Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Zoo
őstag
Ez mennyire van túlárazva??
-
ferret77
aktív tag
Itt a link ERICSSON R320 T-mobilos, csere is
-
gandol
csendes tag
Találtam pl ilyet: Ericsson R320 Ismert itt a kolléga vagy érdemes ilyet megvenni?
-
gandol
csendes tag
Szép állapotú Ericsson R320 van esetleg valakinek eladó?
-
Gaborpecs
csendes tag
-
csoda120
aktív tag
Nos vettem egy dobozos Nokia E60-ast, csak akksi kellett bele, meg az akksifedél könnyen lejár 2.000ft.
Sikerült megvenni az E75-öt, kijelzőt cseréltem és működik, gondolkozom rajta, hogy ezt használnám az N95 helyett, mert eléggé megtetszett a fém (régi E50-es korszakomat idézi)
Viszont van egy kis gond (itt a szakértőkhöz szólok) Nem működik minden flottul. Az alsó 1,2,3,4,5,6,7,8,9... gombok nem világítanak, csak néha pár másodpercre és ugyanez van a szétcsúsztatott billentyűkkel is, működnek, veszik a gombokat, de nem világítanak. Szallagkábelre gondoltam, de csak nem, mert olyan szabályosan megy el a világítás, feloldom a billentyűzárt és 2-3 másodperc és elalszik. Vagy még az érzékelőjére gondoltam, de akkor meg a felső menüs gombok miért világítanak? -
-
zorzy4
addikt
Nem rég vettem egy ilyet Volt is öröm bodotá, mert régi vágyam volt ez a ritkaság. De sajnos telenoros, így kénytelen vagyok eladni, ha valakit érdekel írjon püt.
-
Hori105
csendes tag
-
Lasy
veterán
úgy látom nem lett jó a d900 képei, mert senkit nem érdekel.
viszont szeretnêk működő
t28
t29
t39
ebből valamelyiket.
valakinek nincsen esetleg? -
Hori105
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #24468 üzenetére
Dobozos Nokia 3220 valakinek? Doboz-töltő-akku - 2db hátlap alá betehető ábra - és egy sablon a vágásokhoz. a teló működik, hibájáról nem tudok. Árat mondjatok rá
-
Earl_Muttley
őstag
Nokia 7200 valakinek?
-
csoda120
aktív tag
Szereztem egy bordó dobozos 2720 foldot postával 1.500ft-ért meg egy E75-öt állítólagos kijelző hibával 3.500ft-ért postával. Ha minden igaz lesz még 6760, E60 telóm is.
-
samu E720-hoz tud valaki adni akkut, hátlapot vagy töltőt?
-
KSparrow
őstag
válasz
garga pista #24460 üzenetére
Akkor nem tudom, megkéne nézni, lebontani. mert lehet letört a panelról az érintkezó, lehet csak elhajlott, így nem tudom. Lehet SW is. nem lehet hogy csak lemerült?
-
-
KSparrow
őstag
válasz
garga pista #24457 üzenetére
a gomb külön van, nem a panelra forrasztva. Ha a gomb nem megy,akkor lehet cserélni, ha az kattan, akkora panelen törhetett le az érintkező. Javítható, de forrasztani kell.
-
garga pista
őstag
Jó, hogy benéztem ide, látom másnak is van N79
Nekem egy fehért volt eredetileg, de vettem hozzá fekete elő-hátlapot, és lecseréltem. Mikor lecseréltem, elfelejtettem belerakni a csavarokat, úgy pattintottam össze és használtam egy hétig. Azután szétszedtem, beleraktam a csavarokat, de nem bírtam benyomni az utángyártott kínai vacak bekapcsológombot. Szétszedtem, visszatettem az erdetit, érzem is, hogy benyomódik a mikorkapcosló, mégsem kapcsol be.
Viszont ha töltőre rádugom, akkor megjelenik a Nokia felirat, és kijelzi, hogy tölti az akkut. (és az akku tuti jó, pár hónapja vettem bele azt is újat) Mit lehet ezzel kezdeni? Hova lenne érdemes vinnem javításra? Valami gsm bolt, vagy Nokia care? Vagy melyik éri meg egyáltalán? -
Lasy
veterán
Samsung D900 1000.-ért valakinek?
-
Dr.Zoo
őstag
-
azért az vicces, hogy a faszi a képen egy iPaq-val nyomul...
egész pontosan egy H3900-zal. -
válasz
Earl_Muttley #24445 üzenetére
és mi a típusa?
Nokia 500-at meg honnan szereztél innyen?
-
KSparrow
őstag
holnap lesznek képek az n79emről. Elkészült ugyanis. Hibátlan, nagyon baba lett. Mint az új.
-
Dr.Zoo
őstag
-
-
MurdR
veterán
válasz
T0rnad0 #24431 üzenetére
Nem, sajnos az csak dísznek jó, ha jól enlékszem azt mondta KSparrow hogy csak világít a kijelzője. De a csávó még adós nekem egy akkuval, el is kapom
Azt, hogy eldöntsem, hogy mit akarok az nem fog menni, mert nem tudok belőlük csoportot alkotni. Kell minden. Nokia, Motorola, színes, monokróm, antennás, belső antennás, kétsávos, 450es, cdmas, nagy, kicsi, exklúzilív, hagyonányos........... tetszik érteni? -
MurdR
veterán
Áhh és most nézegetem, megint elment ezekre a köcsög telefonokra egy huszas. Rohadt drága hobbi ez.
-
MurdR
veterán
20 vagy 23kerben szokott valaki mászkálni?
-
Dr.Zoo
őstag
HA valakit mozgat: [link]
-
MurdR
veterán
Gyorsan csapjatok le rá!
http://aprod.hu/hirdetes/ericsson-hotline-telefon-gyujtoknek-ID1B7XF.html
idióta. -
stufen2
aktív tag
Nem tud valaki eladó n76-ost Bp-n? Amúgy mennyire jó telefon? "Szép ruhás" munka mentes napokra szánnám, mert munka közben egy 5210-est használok, max az ami elviseli a munkámat
-
stufen2
aktív tag
-
golya32
senior tag
Magyar Sándor Debrecen, ismeri valaki? Gyűjtő,
Most egyezkedik velem az apródon, -
golya32
senior tag
Pécs környékéről van valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Arcam SA 10 (2022)
- CraftBot Flow IDEX XL - 3D nyomtató, 2 extruderes verzió, garanciális
- 14" MacBook Pro (2024) M3 Pro / 18GB RAM / 1TB SSD Szinte új állapotban
- Számítástechnika készülékek és konzolok portalanítását, javítását vállalom BitTech szerviz 2025.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest