- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferret77
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
ide sasoljatok be van itt egy két nyalánkság
-
Bacusuz
őstag
Sziasztok!
Keresnék olyan illetőt ,aki felrakna nekem Nokia Net Monitort egy 6210 ,és egy 6310 -re , csekély fájdalomdíjért cserébe.
-
TommyX_
őstag
Ő lenne a legnagyobb Európai Nokia fan?
-
sketchifun
senior tag
Sziasztok Retró telósok.
Van itt nekem egy Sony Ericsson K660i, ha valakit érdekelne.
Természetesen nem működik.
Vagyis működik, csak mégse. Értitek.
Bekapcsol, rezzen, meg minden. Viszont a kijelző nem megy. Néha megy, néha nem. Néha felvillan, akkor ad egy tökéletes képet, aztán elsötétül. :S -
ferret77
aktív tag
55ezer ft
[link] Kicsit buherált.
-
TommyX_
őstag
Most találtam
-
MurdR
veterán
válasz
quailstorm #23765 üzenetére
Szétszed, alaplapot leradírozod szt' csű
-
KSparrow
őstag
szép, de klón. [link]
Hol látni ilyen minőségű feliratokat? És magyar főmenü, majd Gallery, settings... most magyar vagy angol?
-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #23765 üzenetére
a 3210-est szerintem megoldja egy takarítás. a 6822 esetében más lesz a baj.
-
-
KSparrow
őstag
válasz
Hori105 #23758 üzenetére
Igen, én is alkatrészként értettem. Van egy mikrofonhibás, kijelzőcserére váró darabom. Meg szeretem kirakni a telefonok mellé az alkatrészeiket, pl 7650 és N73 kamera, az N91-ek mellé kitennék egy bontott Microdrive-ot. Nekem a 6822-esem Contact Service-es, szervizben azt mondták, a panel van elrepedve, nem javítható.
-
arkades
senior tag
A Nokia 9300i akkuja kompatibilis valamelyik gyakoribb típuséval?
-
meroly
veterán
válasz
sz.balazs.95 #23747 üzenetére
-
stufen2
aktív tag
válasz
quailstorm #23744 üzenetére
oké
-
golya32
senior tag
Hiányzik a hátlap, wifi és magyar nincs, most egy keménytokban van, minden más ok rajta 5e lenne..ha valakit érdekel
-
orion1025
őstag
Symbian 9,2-re (E90) létezik valami értelmes skype szerű képződmény, amit wifis video hívásra lehet használni?
-
golya32
senior tag
Van 2g m, valakit érdekel?
működik, sajnos már elégé oda van. -
Maximusz
aktív tag
Sziasztok!
tegnap sikerült szert tennem ebay-es licittel egy "refurbished" Nokia 6310i-re. A telefon Shenzen tartományból jött. Ezüst színű, tényleg jó állapotban van. Amitől viszont fülig ért a szám, hogy a hozzá kapott Akkumulátor matricája szerint : Made In HUNGARY- a kínaiak tőlünk vesznek akksit, mi meg tőlük vissza komplett telefonnal
Amiért mégis írok nektek (megosztva ezt a vicces sztorit), hogy szeretném számítógéppel szinkronizáltatni (telefonkönyv, sms-ek) - ti milyen programot használtok / ajánlanátok ? - Illetve létezik-e olyan verzió, amiben van magyar nyelv is ? - az enyémben csak angol, német, lengyel, török, ..... - de magyar nincs.
A telefon szoftverének verziója :V 7.00
04-11-04
NPL-1
(c) NMP.ez a "legfrissebb" rá?
maximusz
-
stufen2
aktív tag
egy 9 óra 13 perces 6650 majdnem patent külsővel, és egy 5140i piros majdnem patent gyári külsővel 3 perc beszélgetéssel mit ér?
-
golya32
senior tag
Nekem kellene 7710 van valakinek esetleg eladó?
-
Hori105
csendes tag
válasz
sz.balazs.95 #23722 üzenetére
-
golya32
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #23700 üzenetére
atyaisten régi palm, szétnyitható telefon változatban.
Nekem csak az alap billentyűzetes változat volt, sajnos csak 16mb belsőmemóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Új mobilszériát indít a Honor
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest