Új hozzászólás Aktív témák

• MurdR

veterán

Közérdekű közlemény

Tisztelt Fórumtársaim!

Lenne egy ötletem, ami véleményem szerint működőképes, kivitelezhető, és igencsak praktikus.
    Sokszor látom, hogy XY ,,ezt'' vagy ,,azt'' keres, és néha jön rá válasz, néha nem, én is sokszor voltam úgy, hogy valami épp nagyon kellett, és külső segítséget kértem a beszerzéshez. Nevet nem említek még véletlenül sem (minolta5 ;]), de volt olyan fórumtárs, aki tudta, hogy szeretem a WCDMA-s Nokiákat, és amikor ilyen a keze ügyébe került, akkor felhívott, hogy szükségem van-e rá. Én meg örültem mint majom a farkának természetesen.
    Azt ötlöttem ki, hogy mindenki összeírhatná magának, hogy milye van, illetve mire van szüksége, és én ezt egy blogban folyamatosan frissítem.
    Tulajdonképpen egy retro telefonos ''adatbázist'' hoznék létre, ahol nem csak azt lehetne megadni, hogy mid van és mi kell, hanem hogy mihez értesz, hol laksz (biznisz szempontjából), és milyen telefonokat gyűjtesz. Első elgondolásra valahogy így nézne ki a dolog:
    Nagy szerkesztgetést ne várjatok most mert telefonról írok, és nem gépről vagyok

-----------------------------------------------------------------------
    Felhasználó: Bugyibuci937562
    Lakhely: Nyizsnyijnovgorod
    Amiket gyűjt: Piros samsungok (jelenleg 15db van.)
    Amihez ért: DCT4 tuning
    Felszereltség: Flash kábel DCT4 és BB5 telókhoz.
    Felesleg: 3210 panel, 3310 kijelző, Samsung S100.
    Kell neki: 3210 billentyűzet, Sony J6, nokia 6310 bekapcs gomb.
    ----------------------------------------------------------------------
    Később pedig mindenki csinálhatna egy blogbejegyzést, amiben benne van egy két fénykép a gyűjteményéről, majd a blogbejegyzésének linkjét a neve mellé tenném, hogy mindenki láthassa a büszkeségeit. :)

Szerintem az ötlet megvalósítható, és akkor mint mondtam, ahogy időm engedi én folyamatosan frissítgetném eme blogbejegyzésemet. Várom mindenkitől a pozitív, vagy negatív kritikákat. Ha valaki pedig nem szeretné hogy bárki is pü-ben zaklassa, azt pedig a blogbejegyzésben feltüntetem.

ennek a posztnak a címét elküldöm az általam ismert akrív fórumtagoknak is, hogy tutira mindenki megkapja, ha esetleg pár napig nem jön, és nek olvassa végigva fórum új hsz-eit.

MurdR

Új hozzászólás Aktív témák