Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
(#27699) korcsillio:
a 7110 az egyetlen, ami olyan benne, a 1610 képernyője törött.. 2110... Olyan 200/ db.. de én nem adnék érte pénzt.Ja és 27700

-
korcsillio
addikt
Üdv.
Mennyit érhet kb. ez a 30db telefon? -
zorzy4
addikt
Egy kép a dobozos telóimról, dobozfetisisztáknak. [link]
-
golya32
senior tag
Treo 600 van eladó, érdekel valakit?
Esetleg zte kiss?
-
ferret77
aktív tag
Kell valakinek 3100 felhasználói kézikönyv? Nem kérek érte semmit.
-
TommyX_
őstag
Ki fog először egy ilyet beszerezni?

-
bunkomen
aktív tag
A tegnapi biztonsági kód problémámról jut eszembe. Nokia 2010-nél ha bekapcsolás után security code-ot kér, mit tudok csinálni? Abban a korban is az 12345 volt a gyári beállítás?
-
zorzy4
addikt
Kamu vagy eredeti? [link]
-
engem az Omnia I900 érdekelne, ha szép állapotban van, csak most - és rövid időn belül sem - lenne rá pénzem.

-
gandol
csendes tag
-
MurdR
veterán
Jaj bocsánat azt nem írtam, hogy demo telefon, bemutatódarab.

Mármint a 9110. -
MurdR
veterán
Ma megláttam ezt a telefont 5000ért apródon. Novi kollégával telefonon egyeztettem is, hogy megér-e annyit, de szerinte is vígan. Á, mondom próba cseresznye, írok neki hogy gyüjtő vagyok, jó helyen lenne, nem e adja oda 3000ért. Hívott is mikor és hova vigye, mert ha tényleg jó helyen lesz, odaadja 3000ért. Jött. Hozta. És még megdobott egy 9110essel is

-
Dr Dee
tag
Erre valaki pályázik innen?
[link]Amūgy mi lehet a baja? Kb mennyi a javítása?
-
bunkomen
aktív tag
Olyankor mit tudok csinálni ha BB5-ös Nokia E65 bekapcsoláskor kéri a biztonsági kódot? Mert az oké, hogy ha kábellal tudom csatlakoztatni akkor több lehetőség is van, de így nem ismeri fel a gép, hogy még nincs felállva a rendszer a telefonon.
-
gandol
csendes tag
Ericsson R320 van valakinek eladó szép, használható állapotban? Esetleg csereberélhetnénk... ;-)
-
bunkomen
aktív tag
Nokia 6810 4000Ft
-
arkades
senior tag
válasz
korcsillio
üzenetére
Át kell ám gondolni a dolgokat. Én most egy hétig használtam egy Ericsson T39-et és egy N 6210-est. Klassz volt de alig vártam, hogy visszaköltözzek az okos telóba. Nagyon tudnak hiányozni a kényelmi szolgáltatások. (3G)

-
korcsillio
addikt
Tudnék venni 2db 6310i-t+2db alakatrésznek+2autós szett.Mennyit ér ez a pakk?Esetleg az egyikre(vagy 1+1alkatrész)lenne vevõ?

-
bunkomen
aktív tag
Pestiekhez szólván lenne egy kérdésem.
Holnap mennék fel Pestre és elmennék a Petőfi csarnoki bolhapiacra (Pecsa ha jól tudom). Nyitva lesz? Belépő ilyenek, hogy van?
-
KSparrow
őstag
Emberek!
Veletech!
Gyertek!
Mi itt vagyunk kint, várunk mindenkit szeretettel. Ma még Telenor okostelefon akadémia, de holnap egész nap vagyunk. -
Earl_Muttley
őstag
Emberek, egy kis közérdekű!

(Még) fent van apródon egy N91. Egyezkedem az eladóval, légyszi ezt most hagyjátok meg nekem!

Köszöntem!

-
Dr Dee
tag
válasz
arkades
üzenetére
Nincs gyors hívás benne! Nincs telefonkönyv sem! SMS sincs! Ha SIM kártyán vannak számok tárolva,akkor azonosítja a bejövő hívást! Az utolsó nem fogadottat fogadott,tárcsázott hívásokat 10 db-ig tárolja, pici nyilakkal! A feleségem használja,bár magamnak találtam ki...de lenyúlta:-))
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Jó cucc, főleg ha működik
Miben különbözik a 8148-tól? Ez is rugós flippes? -
zorzy4
addikt
Ha tényleg jól működik, még egy tizenpárezret megér. [link]
-
--HARDCORE--
senior tag
Lenne egy BlackBerry 9500asom alkatrésznek, ha érdekel valakit.. pü-ben elér! Köszi!
-
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Szép darab!

-
Earl_Muttley
őstag
Éjjeli ebayezésem eredménye, 7.60 fontért Ő!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Ps5 Spider-Man 2 limitált kiadás szobor és kontroller
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Google Pixel 7 Pro 12/128 GB fehér + extrák
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe SSD magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell OptiPlex 9020 MT LGA1150 félkonfiguráció
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Iszonyat jól szól a telefon,persze nem egy Serenata de tényleg brutál 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)