- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arkades
senior tag
R320-as előlapját, hogy kell leszedni?
-
bunkomen
aktív tag
kijelző háttérvilágítás, ha nem kijelző hiba akkor mi? nokia 6120c
szerk: most nézem hogy billentyű világítás sincs...
-
MurdR
veterán
Mindjárt hoznak egy Nokia E71est.
-
MurdR
veterán
válasz
korcsillio #27890 üzenetére
Ezekre minimum Ebayezned kell egy új házat, és akkor már tényleg 12be leszel. És akkor lett két darab u.gy. házas 6310i-d.
-
ferret77
aktív tag
válasz
korcsillio #27890 üzenetére
Én nem venném meg. Bár a jetiről is értékelhetőbb képek vannak, de még ezen is látszik, hogy borzalmasan csúnyák. Nagyon max 3000/db, de ez a felső határ amit megérnek.
-
Omni
aktív tag
A T29 egy olcsosított keszulek volt. A T39 volt a csucskategoria, ez nem is volt kaphato Dominoban.
-
xXxian
senior tag
válasz
korcsillio #27860 üzenetére
hogy a pitypangba lehet ilyen sz*r képeket csinálni? (direkt?)
-
zorzy4
addikt
Azért tudnék válogatni [link]
-
KSparrow
őstag
Valakit érdekel Siemens Xelibri X4? Egy jó, szép állapotú, és egy kopott, alkatrésznek.
-
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley #27874 üzenetére
Biztos. Mármint retrok? Mert normál telefonok azok voltak igen
-
arkades
senior tag
Nincs valakinek eladó Ericsson övcsipesze? (R320, 520, T28, 29 stb.) Sehol nem találok.
-
MurdR
veterán
válasz
korcsillio #27860 üzenetére
Hát nem a legjobb vétel szerintem. Ha ügyes vagy akkor 3-4000ért sokkal szebb állapotút tudsz vaterázni. Mondjuk nem tudom hogy mennyire fontos Neked az autós kihangosító, arra nem tudnék árat mondani. De ha nincs rá szükséged akkor szerintem csak felesleges pénzkidobás.
Ha annyira szeretnél egy 6320est ami az autód dísze lenne, akkor inkább vegyél picit drágábban, de szép állapotút, és egy csinos passzív tartót. Megúszod azt is 12ből szerintem. -
korcsillio
addikt
Ezért mennyit érdemes adni?
-
3.Aragorn
addikt
válasz
bunkomen #27843 üzenetére
Jé, ott a régi c35i-m.
Meg öcsém motorolája a jobb alsó sarokban, ha jól látom. Bár nem ennyiért vette az tény. Annó átment rajta a csuklós-busz 3 kerekével és még évekig működött. A telefon, nem a busz. Bár valószínűleg a busz is.
Csak az antenna hajlott meg, meg a kijelzőt védő plexi repedt meg.
-
MurdR
veterán
Kis faanyagra gondoltam még, hogy akkor még testre is lehetne szabni a kis izéket. Csak azt nem tudom, ha ragasztópisztollyal összeragasztom, akkor az kibírja kényelmesen a telók súlyát?
De most így belegondolva, lehet hogy valami állványfélét kéne gyártanom mint amit régen elképzeltem. Csak nem tudom, hogy az új lakásban hogy lesz elhelyezve, vagy egyáltalán milyen lesz a az új lakás. Mert én jobb szeretnék egy "dolgozó" szobát, ahol el lenne kényelmesen a sok kütyüm. Ahova asszony nem teheti be a lábát
-
MurdR
veterán
Tudtok valami olcsó megoldást amibe bele lehet állítani a telókat? Mondjuk nem székecskékre gondolok mert a nagyrészük nem férne bele. Valami kis egyszerű pöcökszerű izé. Asszem Ksparrownál láttam olyanokat. Kéne vagy 50 darab.
-
ferret77
aktív tag
-
ferret77
aktív tag
válasz
orion1025 #27846 üzenetére
Kettő is van:
Nokia Firmware Editor
Nokia Cooker -
MurdR
veterán
válasz
korcsillio #27834 üzenetére
Nokia logo manager kell neked, 4sharedről pl.
-
Sucuka
senior tag
válasz
korcsillio #27834 üzenetére
Ment Pü.
Majd számolj be
-
zorzy4
addikt
Én teszteltetem az elsők között 3310es az országban. Nagyon a végén a forgalmazásnak, letehet megvenni feltöltőkártyásan 29990ftért, de már 39990ért is sorok álltak. Én is akkor vettem a vodánál. Mikor bejött függetlenül 80000ft volt. Nekünk tesztelőknek, felajánlották potom 60000ftért. A fizetésem nem sokkal volt több minta fele.
-
MurdR
veterán
válasz
korcsillio #27828 üzenetére
Minden ok vele?
-
orion1025
őstag
Pannnonnál 40000 tájékán.
Más:
S60-s telókra lehet saját romot készíteni?Értem ezalatt azt, hogy gyári dolgokat kivenni belőle, hogy kicsit meg legyen pucolva a sok körítéstől.
-
bunkomen
aktív tag
srácok a 3310 mennyi volt újonnan anno? most egy emberke írta hogy 52 ezer volt a westelnél, de én azt durván sokallom.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
korcsillio #27828 üzenetére
Gratula, 3-ért nagy vétel volt
-
korcsillio
addikt
Na megvan a drágaszágom
-
stufen2
aktív tag
Van még olyan hülye ember a Földön aki 2-3 évvel ezelőtt 218 ezret fizet egy Iphone bőr tokért? Igen, van! Erre szokták felénk mondani, pénze van, de esze az nincs!
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #27816 üzenetére
Ha csak sima ajánlott, akkor lehet jó sok idő. nem is biztos hogy a héten megkapod!
Mindig beszéld meg a feladóval, hogy inkább fizetsz 200ft-al többet, de adja fel elsőbbségi,ajánlott levélként!
Az általában a feladást követő munkanapon nálad van! Én mindig így kérem! -
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #27816 üzenetére
Normális. Akár két hát is lehet. És te mikor futsz be hozzám?
-
Earl_Muttley
őstag
Uraim!
Az normális, ha a kedd d.e. feladott ajánlott levél még nem futott be? (Nyíregyházáról Bp-re)
-
zorzy4
addikt
Így hülyének nézni másokat. [link]
-
stufen2
aktív tag
válasz
korcsillio #27811 üzenetére
Bemutatót vettem, szóltak, hogy van.
-
MurdR
veterán
Nincs valakinek eladó működő kommunikátora?
-
quailstorm
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest