Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
Én egy Sagem Porsche Design P9521-t kaptam ingyen,mert hogy rossz.Kapott egy kis bikát az akkumulátor és azóta vígan megy.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Earl_Muttley #25775 üzenetére
Ennek szép a háza...
Ha valakinek van komplett 7110 burkolata, ne tartsa vissza magát, szóljon!
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #25787 üzenetére
nekem a 6820. Vettem egy 8910-est, és mellette kaptam, hogy rossz. Csak erősebben kellett nyomni a bekapcs. Gombot, és megy. Fóliás, nullperces.
-
golya32
senior tag
Most van megint egy minimál áras csomagom, ajánlgattam itt egy darabig, aztán úgy döntöttem Ksparrow kolléga megkapja, meg hozzá az összes bontott nokiát
Legyen már egy jó napja. -
ferret77
aktív tag
válasz
Nekem asszem 6600 volt, a legjobb, amit ingyen kaptam. Nem volt túl szép és eladtam 5500-ért, abból meg vettem egy szép dobozos 6600-át 5000-ért.
Ja és akitől vettem a dobozos 6600-át, adott csak úgy egy dobozos 7110-et, igaz, az végfokos volt, de amúgy működött. Amik így hirtelen eszembe jutnak free telók: 6150, 6110, 5110, 3310, 6101, 1610, 2110, meg egy 7610, de az csúnya volt és mivel már van, így eladtam.
-
golya32
senior tag
Mostanában nekem sem volt ilyen, ma már nagyon pénzes világ van..
-
golya32
senior tag
válasz
8210 dobozos, az akkori osztrák főnököm megkapta 63 évesen..
Azt mondta túl kicsi majd nekem adta, amikor otthagytam Őket akkor sem kérte vissza.
Kb 4000 schilling lehetett akkor, én 60e ért adtam el 2 év után. Imádtam csak kellett a pénz..
Kb 1 éve szereztem egy 6510-t, már én sem látommeg bántja a szemem a kék háttérfény
-
stufen2
aktív tag
válasz
free sztem nem volt, kivéve ha a 6300 dokkolót 1 forintért annak vesszük, illetve 76 forintért 6 db dummyt
-
Dr Dee
tag
válasz
Dobozos Ericsson T10-es!:-)
Kaptam egy barátomtol. -
bunkomen
aktív tag
Gyanítom a 0ft-os kategória mindenkinél játszik
Nekem is nagyon sok van amit csak úgy kaptam. Eleinte begyűjtöttem ingyé' az ismerősöktől amik voltak, aztán kezdődött a fizetős móka.
-
Earl_Muttley
őstag
0-15000 ft, a rekoder az pont a 8910.
-
Dr Dee
tag
válasz
Ne ez az amit megkell tanulni,ilyen olcsón venni készüléket.
A legolcsóbb amit vettem dobozost, az a Siemens C45 volt, 2500ft postával. Ja és ajándékba volt hozzá valamilyen régi Motorola is:-)))) -
bunkomen
aktív tag
válasz
mázlista
-
Earl_Muttley
őstag
500-at megért.
-
Earl_Muttley
őstag
Nna, megvan a 7110, élesztés folyamatban
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Earl_Muttley #25763 üzenetére
Köszönöm Mindenkinek, C1 az!!!
-
Oldmobil
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #25763 üzenetére
A C1 lesz az, annak van görbített háta, a többi lapos.
-
Dr.Zoo
őstag
Nem tudja véletlenül valaki, hogy mi lehet annak a Sony telefonnak a típusa, ami antenna nélküli, banán forma, és oldalt van egy tekerő gombja, amivel lehet lépdelni a menüben????
-
Dr Dee
tag
válasz
Earl_Muttley #25752 üzenetére
Az nem pénz érte:-)
-
Earl_Muttley
őstag
Holnap megyek egy kemény 500-ért boltolt 7110ért!
(A 8910 meg nem akar még postázódni.... )
-
Dr Dee
tag
Ez a telefon amit tényleg SEMMI pénzért nem adok el a gyűjteményből!!!!!
-
ferret77
aktív tag
Nem akarja valaki megvenni ezt a packot és eladni nekem külön az engagét?
Megkérdeztem, de külön nem eladó. [link]
-
Oldmobil
aktív tag
Ha valakinek van cirka 7 milliója egy 525 darabos mobilgyűjteményre, itt találhat egyet:
http://www.ebay.co.uk/itm/The-Vintage-Mobile-Phone-Collection-/301064243426
Mondjuk nem hiszem hogy találna rá egyben vevőt a srác, főleg ennyiért. A katalógus PDF-et egyébként tényleg érdemes letölteni, mert vannak benne nagyon érdekes darabok. -
Gondwana
addikt
Üdv mindenkinek!
Ma érkezett nekem egy (na jó, három, de talán egy teljesértékű azért kijön belőle) T39m. Jelenleg azzal szívok, hogy Jawbone ICON HD-vel nem lehet összepárosítani. (A következő a kontaktok beleszinkronizélése lesz majd).
Idővel majd keresek hozzá picit nagyobb akkut meg kihúzható antennát is. -
Dr.Zoo
őstag
Nálam a 7110, működik faszán. Flippje kicsit lassú, meg nehezen akad be, de majd egy szervízes barátom nekiáll. Esetleg flippet borító, vagy mechanika nincs valakinek elfekvőben??
Esetleg ha van pesti, a szervízt is kifizetem, akkor nem kell elvágtatnom a 22. kerületbe...
-
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley #25733 üzenetére
Én nem
-
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley #25701 üzenetére
Bang&Olufsent azt én vadászok. Nagyon.
-
Earl_Muttley
őstag
Vateran fent van az allasba sajna belehalt startacom, uj akkuval es antennaval, a villamar annyi amennyibe van nekem...
nem nehez megtalalni, mert az egyetlen
-
Dr Dee
tag
Sajnos rengeteg mobil kartonban pihen:-((
-
Dr Dee
tag
válasz
KSparrow #25722 üzenetére
Megértelek,de nálam még az első"szerelem" ég a a régi mobilok iránt!
Nekem egy olyan csereberés találkozó érdekelne. Biztos,hogy elmennnék rã,abban benne vagyok!
A FC valóban egy olyan felület amivel,folyamatosan foglalkozni kell!
Ezen én gondolkodom,hogy személy szerint tudnék e vele foglalkozni napi szinten. Igyekszem válaszolni nektek. Úgy beszélek mintha egy régi Butor darab lennėk;-)) -
KSparrow
őstag
válasz
bumbalaci55 #25720 üzenetére
Hát nekem erre, hogy menedzselni egy oldalt, biztos nincs időm...
A facebook az hamar behal, ez az oldal szerintem jobb. Van egy IS Nothing But a Nokia csoport, abban is van 5-6 vezéregyéniség, meg pár (25-50) követő, de ez is egy 6500+ fős csoport.... Szóval nekem nincsenek nagy reményeim egy fb csoporttal...
találkozós-adok-veszek meg már volt többször, úgynevezett oldmobil fórumtalálkozó formájában. Minoltával próbáltuk összehozni többször, de a régi arcok közül csomóan elmentek, meg mindenki arra hivatkozi9k, hogy vidéki, így meg úgy, de nem ér rá... ami persze egy embernél jó, belefér. De nem 10-nél. Mikor egy évig nem volt kb tali, és már mindenki akart, és szerveztünk, Minoltával ketten ücsörögtünk mellesleg tök romantikusanegy félhomályos kocsmában két hátizsák mobillal. Köztük több proto (Minolta aznap vett Siemense, nekem az E75...), ritkaság (7280-7380, etc), stb. ami igazi nyálcsorgatás lehetett volna, de senki nem jött el. Pedig két héttel előtte meghirdettük. Van egy PH!otós találkozó és megbeszélő topik, érdekes, ami kitűzött időpont voltvalahogy mindig sikerült. Pedig egyszer Balatonra mentünk le, egyszer Szentendrére, és mégis voltunk legalább 30-an, de Sucuka (ha olvassa) akkor szintén tud mesélni, én ott találkoztam vele.
Nekem egyébként nincs ellenemre, de most nem sok időm lesz, mert pénteken kezdek dolgozni, emellett kedden vizsga, utána pedig szakdolgozat kutatás és írás. Ja, meg szeretnék 2014-es Mobimementókat, ami persze szintén nyár lenne, és akkor még a veletech-ről nem is tudok semmit.
Szóval persze: lehetne találkozós bemutatós csereberés összeröffenés. De akkor az kellene, hogy tényleg eljöjjenek az emberek. És a fent említett kettesben töltött délután Minoltával nem az első eset, hanem már vagy az 5........ -
válasz
bumbalaci55 #25720 üzenetére
szuper ötlet!
-
bumbalaci55
tag
Jó ötlet lenne ez a csoportosdi, nekem olyan ötletem lenne, hogy forum (smf)?
Ott lehetne adok veszek szekció, tagok, márkák, gyik, moderátorok, szerelős rovat, minden.
Csak foglalkozni kellene vele.
L -
Dr Dee
tag
-
nem-e csinálunk facebook-csoportot retro teló rajongóknak?
nem muszáj, csak felmerült bennem az ötlet. -
Dr Dee
tag
-
novinyul
veterán
válasz
Stylewars_kp #25706 üzenetére
Állapotra milyen, függő,független?
Valakinek nincs elfekvőben 6230i burkolata? -
Stylewars_kp
őstag
Most mennyit ér kb egy Nokia 3720 c?
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #25704 üzenetére
Szerintem nem tudod, öreg 60 év körüli öregember, amikor vettem tőle vmit kb. a 10.edik üzenet után értette, meg, hogy nem tudok elmenni érte személyesen, hanem unokatesóm fog menni abban az időpontban és oda ahova ő mondja, mert 400 km-re lakom tőle. 5 évet öregedtem az alatt a levelezés alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Szuper csendes és erős i9 9900 (8 magos) CPU-s asztali PC - Ableton-ra optimalizált
- Hp Elitebook 840 G2 i5-5200u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / hibái fotózva
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest