem sokat nyúztam. -
garga pista
őstag
Jártam a Nokia szervizben az N79-el, 7k-ból nem lehetett volna megjavítani. Azt mondták, hogy lehet főpanel hiba (kizárt), vagy az a panel ment tönkre ahol a bekapcsológomb van. Az utóbbi nyert, szétszerelés után alaposan megnézve látszik, hogy megszakadt a panelon a kontakt a bekapcsoló gombtól az érintkezők felé. Valakinek nincs egy ilyenje olcsón?
Csináltam egy képet, a felső részre illeszkedik ez a kis panel, kamerának a led-je meg érzékelője, meg a felső hangszóró van rajta.
-
-
HXY
addikt
Persze.
Egyébként bármilyen "régi, retro" feature phone használható Bluetooth modemként ha támogatja a BT dun kapcsolatot. És ez nem fogyasztja az akkut se.
Ahhoz hogy egy ilyen módon megosztott internethez csatlakozz, ahhoz megfelelő kliens oldali szoftveres támogatottság kell. Ez egyes készülékeknél kiegészítő program és/vagy jailbreakelés szükséges.Ha újabb Android-on osztod meg az internetet, akkor az támogatja a BT pan kapcsolatot.
Ez se fogyasztja az akkut. És ezekhez a hálózatokhoz való csatlakozás támogatott szinte minden mai modern platformon trükközések nélkül. -
stufen2
aktív tag
A nokia kézmelegítő az mi a franc, úgy néz ki mint egy didi implantátum?
-
HXY
addikt
Lehetni lehet, de kell még hozzá egy USB-s modem is.
Szerintem jobban jársz egy alap Android-os telefonnal.
Arról nem is beszélve, hogy kisebb, és ha nem WiFi-n osztod meg az internetet, hanem BT-n, akkor ugyan csak egy készülék tud hozzá csatlakozni egyszerre, de "ezerszer" tovább bírja, mintha WiFi-n keresztül menne.
De én még WiFi-t is inkább Anroid-os telefonról osztanék. -
LaciGSM
aktív tag
Van valamelyikőtöknek Nokia 5510 kék hátlap? esetleg donor komplett teló, vagy komplett ház????
van egy működő darabom, de nincs meg a hátulja... -
MurdR
veterán
Sziasztok. Ma du. jön hozzám egy srác, hoz pár telefont. Viszont nekem nem kell mind, alább írok egy listát hogy mik maradnak, és ha kell, 1000-2000ftért adja darabját kb, szívesen átveszem akinek kell, és a nyugatiban át tudja tőlem venni. Tehát a készülékek:
hátlapja, ez a képen is látszik. Nokia: 6070, 2630, 2626, 1208, 2610, 6610, 6234, 2600c-2, 7360 (hátlap nincs), 6020 Samsung: SGH-E250V, SonyEricsson: 290i, k510i, w200i (ennek nincs hátlap.).
Akinek kell, az dobjon egy smst (06302368885) és du. ha,felkeltem akkor felhívom hogy mi kell. -
és az SX45 kb. mennyibe kerül?
(szerintem kegyetlen jól néz ki.)
-
Siemens SG75-öt kb. mennyiért lehet szerezni?
-
ferret77
aktív tag
Új szerzemény. Nem makulátlan, de 2000-et megért, töltővel együtt.
-
csoda120
aktív tag
Megy vagyok áldva ezekkel a gombsor világításokkal!
Vettem egy E66-ot. Kijelző volt betörve, kicseréltem. Összetolom, billentyűzár bekapcsol, hagyom míg elalszik a kijelző világítás, szét tolom világít az alsó gombsor, de 2-3 másodperc és elalszik. áááááá -
MurdR
veterán
Ti hol szoktatok jó minőségű csavarhúzókat venni?
-
csoda120
aktív tag
Sikerült félig rájönnöm
Ha leveszem a kijelző fényerejét teljesen, akkor normálisan világítanak a gombok, de ha már csak 1-el is feljebb veszem, akkor nem. Most azt nem tudom, hogy ez gyárilag ilyen?Mert így nagyon gáz, vagy alig látom a kijelzőt, de van világítás, vagy látom a kijelzőt, de a billentyűzetet nem.
Volt már valakinek e75? -
a bosnyák téri piacon szoktak árulni amúgy használt telókat olcsón?
csak mert kb. az az egyetlen piac, ami viszonylag közel van tőlünk. -
KSparrow
őstag
a wd-40 az csavarlazító olaj. Telefonba azért ne nyomjuk. Biciklire tökéletes.
A töltés más lesz, mert az alsó csatlakozó forrasztva van a 6110-esen.
Én is szereztem pár dolgot: nokia 6060, 3230, 3500 (50ft volt) és egy kicsit 3650 prototípus, 7650 szoftverrel. Ja, meg vettem egy Csepel kerékpárt, 1974-es gyártmányú, és azzal kellett hazajönnöm is, mert nem fért be a kocsiba. Ja, igen. Csak potom 3025 forint volt.
Majd elfelejtettem: egy Siemens SL 10-et is találtam a piacon. -
Vangelis
félisten
Üdv srácok!
Van egy 6500 Slide-om (használt de láttam már csúnyábbat is)
2 gyári akkuval
megtaláltam a dobozát leírását és az összes tartozékát!
Még a gari jegye sincs lepecsételve.Mit érnek ezek mostanság?
Gyárilag független
-
a Samsung SGH-E720-nál a nyitómechanika feletti gumi betét eleve ilyen gyurmaszerű képlékeny vacak, vagy csak nekem ilyen?
konkrétan olyan, mintha 80°C-ra fel lenne melegítve. -
stufen2
aktív tag
Ez milyen dummy?
-
-
Van egy Nokia 6110-em.
a kérdés: Ha a kijelzőjén a „fehér” szürkén jelenik meg, akkor mi lehet a hiba?
illetve mi lehet az oka annak, hogy nem tölt? -
Earl_Muttley
őstag
Valakinek van esetleg 8910(i)-je amitől megválna? Korrekt áron
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- EA Sports WRC '23
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-roller topik
- Iqos cigaretta
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÚJ MSI RTX5060 Ventus 2X OC 8Gb GDDR7 bontatlan, számla
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Új FULL HD webkamera + Számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest