Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Dr.Zoo #25098 üzenetére
Kockáztatni kell
Nekem haverom szokott járni pecsára, és ha van valami akkor küldi a képet. Múltkor egy lemerült 8110i-t talált. Mondtam hogy alkudja le egy ezresért, annyit még hallottan is ér. Itthon felraktam töltőre és semmi baja nem volt. Mivel nekem már van egy, ezért szépen tovább adtam 5 ezerért... sokat nem kellett várni a vevőre ilyen ár mellett
-
Dr.Zoo
őstag
-
Dr.Zoo
őstag
Tegnap a váci vásáron leltem egy 6310i-t, de se töltő, se bekapcs gomb. Otthagytam.
-
stufen2
aktív tag
Nincs valakinek 6620-asa? Az akkufedője ugyan az, mint a 6600-nak?
-
KSparrow
őstag
Ma szereztem egy Sony CMD-CD5-öst, nincs valakinek egy töltője, vagy nem tudja valaki az akku kiosztását?
-
Sucuka
senior tag
válasz
zorzy4 #25086 üzenetére
Van hirdetéhez linked? Megnézném
Vettem egy 3210-est meg egy 3120-ast egy 500-asért, sajnos a 3210 térerőgondos, pedig a Nokiás múltammal tudnék rajta segíteni, de műszereim azok nuku
Pedig nagy reméányeim voltak ezzel a 3210-zel. Egy működő panel esetleg valakinek nincs?
-
bunkomen
aktív tag
válasz
zorzy4 #25086 üzenetére
Hát igen, úgy elég nehéz eladni valamit bárhol is, hogy Magyarország ~85%-át kizárod a hirdetésből.
Az meg, hogy fizetni kell valami szolgáltatásért amit igénybe veszünk, szerintem teljesen rendben van. Tény, hogy én is jobban örülök amikor valami ingyenes oldalon sikerül eladnom valamit és nem kell perkálni a vaterának
-
-
novinyul
veterán
Tegnap megvettem az egyik kedvenc Blackbarrey telefonom( 9000 bold) vadi új,fóliás:-) Témákat tudna nekem küldeni valaki?
-
bunkomen
aktív tag
Hátha érdekel valakit: Használt, független Nokia E61i 5900Ft
-
tudom, hogy nem retro telefon, de hátha érdekel valakit!
az edigital-nál most 100-ért adnak egy Win8-as tabot és egy Xbox-ot! [link]
normál esetben a kettő 160k lenne, de az xboxot most ingyen adják a tabhoz.
A kérdés: kell-e vakainek az XBox? Nekem már van egy (Slim, 250 GB).
Ha igen, akkor megvenném azzal, akinek kell az xbox, hozzám jönne a tab, a másikhoz pedig az xbox, és az árát megbeszélnénk, hogyan osztanánk el egymás között. pl. 70%-30% arányban. (a 70%-et fizetném természetesen én.)
(csak azt nem tudom, meddig tart még az akció, illetve megkapnám-e karácsonynál korábban a karácsonyi ajándéom (pénzt.) ha nagyon szépen kérem...)
kinek tetszik az ötlet? -
bunkomen
aktív tag
válasz
quailstorm #25080 üzenetére
szóval akkor nem lett semmi változás:/
-
bunkomen
aktív tag
Tudom, lerágott csont, de azért megkérdezem: BB5 függetlenítés box nélkül lehetséges? Keresgéltem, de csak évekkel ezelőtti fórumtémákat találtam, azóta meg kitudja...
-
bunkomen
aktív tag
Ennek a kis állványnak van valami típusszáma vagy valami ami alapján rá tudnék keresni? Vagy létezik valami hasonló kis dokkoló szerűség?
-
KSparrow
őstag
я не говорю по-русски
Amúgy még én se, csak tanulok. -
-
Earl_Muttley
őstag
Nincs véletlenül hibás 33-3410esetek?
kijelző legyen jó, több darab is áááám
Köszi előre is
-
KSparrow
őstag
A 3310 volt az első, ez csak makett. Utána lettaz E7, ami szintén csak makett, egy időben a C7-tel, ami viszont egy digitális képkeret, ami vetít egy promóciós videót. Majd ma az E6 és N9, ezek is kijelzősök, de nem mennek. Az N9 csak vibrál, az E6 meg a Nokia felitrat után megáll. De a polcra így is tökéletesekJa igen. alájuk tettem Dummy-kat (az E7 és N9 esetében igazi telefont) mérethez való viszonyításhoz.
És áááá, Most látom, leggyalázatosabb kép, amit a 808 valaha csinált
Na mindjárt csinálok egy jobbat a polcról is, ahol vannak. -
MurdR
veterán
Én kb 3órája adtam el egy E72t 18000ért..
-
stufen2
aktív tag
Múltkor mikor voltam Ksparrow-nál, mutatta,hogy szerzett egy 7110-es dummyt, annak lejött gombnyomásra flippje. Énnekem meg van 3 és egyiknek se, pedig karcmentes bontatlanok, mármint a sziloplaszt még masszívan fogja a burkolatokat és a vasakat és rohadt nehéz vagy egyáltalán nem lehet szétfeszíteni (de csak a finn dummyknál), ha már megbontották akkor újra kell ragasztani, én kétoldalú szalaggal szoktam, mert külünben szétesnek. Éjjel nem tudtam aludni, fájt a könyököm, hát nekiestem egyet szétszedni. És azóta lórugás szerűen rúgja le a flipet.
-
orion1025
őstag
válasz
zorzy4 #25053 üzenetére
Találtam 11000Ft-ért is, de akkor még vacilláltam a dolgon és elvitték előlem.E61i-t is néztem ilyen árban, de az valamiért nem fogott meg régen sem, hiába van azon kamera.Mivel sehol nem találtam emberit belőle, így maradt ez.Azt el is felejtettem, hogy új gyári akku van benne.
-
zorzy4
addikt
-
orion1025
őstag
válasz
zorzy4 #25051 üzenetére
Sajnos nem magyar a billentyűzete, de teljesen jól megy emlékezetből is a gombhasználat
Az ára kicsit borsos volt, 18000Ft, de gyönyörű állapotú, mini töltővel és original fülessel.Nekem ennyit megért ebben a formában, jó ideje hajtottam, így most egy kicsit nyugalmazom a 7650-t.
-
orion1025
őstag
Nálam most ő a nagy szerelem
-
zorzy4
addikt
Ütős ritkaság, jó áron. [link]
-
-
MurdR
veterán
válasz
novinyul #25041 üzenetére
Én sajnos tavaly eladtam a válság idején
6270em nem volt még, de annyira nem vagyok oda érte.
Minolta:
Mai szemmel sok a szívás vele. De akkor azért hatalmas újítások voltak. A 6600 nekem most is tele van olyan cuccokkal amit a mai napig tudok használni. Nem volt az rossz. -
zorzy4
addikt
Hát jöjjön egy negatív hozzászólás is. Még hogy jó telefon. Ez volt az a az időszak amikor az, hogy okostelefon csak nehezítés volt. És sokszor annyit sem tudtak, mit egy 6230, lásd fm rádió. Az e60tól ért valamit az okostelefon rendszer. Ebben még wi-fi sincs, és marha nehézkes a kezelése.
-
KSparrow
őstag
Mozgat valakit egy SL10? -->PÜ
-
Dr.Zoo
őstag
-
Dr.Zoo
őstag
-
MurdR
veterán
http://aprod.hu/hirdetes/nokia-6310i-elado-ID1ezo3.html
Bekapcs gomb helyett parafadugóval 10000ért 6310i
-
zorzy4
addikt
válasz
bumbalaci55 #25027 üzenetére
Ha működik akkor nincs, de engem mindig zavart ha nem az elérhető legfrissebb van a nokia telefonokon. Ha valamelyik gsm boltban megcsinálják, max 2000ftot megér a dolog.
-
bumbalaci55
tag
Erre a kérdésre valakinek van gondolata?
Köszi -
stufen2
aktív tag
nem láttatok mostanában pt-3 kamerát? mennyit érhet?
-
LaciGSM
aktív tag
Bocsi az off-ért, csak hátha.....
[link] -
most veszem csak észre, hogy enyém lett a fórum 25.000-edik kommentje.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Milyen autót vegyek?
- eBay
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Legion Slim 5 16AHP9 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Be Qiet Dark Rock PRO 4
- Asus ROG Strix RTX 3060 TI V2 OC
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB DDR5 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest