- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
5070et, 6070et, csak boxszal lehet ütni, ugye?
-
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen #26984 üzenetére
Hja érdekes egy oldal, néha össze vissza írogat, meg hát a kínaiak se hülyék az imei számokat lemásolni, nekem a doboza gyanús, ugyan ilyenekbe raktak anno rengeteg más tipust is, pl.8910 volt is vaterán ott is egyezett minden szám, de pl láttam már 7250est is ilyen dobozban csak az színesebb volt, nem 2 színű és az imeik passzoltak, biztosat csak a nokia szerviz mondhat, vagy még az se
-
MurdR
veterán
Tehát, pontosítok.
Motorola V3, töltővel, a kijelzőn van egy folt, de elfogadható állapotú, 1000.
Motorola V360 voda: nagyon szép állapot, mindkét kijelző tökéletes. Töltővel. 1000.-
Nokia 5070 kopott pannonos, töltővel 800.-
Nokia 6233 pannonos, töltővel, átlagos állapotú 2500.-
SonyEricsson K508i tmobile majdnem patika állapotú, 1200ft töltővel.
LG szutyokfon (
) 500ft töltővel.
Sonyericsson t290i töltővel plexi nincs működik, 500ft.
Csere is jöhet ha van valakinek.
Mielőtt valakinek szúrná a szemét, nem hirdetek, nem a saját tulajdonaim a telefonok, csak jófejségből kértem el a pakk maradék részeit, hogy az itteni fórumtársak is jóljárhassanak.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
ferret77 #26974 üzenetére
Hol csekkoltad le? Most gyors rákerestem és a www.imei.info oldalon beírtam a kínai HTC ONE telefonom imei számát és az eredeti HTC telót dobta ki
-
ferret77
aktív tag
válasz
--HARDCORE-- #26982 üzenetére
Annak repedt a kijelző plexije.
-
Dr Dee
tag
SOS,SOS,SOS,SOS,SOS,
NOKIA 6131 kijelzőt keresek, ha valakinek van,kérem jelezze felém:-) -
MurdR
veterán
Ha valakinek kell a következő telefonok egyike, akkor jelezze felém, jó áron vannak, de nekem nincs rájuk szükségem.
2db. K508i
(tmobile), J210i, T290i (nincs meg a képernyő plexije),
Motorola: V360V
500-1000ft -
ferret77
aktív tag
válasz
--HARDCORE-- #26973 üzenetére
Én is úgy voltam vele, hogy gyerekjáték lesz. Meg is lepődtem. Az IMEI egyezik mindenhol és le is csekkoltam a neten, szóval valós és 8855. Ezért sem értem, hogy miért nem működik.
-
-
ferret77
aktív tag
válasz
--HARDCORE-- #26971 üzenetére
Egy gond van vele, hogy nem tudom a biztonsági kódját és a master code által generál kód nem működik rajta. Lehet használni, meg minden, de pl ha lezárom a billentyűzetet, akkor kéri, mert be van állítva és a gyári beállításokat sem tudom így visszaállítani. Nincs valakinek ötlete?
-
ferret77
aktív tag
válasz
--HARDCORE-- #26969 üzenetére
5000ft.
-
ferret77
aktív tag
Végre megérkezett
-
MurdR
veterán
Van ötletetek hogy hol keresgéljek valami WM szakit?
-
bunkomen
aktív tag
Nokia 6300 1900ft
-
stufen2
aktív tag
Na betettem a cdma-s mobilba a telenoros, nexteles, tmobilos, pannonos kártyát és mindegyikre azt írta ki hogy "uim card rejected"
-
MurdR
veterán
Sziasztok. Nem tudjátok hogy WinMo-t miként lehet magyarítani? Elég valami nyelvi filet telepiteni?
-
zorzy4
addikt
válasz
--HARDCORE-- #26936 üzenetére
Már nem gyártanak évek óta. Kék és bézs fordult elő leggyakrabban, a többi kuriózum.
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
zorzy4 #26935 üzenetére
Nem is értem.. bézst gyártanak (hogy gyári-e vagy csak prémium utángyártott azt meg nem mondom -pedig 2db-om is van..) de mást nem.. pedig lenne rá igény.
Azért köszi!
Elégedett lennék amúgy egy jó minőségű utángyártottal, ami nem esik szét, meg nem rí le róla messziről hogy ugy.. -
zorzy4
addikt
válasz
--HARDCORE-- #26934 üzenetére
Esélytelen, nekem világoskék kéne, mert csak olyan színben nincs felújítva, de letettem róla. Pirosat is csak prémium minőségű utángyártottban van nekem is, de ahhoz is nagy szerencse kellet.
-
--HARDCORE--
senior tag
Helló!
Tudna valaki esetleg Nokia 6510 red cover beszerzésében segíteni?
[link] Eléggé rákattantam, bár azt is tudom hogy szinte lehetetlen dolgot szeretnék..Ha meglenne, akkor a következő lépés a piros ledezés lenne..
-
Dr Dee
tag
Nagyon aktuális lenne a Nokia 7110-es antenna:-((
Valaki tud szerelni Z1-et,CMD-X 1000(ezeken a hàzat kènne àtrakni) Ericsson T28-asban kellene vègfokot cserélni,a donor megvan hozzà!
Àtcellàzàsban valaki tud ajànlani valakit?
Ksparrow keresnélek a 8110-esem miatt, mikor jó neked?
-
KSparrow
őstag
Ja, én is szeretem az N8-ast, 808 mellett ideális másodtelefonnak
De a kamera annyira nem nyűgözött lem, lehet a 808 hatása - Ha tehetem, inkább azt használom
Meg nekem kicsit kicsi. Nem sokkal, ugye a 808 az 4" ,az N8 meg 3,5", de azért mégis
Mondjuk az tetszik, hogy van benne hagyományos, vékony tűs töltő is, az ugyanis van egy a szobámban "beépítve", még az N8 hagyatékaként - kb 5 éve lassanMeg az is tetszik benne, hogy mobilnet nélkül simán elmegy 3-4 napot, míg a 808 olyan 1,5-2 napig megy el.
-
Magnum_
nagyúr
Nokia 8850 lesz. az a legtutibb.. fekete legyen vagy szürke?
de ha van valakinek hibátlan (refurbished), akkor írjon :-))
-
na ez jó: zsinórban a második fülesem megy tönkre ugyanazzal a hibával: a bal füle gyakorlatilag elromlik.
egyik sem volt mai darab, de ez azért egy kicsit fura így, bár lehet, hogy csak véletlen egybeesés, hogy pont most adta be mindkettő a kulcsot. -
bunkomen
aktív tag
amíg a lumia szóba nem került azt hittem a régebbi zenesorozatról van szó, mint x széria
-
imi290
aktív tag
Nekem sem tetszik,csak annyi a jó benne hogy olcsó.Ezzel elrettentik az embereket hogy ne vegyenek Nokiát...Vagy hogy inkább vegyenek WP telefont.
Én maradok az N8-nál,már 3 éve megvan,nekem valahogy nagyon bejön még mindig.Nem vagyok Facebook buzi,szóval nem nyomkodom állandóan.A kemera és Gps meg a mérete is tetszik.Nem is tudom mit kezdenék egy 4 -5 hüvelykes telefonnal.El sem férne a zsebembeAmi tetszik az a Lumia 920.az nem olyan nagy,és árban is elég jó már használtan.
-
egyébként kinek mi a véleménye a Nokia X sorozatáról?
nekem kimondottan nem tetszik. Főleg a lassú, laggoló UI.
Ennél egy Asha 503 vagy egy FxOS alapú telefon is fényévekkel jobb.nekem mikor lehet már saját avaratom?
-
stufen2
aktív tag
jóvan
-
stufen2
aktív tag
Én a legelső 6600 ra gondoltam ami tojás alakú (NHL-10)
-
stufen2
aktív tag
A 6600 tojást mivel, hogyan lehet függetleníteni?
-
sherlock82
senior tag
Ma találtam meg anyáéknál a régi siemens m35i telefonomat. Még pannon gsm -es sim kártyával használtam.
A hátsó gumisfedlap picit kopott, de a gombok nem, meg a telefon is tök szép állapotban van. 2001-2003 közt használtam. Az akksija le van merülve, de emlékszem rá hogy működött csak gyenge volt az akksija. Feltöltöm aztán kipróbálom. -
golya32
senior tag
Fekete N76 közepes állapotban érdekel valakit?
Független oldaláról hiányzik a kamera gumi.
Mikrokapcsolók megvannak.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest