- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferret77
aktív tag
-
Dr Dee
tag
Amúgy lehet írtátok mãr,de kinek milye van?
Eddig csak sajàt dobozosokat vettem,íme a sor:Siemensek:S4,S10,M55,S55,Sl45,ME45, C35i(boci mobil),C45,S55,M35,A40,A50 ez a Siemens pakk!
SonyM-DX1000,CM-Z1,
Ericsson GH 388,gh337Gh198,T28
Nokia:2110i,6110,8110,7110,3650,
Személy szerint csak azokat szeretném össze szedni amik megvoltak és szerettem is őket! -
Dr Dee
tag
Nekem van egy saját dobozos 8110-esem:-)
-
bunkomen
aktív tag
-
imi290
aktív tag
Nekem is N8 telefonom van,már 3 éve.Nagyon jó telefon szerintem
Na kész is a 7110,kitakarítottam,mintha új lenne.Az nem tetszik,hogy nehezen akad be,de sebaj.Amúgy annyi kérdésem lenne még,hogy ezt a telefont hogy lehet pc-hez csatlakoztatni ? Nem úgy mint pl a 3210-hogy az akku alatt vannak a pontok.Mert ennek az alján más fajta konnektor van.
-
perge666
veterán
Üdv.
A retro telefon kinél mit takar?
Sokan már arra is rámondják,ami nem érintőképernyős pl.Nokia E52.
Én régen nagyon bele voltam bolondulva a Symbianba,jóformán csak ilyen telefonjaim voltak,na azok között van 1-2 amit azért már retronak lehet nevezni. -
imi290
aktív tag
Na nálam a telefon a 7110.Mégis működik,csak tovább kellett rajtahagyni a töltőn.Annyi a gond vele,ha benyomom a gombot hátul az is elég instabil,és nem egészen jön le a védő a gombokról,kb az alsó sor felénél meg akad.Meg mikor tolom vissza,akkor nem nagyon akar működni,az érzékelő működik,mert olyankor kiírja hogy "Lezár".És az akkumulátor kicsit mozog,e miatt néha kikapcsol.
Aki már szedett szét ilyen telefon,megkérném hogy áruljon el pár trükköt,mivel tudnám javítani,hogy teljesen jöjjön le a védőrész. Köszönöm !
-
stufen2
aktív tag
-
bumbalaci55
tag
Ez a régi Nokia 5000-Ft
-
ferret77
aktív tag
Dobozos 7610 valakinek? [link]
-
MurdR
veterán
Lebeszéltem egy Nokia 6250et magamnak. Szokott valamelyikőtök az Őrsön járni? Mert ott tudja a srác odaadni, de én egyenlőre lábadozom egy kisebb sérülésből.
-
MurdR
veterán
Ha valakit érint, akkor van apródon 2000ért dobozos s55. Bp.
-
-
stufen2
aktív tag
A nok 6300-ban nincs life timer számláló?
-
bumbalaci55
tag
válasz
zorzy4 #25558 üzenetére
Én nem értek egyet a cikk írójával igen is okos telefon nélkül is meg lehet lenni sokáig.
Sőt egy régi, megkímélt vagy felújított telefont használni érzés pótolhatatlan.
Nem mondom hogy nincs nekem olyan vagy tablet-en nem szoktam volna egy két dolgot kényelemből megnézni. Ez a dolog függ az életviteltől.
Abban igaza van viszont, hogy a kütyük mennyire ellustítanak. -
zorzy4
addikt
Ha megkaptam és összeraktam a kettő.
Na ez[link] jó. Mit szólna ahhoz, hogy mi éha milyen telefonokkal rohangásszuk,(már amelyikőnk nem visz mellé okostelefont, én nem szoktam). Amúgy sántít a dolog, mert butatlefonba is lehet jegyzetelni, van naptár és számológép is. Sőt rádió és mp3 is. És én nem rég wappoltam 7600val. Híreket és időjárást ezekkel is meg lehet nézni.
-
imi290
aktív tag
válasz
Dr.Zoo #25543 üzenetére
Még nem tudom,ma hozza el az egyik munkatársam.De arra azt mondta nem kapcsol be.Remélem szép állapotban lesz,és nem ütött kopott.Bár ha tudnák rá venni előlapot akkor nem gond.Meg akkumulátort is lehet bele kapni már néztem.Majd megbeszéljük,remélem ő sem akar érte sokat
-
zorzy4
addikt
válasz
stufen2 #25535 üzenetére
Pont fordítva, egy proto na nem is sokkal de valamivel többet ér mint egy sima telefon, hiszen egy gyűjtő i darabnak nem az a lényege elsősorban, hogy hibátlanul működjön, hasnem , hogy minél különlegesebb legyen vagy ritka. Nekem szerencsém volt mert pl a 7600át 8000ért vettem, a proto 7600át meg 2000ért. És bár nem szándékozom eladni, ha kenyérre kéne se adnám 8000ért oda, minimum 12000. Ericsson r520 proto simán elment anno 25000ért (nem én adtam el), pedig abból azért akadt akkortájt, nekem kapásból 3 van.
-
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen #25539 üzenetére
igen, valahogy úgy a legkönnyebb
szerintem érhet többet is, hiszen azért ezek ritkábbak, de nyilván nem irreális összeget, mint 40 egy 7710-ért. Am. Nekem a legtöbb protom működik, 13-ból egy nem indul el, hármon instabil a szoftver vagy valami, a többi használható, én pár hétig használtam e75-öt végleges, és e60-at proto szoftverrel. -
imi290
aktív tag
Egy olyan nokia 7110-ért mennyi pénzt adnátok,ami nem kapcsol be ? Lehet rogy az akku rossz,lehet hogy nem.Nincs nálam a teló.
És egy működőért ? -
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen #25532 üzenetére
Fejlesztői szoftver van rajta (nagyon-nagyon-nagyon ritka esetben a burok is különbözik vmiben), 99% ban nem lehet használni telefonálásra, kb több mint a felét semmire se, mert nem tölt be teljesen csak részlegesen, pl csak a nokia feliratig jut el, és ha megpróbálod rátenni a rendes végleges szoftvert 100ból 1szer sikerül, 99szer megdöglik, általában be se lehet utána kapcsolni, proto szoftvert szerezni meg nem lehet. Árának kevesebbnek kell lennie, mint a rendes működőnek, hiszen csak egy por fogó, ha netán el is fogadta a végleges szoftvert, ami ugye nagyon ritka, akkor se szokott drágább lenni általában egy rendes telefonnál, persze hülyék vannak pl a 3650es proto apródon (nem tudom fent van-e még) az pl félig döglött, mert csak a nokia feliratig jut el, de ha jó lenne se érne többet 3-4 ezernél(kb. mint a normális telefon), nem hogy tizet
.
-
bumbalaci55
tag
Sziasztok! Nincs valakinek feleslegesen egy övcsipesz nokia 6310i-hez?
-
bunkomen
aktív tag
na jó, eddig bírtam... mi az a proto? miben különbözik a simától?
-
ferret77
aktív tag
anevemearl: Nem vetted meg mégsem? [link]
-
Kvasir
tag
Nekem a Siemens S55 nagy szerelem volt
-
zorzy4
addikt
Meg is volna kösz.
-
ferret77
aktív tag
Hátha érdekel valakit, most találtam. 7600 aksi és előlap nélkül. Ha van valakinek előlapja, akkor jó vétel lehet, ha működik is: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Asus ROG Strix XG32VQ Ívelt Gaming VA Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 4ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Zelda Breat of Wild
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 4 Mini PC - i5-13400 16GB DDR5 / 512GB SSD - ÚJ! Wifi 6, BT 5.3, DP
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest