- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferret77
aktív tag
válasz
orion1025 #25297 üzenetére
Ha bluetoothon átküldted, akkor ugye az üzenetekhez érkezik. X-plore-ben nyomd meg a 4-es gombot.
A hellocarbide hack szerintem azon már nem működik, de lehet rosszul tudom. Mert látni láthatod, de nem férsz hozzá a rendszerfájlokhoz. Nem tudod ki-bemásolgatni őket. -
ferret77
aktív tag
Ezt hozta ma a postás. N810. 6000 pénz volt. Még képeslapot is kaptam hozzá.
-
orion1025
őstag
Valaki tudna segíteni abban, hogyan tudnék installserver file-t ráerőszakolni adatkábel nélkül a telefonra?
-
MurdR
veterán
Jó nagy a csend
-
bunkomen
aktív tag
Lett egy 6230i-m, a csengőhangszóró úgy csinál mint a hangfalam amikor közel van hozzá a telefon. Zúg. Raktam bele 2 másik hangszórót is, de ugyanez a hiba. Most akkor alaplapi vagy mi a gond? Vagy rossz hangszórót cseréltem? Mert ami a billentyűhangokat szolgálja ki annak nincs baja. Én azt cseréltem ki amit hátulról lehet kiszedni kb 1cm átmérőjű.
-
MurdR
veterán
Látom nagyszerűen tudjátok használni a google keresőt
Balázska te meg vigyázz, mert lehet hogy a Te magatartásod 5-ös, de én pár éve még abból is 2es alát kaptam, megeszlek reggelire -
MurdR
veterán
Bazd ezt négyágúnak híják, nem plusznak xbox
Pici tével menj neki. Ilyen műszerész izé készleted csak van. -
stufen2
aktív tag
Mai nagy fogás, legalább is remélem, egy kijelzőhibás n91 egy öreg seftes cigánytól, hangokat produkálja, háza kuka, remélem szerencsém lesz. Képek coming soon...
-
ha van egy +-os csavar, aminek a belseje fullra ki van kopva, akkor azt hogy/mivel lehetne kicsavarni a helyéről?
-
KSparrow
őstag
Hát nekem elment volna a core2duo 6300-ason (2X1,86GHz) 2GB rammal... de nem erőltettem. A 8magost is meghúzza azért, melegedik kicsit a ház, a gyári venti meg csak visít max fordulaton
nyilván majd kell egy másik. Az ATI radeon HD5750 videokártya maradt a régi. De inkább egy Xbox 360-ast javaslok én is, arra nem csak GTA IV van, hanem GTA V is
-
-
KSparrow
őstag
És mind más színű
A háromból, mármint. Van arany-fekete (azaz Jet Black ez az i), van beige, meg barna. Nekem 6210 van 4 db. de nem mind megy sajnos.
Na mindegy, asszem ma is jó boltot csináltam: Megvettem az ötödik laptopom, kemény 1300-ért, Compaq Armada 1550T
És kedd este óta megy a nagy asztali gépem is, 8 magos proci, csak úgy hasít rajta a GTA4, Skyrim, a Crysis3-at most telepítem
-
MurdR
veterán
Megérkezett a 4. 6310i-m is Lasy jóvoltából.
-
Dr.Zoo
őstag
-
ferret77
aktív tag
272ft+posta volt.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
Stylewars_kp #25231 üzenetére
Enyémekre én is vigyáztam
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Earl_Muttley #25221 üzenetére
Nekem sok fajta K szériás mobilom volt és meglepő mód egyiknek se volt rossza joya. Egyszer se ment tönkre! Van egy ápolószere amivel ápolni kell és nem lesz baja!
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Stylewars_kp #25227 üzenetére
-
Stylewars_kp
őstag
Helló srácok!
Most mennyit ér kb egy Nokia n91 teló normál állapotban tartozékok nélkül? Nem nagyon találok a piacon eladót.
Köszi!
-
ferret77
aktív tag
Kell valakinek ez? Nem tudom, hogy működik-e, mert nincs töltőm, de szerintem nem működik.
-
Lasy
veterán
6310i 2000.-ért vagy olcsóbban valakinek nem kell?
az akku kicsit sérült, így néha kikapcsol.
kopott is szegényke. -
stufen2
aktív tag
Az n91-gyel melyik készülék kijelzője egyezik meg?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gaming notebook topik
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Elektromos autók - motorok
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5 AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest