- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferret77
aktív tag
-
Alsó sor: Siemens SL45, Panasonic EB-G450, Sony CMD-X2000
-
zorzy4
addikt
Nem a legjobb kép, mert nem 808al készült. [link]
-
-
Dr Dee
tag
http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon/samsung_mobiltelefon/egyeb_samsung_mobiltelefon/bang_olufsen_samsung_serene_mobiltelefon_1855706462.html
Bár ez a darabb jobban megfogott!:-))
-
Dr Dee
tag
Van valakinek új,vagy jó állapotú fehér,teljes Nokia 6600 előlap? Billentyűzet, kamera körüli,elő,hátlap?!
-
MurdR
veterán
Srácok kinéztem 2 db Bang and Olufsen telót magamnak vateráról, BeoCom 9500 és 9800. Nagyon régóta szeretnék BO telót, ezt tessék már nekem meghagyni...
-
imi290
aktív tag
Én meg N8 és N95-öt használok.Az utóbbi már lassan egy hete bírja,igaz csak smst írok róla.
-
stufen2
aktív tag
Fogós kérdés: Melyik telefonnak van még ugyan olyan sim kártya lefogatója-foglalata, mint az E60-nak?
-
MurdR
veterán
-
stufen2
aktív tag
De 7600 dummy-m csak nekem van, bibibíííííííí
-
T0rnad0
addikt
minolta5-nek hála bővült a 7600 család ( illetve még pár mobillal, amit ezúton is köszönök
).
Balról jobbra: egy halott ,egy működő és egy proto -
stufen2
aktív tag
Nincs valakinek 6630-hoz való töltő aljazat/csatlakozó?
ezeké a modelleké hasonló 3100 6100 3200 6020 6230i 6630 7200 7250 7610 N-Gageilletve régi 6600-ra való hátlap, mindegy milyen színű csak a beakadó fülek legyenek rajta meg, ne legyen törött az a lényeg
-
LaciGSM
aktív tag
A 7600-át én vettem meg! És ha jól láttam az előttem lévő liciteket, innen senki nem licitált rá!
-
zorzy4
addikt
válasz
ferret77 #26123 üzenetére
Elvitték előled a 7600át, nem szép dolog. Egyszer előlem vitt el egy oldmobilos kolléga telefont. De mikor írtam, hogy rám licitált, akkor átadta azon az áron, amiért megvette a vaterán. Cserébe amikor én beszereztem egy másikat belőle, akkor ment vissza hozzá, ugyanannyiért. Reméljük itt is meg lehet egyezni a taggal.
-
ferret77
aktív tag
Azért szomorú, hogy a fórumtársunkra licitálunk.
Még azt sem mondhatja az illető, hogy nem tudja, hogy én vagyok az, mert ugyanaz a nevem, mint itt.
-
-
stufen2
aktív tag
Gyárira visszaállítottam megmaradtak
Utána a hívásirányítások törlése kivette a derékszögű nyilat, de a szemüveg megmaradt, hangrögzítő nem müxik. -
csak tipp:
az első a hívásátirányítás ikonja, a második a hangrögzítőé.
az elsőt a beállításokban kell kikapcsolni, a másodikkal nem tudom, mit lehet kezdeni.b variáció (hsz írás közben jutott eszembe):
első ikon: nem fogadott hívás, második ikon: hanpostamegelőztek.
-
-
Dr Dee
tag
válasz
sz.balazs.95 #26106 üzenetére
Én nem bírtam ki beszólás nélkül:-))
-
-
stufen2
aktív tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Rég jártam erre.
Samsung R210 vajon szereti a Turbo SIM-et?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Macrodroid
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest