- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
Köszi mindkettőtöknek, elforgattam a képeket kisebb helyet foglaljanak.
-
HXY
addikt
IBM Simon-ja van valakinek?
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nagyon szeretnék egy dobozos, hibátlan példányt.1994 [link]
-
golya32
senior tag
Igen az s10 az volt az első színes teló
-
HXY
addikt
válasz
golya32 #24288 üzenetére
Emlékszem, hogy nagy szám volt az S25-ön a múlt évezredben a hívás közbeni 90 másodperces diktafon,
és a 3D-s labirintus játék...Az S25-ös, és az SL10-es 1999-esek, de egy évvel korábban már megjelent az S10 ami szintén színes volt, de nálunk nem forgalmazták.
susu88 : Igazad van...
-
-
-
KSparrow
őstag
válasz
KSparrow #24283 üzenetére
És eddig működik, nem a legstabilabb, de majd a dokkolóban is megformázom, rendesen. Ha minden igaz,m akkor van egy 1011-esem, 2700 MaH-s akkuval
808 mellé jó lesz, lesz mivel megörökíteni az emberek acát, mikor telefonálok vele
Most indul a tesztüzem: ha megbízható lesz, akkor pihenni fog az X7 -
HXY
addikt
Erdeti akku 700 mah kb 4 nap üzemidő.
Egy AA akku 2100, azaz háromszorosa a gyárinak, és ebből megy bele négy, így kb 8400 mah.
Durván 48 nap készenlét. Csak sajnos nincs hozzá nagyobb hátlapom, így a gyári slim hátlap nem illeszkedik rendesen. Valakinek nincs vastagabb hátlapja elfekvőben?Az AAA akkukkal kb ötszörös üzemidő érhető el a gyárihoz képest. De még nem tudom hogy rakjak bele 4 darab AAA-t. Ezek elég vékonyak, így az alap slim hátlap is passzolna. Valami fém darabka pótlék kellene ami jó vezető, és AAA vastagságú, és (2*aa hossz)-(2*aaa hossz) hosszúságú.
-
HXY
addikt
-
HXY
addikt
Motorola M3888-hoz létezik olyan hátlap, amivel normál, azaz AA ceruza akukkal lehet használni?
Illetve van olyan adapater, amivel mini, azaz AAA ceruza akukkal lehet használni?
Ha valaki tud, akkor legyen szíves válaszoljon erre a két kérdésre!
Elsősorban a hivatalos, gyári megoldásra lennék kíváncsi. Köszönöm előre is! -
golya32
senior tag
V8i az inkább nekem van eladó ha kell.
-
susu88
tag
Motorola V3i D&G verzióból milyen könnyen fut bele az ember hamisítottba? Mennyire volt ez ritkaság annak idején vagy manapság?
-
golya32
senior tag
E70 5e csak a telefon érdekel valakit?
-
zorzy4
addikt
Na ez lenne amit fele ennyiért megvennék, pedig már van.
-
válasz
Earl_Muttley #24266 üzenetére
ment pü.
-
Earl_Muttley
őstag
Lenne alkatrésznek való, komplett, szép 8310-em.
Pannonos 3220-am.
Érintőhibás N97 mini.Árak szolidak, privátban írjatok
-
válasz
Earl_Muttley #24264 üzenetére
nekem alcatelesből csak miniUSB-s van.
-
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley #24259 üzenetére
Semennyire, a kutyának sem kellett anno
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
Vettem ma egy teljesen működő 8910-et 5 ezerért
-
válasz
Earl_Muttley #24256 üzenetére
ja...
(#24257) MurdR: itt most telefonról van szó, nem emberről.
-
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley #24251 üzenetére
Szerintem egy kis alkoholtól semmi baja nem lesz.
-
válasz
Earl_Muttley #24254 üzenetére
pedig külsőre pont egyforma a kettő!
-
HXY
addikt
Sziasztok!
Az Alcatel OT Club db és a Max db között mi a különbség?
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #24251 üzenetére
Sehogy, hagyd hogy egy idő után magától múljon el a szag. Ha belemegy a nokia töltő, és tölti akkor lehet.
-
Earl_Muttley
őstag
Kis helpre lenne szükségem...
Adott egy Alcatel ELLE 2 - kezembe nyomta egyik ismerős, hogy vigyem a fenébe -...
Szinte új a telefon, karcmentes, megy rendesen, de eléggé büdös, dohányszagú.
Ezt mivel lehet úgy letakarítani, hogy a gumírozott részeket ( ami nagyjából az egész telefon külseje) ne marja és fényesítse?
Nokia töltővel lehet tölteni?Mennyit ér kb.? Egy szó szerint karcmentes, tükrös részeken még fóliás telefont kell elképzelni.
Danke all!
-
ferret77
aktív tag
Nem tud véletlen valaki 6210-hez külső bekapcsoló gombot, ami nincs elkopva? Apósom telefonjába kéne. Napi használatban van a teló.
-
Lasy
veterán
-
stufen2
aktív tag
Mit ér manapság egy nokia 8210 (tól-ig)?
-
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #24234 üzenetére
Persze. Karma. Earl Hickey óta ismerjük
-
susu88
tag
Olyan gamer előlapot 3100-hoz mennyire nehéz találni? Nagyon megtetszett amit a múltkor mutatott valaki
-
MurdR
veterán
Nincs valakinek egy akár halott w995-öse? Vagy ha valaki tudna házat hozzá...
-
stufen2
aktív tag
Lehet még valahol venni ericsson t28 akkut?
-
ferret77
aktív tag
Ma hoztam haza ezt a packot. Dobozos 3330 és dobozos 3100 + egy dobozos SU-2 képnézegető.
-
MurdR
veterán
Valaki moddingolt már innen Nokia 3310est? Új játék, vagy lehallgatás funkció pl?
-
ferret77
aktív tag
Pedig nem esélytelen. Ismerek olyat, aki 2000-ért vett simát. Olyantól kell venni, aki nem kereskedni akar, hanem neki csak egy régi vacak telefon. Pár napja vittek el pölö egy 8910-est 3000-ért az apródról. nekem is van pár telóm, amit bagóért vettem, mert a gazdájának az már csak egy elavult valami volt.
-
ferret77
aktív tag
Nem tud valaki n-gage-t, vagy QD-t 2-3000ft környékén?
-
golya32
senior tag
N80 4e ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Szép állapot!! Dell Latitude 5495 Ryzen 5 Pro 2500U 16GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest