- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
Van 1 doboz sagem cuccom plusz hozzá 2db régi nokia érdekel valakit 2500ft-ért?
Itt van részletesen: #24679 -
Sucuka
senior tag
Srácok, találtam egy ilyent:
Elvileg ez egy Motorola Talkabout T180, de lehet, hogy T300. Kicsit "felpofoztam" az akkuját. (szétszedtem cellákra, és cellánként felélesztettem egy komoly töltővel, de a kijelzett kapacitásértékek alapján eléggé leharcolt már.) Viszont feléledt vele a teló, így le tudtam tesztelni: Vodafone-függő ez is. Sajnos csak egy érvénytelen voda kártyám van, eszerint működik, mert a hálózat visszajelezte, hogy nem regisztrálható a SIM-kártya. Másik kártyával (T-mob) próbálva spec kódot kér.
Ha jól körülnézek, még töltő is akad hozzá valahol.Érdekel esetleg valakit? Privit írjatok.
-
KSparrow
őstag
hátha alakinek kell: 6310i
-
golya32
senior tag
válasz
Earl_Muttley #24985 üzenetére
8220 Pearl Flip, a rendszer nem tetszik nagyon béna az üzenetküldés. miután meg felel a 3 kritériumnak, a többi része nem érdekel.
-
golya32
senior tag
-
válasz
novinyul #24975 üzenetére
az tetszik nagyon, de sajna nincs benne wifi.
(ettől függetlenül előbb-utóbb tuti be fogom szerezni!)
golya32: viszont az a gond, hogy a kialakítása nem tetszik.
konkrétan utálom az olyan felnyithatós telefonokat, amiknél ha szétnyitod, akkor a felső rész az alsó „mögött" van.eddig kialakításban a 6290 vezet számomra.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
ferret77 #24934 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Dj Tommy neked is. Holnap nekiugrok.
Más:
Ma arra érkeztem haza, hogy egy gyönyörű állapotban levő 7210 fogadott az asztalomon. Régóta terveztem már, hogy beszerzek egyet, de amikor kerestem akkor 5000ft-ot sajnáltam érte. Most pedig édösapám megszerezte nekem -
MurdR
veterán
Egy kontaktos és egy működő 6800 megér 5000et?
-
LaciGSM
aktív tag
mai szerzeményem: Motorola A920, zsír új, fóliás, dobozos, összes tartozékával! csodás
-
azt véletlenül nem tudja valaki közületek, hogy melyik a "legokosabb" kagylómobil?
(a samsungok kivételével) -
ferret77
aktív tag
6250-nek létezett valaha alsó csatlakozó védő gumi vagy valami? Úgy mint pl 5210-nek, 5100-nak, 5140-nek, stb.
-
MurdR
veterán
Srácok ez milyen samsung? Mert azt tudom hogy nem e800, nagyon tetszett régen.
http://www.vatera.hu/_1834344401.html
-
stufen2
aktív tag
Milyen telefon a siemens me45? Kellene egy másik strapa telefon az 5210 mellé dolgozni.
-
-
bumbalaci55
tag
Üdv emberek
retrótelefonok száma 3 bővítettem még egy 6310i-vel a készletet.
V5.51van rajta a másikon meg 7.0 azt hiszem, kell-e frissítenem, van jelentősége?
Köszi. -
ferret77
aktív tag
válasz
bunkomen #24932 üzenetére
Lehet rá rakni ME-t, de arra figyelj, hogy újabb verzió legyen, mint ami most a telefonon van. De úgy is megoldható, hogy NSS-sel átírod a product kódot az ME kódjára és NSU-val frissítesz.
N70-re szintén felrakhatod NSU-val a legújabbat, persze ha magyar a PC kódja(0524090 vagy 0524092)
N73 ME kódja: 0539289Innen tudsz nokia firmwareket letölteni, ha phoenix-szel, vagy JAF-fal akarsz romolni.[link]
-
TommyX_
őstag
válasz
bunkomen #24932 üzenetére
Az ingyenes navifirm product code alapján keres csak, de az írásodból ítélve a telefon nem Magyarországra szánt, ezért itt van 1-2 Pk:
N70 RM-84 Standard Edition Euro0524090 Hungary,
0524092 Hungary,N70 RM-84 Music Edition Euro
0539229 Hun, Czech, Slov / Music editionN73-hoz meg itt van Product code:
N73 - RM-133 Standart Edition
0529799: RM-133 CUST.TRX HUNGARY (Met Red)
0529780: RM-133 CUST.TRX HUNGARY (Deep Plum)N73 RM-133 EURO Music Edition
0539289 Hungary -
bunkomen
aktív tag
Phoenix-el sima N73-ra lehet rakni Music Edition szoftvert? Továbbá N70-hez tudna valaki legújabb szoft-ot külden, ami magyar? Vagy elmondani honnan is tudok beszerezni, mert Navifirm csak valami olaszt talál, phoenix pedig product code alapján régebbi szoft-ot szed le, ami nekem nem jó mert a legújabb van rajta.
-
Sucuka
senior tag
válasz
zorzy4 #24929 üzenetére
Nekem még az is van
Haveromnak Garmin boltja volt
(#24930) MurdR: Sajnos itt semmiféle átalakítózás nem játszik, az FBUS/MBUS-kábel működik USB-s átalakítóval, ha nem lenne COM-port a masinán, de COM-LPT átalakító felejtős... Csak flash-kábel. Egyébként a gugliban még rajz is van hozzá, fillérekből kijön, csak a csatlakozók a kérdésesek. Bár ha vettél olyan kábelt, amin van, akkor az használható.
-
Sucuka
senior tag
Amit nem árt tudni:
A DCT3-as Nokiákhoz két féle kábel kell, valamint egy olyan gép, amin XP vagy alacsonyabb oprendszer fut.
A két kábel a következőF-BUS/M-BUS kábel: Ezzel lehet a különböző szervíz-funkciókat véghezvinni (tesztek, függetlenítés, logoküldés telefonkönyv-backup stb)
FLASH-kábel: Ezzel lehet a flash-elést (szoftverezést elvégezni)A két kábel abban különbözik egymástól, hogy az F-BUS/M-BUS kábel normál COM (soros) porta csatlakozik, a FLASH-kábel meg nyomtatóportra (LPT)
Ezen felül a flash-eléshez szükség van XP-alatt egy Userport nevű driverre is, különben a flasher-programok nem tudják "megszólítani" a printerportot.
Csak mielőtt bárki csalódott lenne, hogy miért nem sikerülnek dolgok.
-
MurdR
veterán
válasz
quailstorm #24921 üzenetére
KELL!!
-
MurdR
veterán
F-Bus kábel valakinek 3310 flasheléshez?
-
Sucuka
senior tag
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
Kerüljétek ezt a "mocskot", vakerán is sorban átvágott mindenkit, megértük kitiltatni, mellesleg a vatera is jó párszor magától kitiltotta, de folyamatosan újra regisztrál, a legkönnyebben úgy ismerhető fel, hogy nem tud helyesen írni és mindig Szeged, Algyő, vagy Szeged környéki településeket ad meg "átvételi helyként". Vigyázzatok vele!
-
orion1025
őstag
Na, ma szert tettem egy patent E61-re
-
Sucuka
senior tag
válasz
stufen2 #24898 üzenetére
Te tetted bele, vagy így vetted? Nokix script kell hozzá, meg flash-cuccok, ezt tudom. Van nekem is rahedli script, csak 3310 nincs most, hogy kísérletezgessek
Látom, van fulldobozos Garmin NavTalk GSM-ed. Nekem is van, makulátlan, dobozos, adatkábellel és headsettel együtt
-
zorzy4
addikt
válasz
stufen2 #24900 üzenetére
Pont hogy utálom a flippeseket És egy ilyet ár alatt elfogadnék, annyira nem kell. Én hagyományos kialakítású, két sávos monocrom telefonokat szeretem. Ez persze nem azt jelenti, hogy csak ilyeneket gyűjtők. Főleg, hogy az majdnem összes általam ismert ritkaság megvan ezekből. Ha csak olyan telefont gyűjtenék amit szeretek, akkor nem lenne egyetlen szarszung sem gyűjteményemben, ehhez képest most számoltam, 9 ritkaság van meg a márkától.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest