Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
Pénteken hazahoztam a munkahelyemről, egy kis álló polcos valamit, amire átpakolta a nappaliban lévő szekérpolcról a könyveket, és telefonokat tettem a helyükre. Miközben a feleségem 39 fokos lázzal feküdt a másik szobába. Szerintetek mi volt a reakció mikor jobban lett és kijött?
1 válasz: Hát ez marha jó ötlet volt, tök jól nézz ki.
2 válasz: Na nem, alig van helyünk ebbe a kis lakásban, és még oda is a rohadt telefonjaidat teszed. Kihajlítom egyszer őket. -
Dr Dee
tag
Valaki?[link]
-
KSparrow
őstag
Ha elég, hogy a külső fele jó, akkor olyanom van
Balázs: nem kell ennyire komolyan venni. kéthavonta úgyis kell gépet takarítani, be kell venni a rutinba. Engom mondjuk nem zavar, látnád az egerem
Meg én egérpad nélkül használom, ezért is olyan kopott az asztal... Időnként én is kitakarítom az illesztéseket, de nem sokat használ, két nap és nem látszik...
-
Tudtok valamit javasolni az alábbi problémára:
Eléggé zavar, hogy a telefon, gamepad, egér, stb. minden amit használok egy idő után zsírosodik, ami normális, hiszen az emberi bőr felszínén vékony zsírréteg van.
Engem viszont idegesít a dolog. Kb. 2-3 naponta le kellene tisztítanom mindent, ha azt szeretném elérni, hogy minden tiszta maradjon. tudnátok valami jobb megoldást mondani? -
Dr Dee
tag
Ha valaki lát egy dobozos 9500-öst az szóljon bátran :-))
-
Dr Dee
tag
Megjött az E90-es;-) de függő,valaki ki tudja nyitni?
-
-
imi290
aktív tag
Lenne egy kérdésem. Nokia 6280 kicsit kopottan megér 14 eurót ? 4000 forint körül ?
-
bunkomen
aktív tag
Nokia gyári tartozéklistát hol lehet olvasni? ITT szoktam nézegetni. Legtöbb esetben jó is. De most pl arra lennék kíváncsi, hogy az ACP-8E típusú töltő, mely készülékekhez járt gyárilag?
-
KSparrow
őstag
válasz
Dr Dee #27265 üzenetére
Elmondhatom, hogy minden kommunicatort használtam
9300 jobb, mint 9500. A rendszer ugyanaz, netezni ma már úgyse azon fogsz, szóval a Wlan nem lényeg. A 9300 viszont kisebb, és ki lehet nyitni laposra, mint az E90-est. A 9000 nagyon nagy, a 9210 annyiban jobb, mint a 9110, hogy nem kell kinyitni az SMS-re válaszolni. De a 9110-es nekem az etalon
Az E90 is nagyon szuper, E61 bírta 3 hónapig, majd ment a polcra, az E90 9 hónpig volt használatban. Nem mondom, kicsit vastag, de netezni is jó rajta, gépelni is jól lehet, szépen is szól, szóval pont jó.
-
Dr Dee
tag
Még is csak lesz E90-nem:-)
Egyre jobban tettszik ez a Nokia Communikátor szėria;-) -
golya32
senior tag
Olcsón telók:
N76 5e
zte Kis:5e
Lg Ks20 4e
Sharp gx30 4e
Minden független -
ferret77
aktív tag
Kell ez valakinek? Nem kérek érte semmit, csak lomtalanítunk és kidobjuk ha nem kell. A kártya nincs benne.
-
T0rnad0
addikt
-
novinyul
veterán
Van egy Palm Treo 650-m,szinte karcmentes.Valakit érdekel szóljon.
-
MurdR
veterán
Biznisz
kell? Cserébe vmi?
-
ferret77
aktív tag
Azért arra jó ez az N8, hogy buzeráljam. Még nem volt S^3-as telóm. Az FM transmitter zseniális. Még olyan telóm sem volt, amiben lett volna.
Most úgy vagyok vele, hogy hirtelen egy alsó kupak is elég lenne egyelőre, hogy ne lógjon ki a bele. Legalább nem kellene félteni, mert ha leeseik, ennél jobban már nem fog összetörni. -
MurdR
veterán
Én is szeretnék kijutni. :-)
Valakinek GX30i töltője nincs esetleg elfekvőbe?
-
LaciGSM
aktív tag
Lehet hogy ki kéne látogatnom az idén nekem is a Veletech-re... Sosem voltam még!
-
ferret77
aktív tag
Látom a veletech-en lesz mobilmementók
[link]
-
Dr Dee
tag
válasz
Earl_Muttley #27226 üzenetére
Egy iPhone 4 16 gigás doboz nélkülit. Adta volna telefont+20 ezret!
-
arkades
senior tag
Szerintetek 6210-esnél az alaplapon lévő érintkezőket, amik az akksihoz csatlakoznak, ki lehet cserélni? Ha jól láttam forrasztva vannak az alaplaphoz. Szétszedtem egy telefont és nem vettem észre, hogy kiesett az egyik kis műanyag távtartó, ami a hátlap és az alaplap között van. Mikor rátoltam az akksit, eldeformálta az érintkezőt. Ezt persze nem vettem észre és miután levettem az akksit, majd megint visszatettem, csak még szarabb lett. Muszáj lenne kicserélni az érintkezőt.
-
golya32
senior tag
N76 független fekete valakinek?
-
Dr Dee
tag
-
Dr Dee
tag
Valaki?
-
Dr Dee
tag
Szerintem csak pár napig fogom tesztelni:-))
-
Earl_Muttley
őstag
Nokia 8850 kijelzője + az előlap kijelző körüli része van valakinek fölösben? Apám vidéki piacról elhozott nekem egyet 800 ft-ért, és megmenteném!
-
KSparrow
őstag
válasz
TommyX_ #27204 üzenetére
gyarielolap.hu-n asszem 15. És erre jön az érintő még.
Dr Dee:
Kár, hogy utángyártott. nekem van két telefonom is, egy saját, amit 9 hónapig használtam és imádtam, 30 óránál többet tettem bele, és egy szebb, ami legelső szériás. Már nem proto, de még nem kerülhetett volna ki a gyárból. És van egy hibátlan, új, gyári piros előlapom is. gyak úgy, eltéve.
-
Sikerült rájönnöm, mi a baja a 7110-nek!
A rugó egyik fele megnyúlt, emiatt túl vastag ahhoz, hogy rendesen tudjon mozogni. -
imi290
aktív tag
Én meg kockáztatnám az után gyártott házat.Igaz hogy rosszabb,de másod telefonra nem költenék annyit.25-ért már lehet venni szép állapotú telót.Nekem több mint 3 éve van meg,kis kopások vannak rajta,de elmegy.
Ez mondjuk elég gagyi,még nokia felirat sincs rajta.De ez már szebb,igaz kicsit drágább is.Vagy ha mégis rosszul illeszkedne,akkor egy ilyennel eltakarnám a csúnya részeket
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest