- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc-user
senior tag
válasz
sherlock82 #26499 üzenetére
Nem hangzik rosszul... Várom a fejleményeket
-
sherlock82
senior tag
köszönöm ! :-)
pc-user
péntek dél óta használom. Azóta még egy csík sem hiányzik az akksi erejéből.
Majd ha először fogom tölteni akkor tudok érdemben nyilatkozni. -
pc-user
senior tag
válasz
sherlock82 #26492 üzenetére
Grat. hozzá, régebben én is szerettem volna egy ilyet...
Az akku hogy bírja? -
bunkomen
aktív tag
Megvan. Alvás mód kikapcs
-
bunkomen
aktív tag
Sikeresen megöltem a kínai telefonom rendszerét. Kitöröltem egy gyári weather alkalmazást, ez a sz*r meg újraindulgat. Amíg nem találok megoldást kézbe vettem egy N73-at. Roppant idegesítő hogy egy kék led villog rajta. Ez valami állapotjelző vagy mi? Hogy lehet kikapcsolni?
-
KSparrow
őstag
válasz
kosztya2025 #26494 üzenetére
Komolyan, én használtam, anniyra nem nyert meg. kellemes, kényelmes telefon, de én nem éreztem semmi különlegeset benne... Nekem mondjuk a 9110 ilyen... imádom azt a telefont egyszerűen. Rendbe is hozom az akkuját
-
kosztya2025
tag
válasz
De szeretem ezt a telefont, nekem egy 6310-esem van, amit 4000-ért vettem
Lehet, hogy jövőhéten ismét azt fogom használni kicsit.
-
MurdR
veterán
válasz
Üdv a klubban
Két telefont használok. Az egyik Note2, netre-játékra-multimédiára. A másik egy 6310i, telefonálásra tökéletes. Egy héttel ezelőtt beletettem a pofázós kártyámat egy 100as nokiába, mert sajnáltam koptatni a 6310i-t. Két napig bírtam, ment is szépen vissza a kártya az öreg motorosbaNem sok olyan telefon van, amivel kényelmesebb pofázni mint ezzel.
-
bunkomen
aktív tag
nokia 7390 gyári független, szép állapotban, töltővel.... mennyit ér?
-
stufen2
aktív tag
Mit ér manapság egy haier p5? Müxik, töltővel.
-
KSparrow
őstag
Napi érdekesség:
Japán Nokia 3315 reklám: [link] -
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
ez melyik dummy?
-
golya32
senior tag
e66 előlap plexivel valakinek eladó?
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #26470 üzenetére
Fel van kockásodva. A bal és a jobb alsó saroknál is. Egy helyen még talán hihető, de ennyi helyen
. Rosszul melegítette fel mikor átrakta. Meg ha csak elválik de visszanyomod akkor nem látszik a kockásodás, mer ugyanoda kerül vissza minden - ezt tapasztalatból tudom, mert amikor az egyik 6650-nek cseréltem az előlapját, meg kellett emelni a matricát, hogy elérjem a csavart.
-
stufen2
aktív tag
Szegény srác jól belefutott.... Átragasztotta az IMEI címkét. Nézzétek + az utolsó fotót azon látszik. Csak azt pár perccel azelőtt töltötte fel mielőtt a srác leütötte, ö nem is láthatta. Természetesen ez a szemétláda nem elérhető (a hívott számon előfizető nem kapcsolható) a vaterán megadott számon(információim szerint). Ezt a köcsögöt is rég agyon kellett volna verni.
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #26463 üzenetére
Annyiba jó lenne nekem is egy.
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #26461 üzenetére
Persze, de ha olcsó, rendelhetnél egyet nekem is
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #26457 üzenetére
jelen!
-
stufen2
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #26457 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=P_D592DYODc
-
Earl_Muttley
őstag
C3-01et szerelt valaki innen?
-
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen #26454 üzenetére
Ugyan, neked még jó. nekem konkrétan nem volt akkum, mondjuk így a telefon 1K volt.. Ugyanennyiért lett akkum, de az meg félig le van bontva. Hát ez van, nekem lehet megér ennyit egy töltő... Még agyalok. De akkor az akkut is megcsinálom, mert a telefonom tudom, hogy jó.
-
bunkomen
aktív tag
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
AAAKEEE #26448 üzenetére
Csőváz!
Keresd a Kollégát....
-
AAAKEEE
tag
Sziasztok!
Most nemrég mutatták meg nekem ezt a fórumot. Nos én már 6-7 éve gyűjtök folyamatosan mobiltelefonokat.
Nokia 9000-es kommunikátorhoz keresek akkumulátort, meg töltőt. Eddig nem igen találkoztam ilyen termékkel hazai oldalakon.. Valaki tudna ebben segíteni? -
bunkomen
aktív tag
Beszédhangszórót hogy tudom tesztelni hívás fogadáson kívül? Nincs itthon érvényes T-s kártyám és ezért hívás kilőve.
-
zorzy4
addikt
stufen Nézz körül a jogfogáson rengeteg dummy van, köztük ez [link]
-
KSparrow
őstag
8910i kijelzővezérlő IC és szoftver, 3510i kijelző. Nem gyári, mindenképp házi gányolás, ennyit nem ér.. Pláne, hogy egy 8910i belehalt ebbe az IC miatt...
-
Dr Dee
tag
válasz
stufen2 #26430 üzenetére
Az emberek hasra ütve találják ki az árakat!! Most vettem kèt dobozost Ericssont,GH 388,198-ast! A kettőt 7000ft-ért! Bár mind a két telefon van màr a gyűjteménybe......de ennyiért?
Amúgy lehet abból lett elege,hogy olcsón megvettèk tőle és drágãban adták tovàbb!? Nekem is volt egy ilyen ember a vateràn. Elvitte 2000-ért,azt is 3 hét múlva fizette ki. Aztàn mikor megkapta rögtön 3 vagy 4 ezerért àrulta.
-
stufen2
aktív tag
-
válasz
Earl_Muttley #26407 üzenetére
szerintem a Z10 fehérben is elég facán néz ki!
-
válasz
Earl_Muttley #26405 üzenetére
oké. köszi.
amúgy fehérbe lesz, mivel csak abban a színben volt elérhető. (KSparrow most biztosan örül.)
mondjuk nem tudom, miért van az, hogy általában a telóknál a fekete szinte azonnal elfogy, de a fehéret nem szokták annyira venni. Nem is baj, legalább több jut nekem. -
na sikerült, összejött a Z10-re a zsozsó.
úgy oldottam meg, hogy a zsebpénzt a tanév hátralévő részéből előre megkaptam.
Holnap már valószínűleg tudok menni érte. -
ferret77
aktív tag
válasz
golya32 #26400 üzenetére
Pénztárcafüggő a dolog.
Volt innen valaki, aki pályázott a jobb oldali 7600-ra? Mondta a csaj, hogy sok érdeklődő volt. Gyűjtők.
Fel is rakta jófogásra is 10000-ért, gondolom rájött, hogy többet is kaphat érte. Pedig akkor már apródon megígérte, hogy félreteszi nekem 6000-ért, amennyiért apródon árulta. Mert persze hónap végén talál az ember jó dolgokat. Szóval azt mondta, félrerakja. Erre másnap látom, hogy felrakta jófogásra 10-ért. Írtam neki viberen, hogy akkor most mi van, mert nekem 10-ért sok. Látta az üzenetet, mert a viber kijelzi, ha elolvasta a címzett, de nem válaszolt, csak másnap, hogy jó, nekem adja 6-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest