- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MurdR
veterán
Na ez mi a frasz, es hogy csinaltak meg ilyenre, azt tessenek nekem megmondani.
-
-
MurdR
veterán
válasz
sz.balazs.95 #23993 üzenetére
Egy sz@r :d
-
egyet komolyan mondom kell szereznem!
-
zorzy4
addikt
válasz
sz.balazs.95 #23990 üzenetére
Volt nemrég a vaterán, nem is vészes áron, de nagyon ritka.
-
MurdR
veterán
válasz
sz.balazs.95 #23990 üzenetére
Én egy emberről tudok akinek van, kettő is. Mindkettő tőlem van
-
Alcatel One Touch COM-ot lehet valahogy szerezni?
-
TyTN 2-re hogy lehet fel tenni a gyári ROM-ot?
most valami Lite Build van fent. -
-
-
-
Bengio
tag
sziasztok!
egy ilyen jó állapotban, full dobozával, minden tartozékával mi pénzt érhet napjainkban? Van egy otthon, de csak a port fogja... -
-
golya32
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #23976 üzenetére
Gyorsan
-
már csak azt kéne kitalálnom, hogy a Prē 3-ra hogy gyűjtöm össze a pénzt...
-
-
MurdR
veterán
válasz
sz.balazs.95 #23972 üzenetére
Van régi monokróm PDA-m ha érdekel...
-
-
novinyul
veterán
válasz
sz.balazs.95 #23969 üzenetére
Szép darab
Egy vagyon volt,de megérte az árát.
-
MurdR
veterán
válasz
sz.balazs.95 #23969 üzenetére
PDAkat gyűjtesz?
-
-
Van itt olyan,aki komoly gyűjtő?
Van egy SE Z800i telóm,még működik is!Mennyit érhet? -
KSparrow
őstag
Nokia 8110 utánzat: [link]
-
KSparrow
őstag
Nem beszólás miatt, meg nem személyed elleni támadás, csak egyszerűen szerintem fölösleges. Ha feltesztek egy kérdést, és max valami nagyon fűtött vita van (ami mostanában nem volt) akkor elveszhet. Amúgy nem valszínű, én átalában visszaolvasok (kivéve 200-at, de mivel naponta többször nézem, ilyen nincs
) Szóval nem szoktak elveszni HSZ-ek, vagy csak nagyon ritkán. És ha kerestek valamit: akkor akinek van, az válaszol/ ír PÜ-t. Ha meg nincs, akkor nincs értelme kiírni, hogy "nekem nincs, nekem se... " mert az meg eltereli a beszélgetés témáját... Szerintem.
-
arkades
senior tag
Az N 5030-on kívül, milyen telefonok vannak még, amikben van rádió antenna? Tehát amihez nem kell fülest használni antennának, ha rádiót akarok hallgatni. Úgy emlékszem volt valamilyen SE modell is.
-
MurdR
veterán
Urak van valakinek 6303al kompatibilis kijelzője?
-
KSparrow
őstag
-
KSparrow
őstag
válasz
T0rnad0 #23941 üzenetére
De jó neked..
Én meg már épp azt vettem észre magamon, hogy kiöregedtem. Képen visszanézve még ugyan belelkesít akár egy 2610 is, de amúgy, itthon, ha ránézek egy 8310-re, 2300-ra vagy 7280-ra, csak 'meh' a reakcióm.. Persze, nem adom el egyiket sem, nem adom fel a gyűjtést, szeretem a retróságokat, csak elkényelmesedtem -
Hori105
csendes tag
-
egyébként létezik valamiféle PDA rajongói topik itt a PH!-n?
-
golya32
senior tag
N80 és 6108? Valakinek?
-
létezik DOS emulátor WM2003-ra?
(vagy valamilyen rizikó játék, pl. Isle Wars.) -
Earl_Muttley
őstag
Valaki tud eladó, akár hibás N91-ről?
-
golya32
senior tag
N93i valakinek esetleg?
-
KSparrow
őstag
Van régebb óta egy N93 telefonom, használom is kb egy hete. Volt rajta egy SRE nevű program, gyárilag, a tesztben is írják, hogy milyen látványos gyári játék. Nekem is megvolt, ám most eltűnt. Lehet, hogy amikor rossz témát tettem fel, akkor a formázás leszedte. Honnan lehetne valahogy visszavarázsolni ezt a progit?
-
arkades
senior tag
Nokia N9-est használt már valaki? Ha igen, akkor legyen kedves írjon már pár sort a benyomásairól.
-
ferret77
aktív tag
Újabb szerzemény, 3100 game előlap. Bliszteres, de muszáj volt kipróbálni.
Kígyóval próbáltam. Amikor jön néha olyan nagyobb kaja, akkor fény fut körbe az előlapon. -
iPaq-hoz Expansion Pack-ot (WiFi kártyához) honnan lehet szerezni?
-
válasz
sz.balazs.95 #23913 üzenetére
amúgy vicces, hogy gyártónak a Compaq van írva az Asset Viewer menüben.
-
azt nem tudja valaki, hogy a HP/Compaq iPaq H3900-es PDA sorozata az HTC gyártmány-e?
csak mert a HTC számos iPaq PDA tervezője/gyártója, illetve az én PDA-m Taiwan-ban készült, a HTC meg ugye szintén onnan származik.szerk: Az FCC ID azonosítója a PDA-mnak NM8ROSELLA, a HTC Rosella pedig egy létező PDA.
ezt csak azután vettem észre, hogy a kérdést feltettem volna. -
MurdR
veterán
Szep retro telefonokkal az oldmobilon kivul foglalkozik meg valamilyen magyar oldal? ugy nezegetnek ilyeneket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest