Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
Csak kapkodom a levegőt. [link]
-
arkades
senior tag
N90-esbe milyen típusú akkumulátor kell?
-
Maxtreme
addikt
Ecsém' mit szerványoltam ma
(nem vagyok gyűjtő, véletlen került hozzám
)
Mit nem adtam volna ezért úgy 7 éve
-
ferret77
aktív tag
Egy N90-et milyen aksival tudnék kipróbálni, ha nincs BL-5B aksim? BL-4C és BL-5C aksim van. Ezek közül bele megy esetleg valamelyik?
-
KSparrow
őstag
érdekes, hogy 2007-ig csak egy márka van
[link]
-
zorzy4
addikt
Jó lenne már egy ilyenbe is belefutni. [link] Tekerjétek lejjebb, jók ma képek.
-
alufelni
tag
Sziasztok a 7610 megoldódott szép lett,de szereztem egy 6670-et is,azzal annyi a probléma hogy a navigációs billentyű felfelé gombját nem érzékeli,(a 7610 szépen viszi a panelt nem azzal van gond,a 6670 viszont ugyan úgy reagál a 7610 paneljával is) szerintetek mi lehet a probléma?
-
albiosz
őstag
válasz
albiosz #22459 üzenetére
No sajnos ahogy gondoltam nem az akku halt meg. Főpanel cserét vagy szoftverfrissítést emlegetett a csóka. Gondolom ha előbbi lesz, akkor vastagon fog majd a cerka.
Felmerülő kérdések
- Mennyi lehet az annyi egy ilyen főpanel csere esetén?
- Meg ami a lényeg: garanciát adnak ilyen komoly javításra?Ha esetleg adnak 1-2 év garit rá akkor elgondolkozom rajta, hogy javítsák, de ha 10 fölött áll meg és gari sincs, akkor már inkább veszek új telefont.
-
shimano1978
csendes tag
Független jó állapotú Nokia 9500 vagy 9300 vennék olcsón.
-
Don Pityu
csendes tag
Sziasztok Mesterek!
Van egy C2-01-em.A ×#0000# kódra egy 2012-es dátumot ad meg,a ×#92702689#-re pedig egy 2011-est.Melyik a gyártási év és mi a másik? -
arkades
senior tag
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a Speedshponál csinálnak-e telefon függetlenítést?
-
ligeti8
csendes tag
Sziasztok !
Keresek 8910 dokkolót, dcv-4 et .
Ha akadna felesleg valakinek megvenném.
Köszönöm !!! -
TommyX_
őstag
válasz
ferret77 #22462 üzenetére
Ha fognak tudni Neked ilyet szerezni, akkor fel lehet készülni, hogy 5000 ft alatt nem áll meg az ár, persze ha magánszemélytől vennéd és nem értene hozzá, akkor hozzá lehet olcsón jutni egy ilyenhez.
Mondjuk amit láttam, a maga 187 euro árával, hát nem bizalom gerjesztő.
Bár láttam 30 euroért is. -
ferret77
aktív tag
Visszatérve a medallionra, tegnap, azaz most már tegnapelőtt megkérdeztem két gsm-ben és egy nokiában, hogy nem tudnak-e szerezni. Próba-cseresznye. Mutattam képet is róla. Még csak nem is hallottak róla és most látták először.
-
albiosz
őstag
válasz
zorzy4 #22458 üzenetére
Jaja, most, hogy kicsinálják a symbiant, már simán retro ez is. Amúgy nekem amire kell, arra tökéletes az E5. Eddig a több, mint 2 év alatt semmi baj nem volt vele. Akksi még mindig jól bírja. Tegnap volt egy lájtos 5 órás utazás részben kocsival, részben mávval, klíma sehol nem volt. Lehet megfőtt.
Ma reggel még keltett gond nélkül, aztán mire hazaértem már se kép, se hang. Tegnap töltöttem, úgyhogy le nem merülhetett.(#22457) ferret77: Próbáltam, sajnos ezek nem nyertek. Nagyon úgy néz ki, hogy holnap szervizbe kell vinni.
Más: Milyen jó, hogy tavaly felújítottam egy 3310-est. Most van mivel pótolni.
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Nem igazán retro, de hátha tudjátok. Hol van hivatalos Nokia márkaszerviz Budapesten? Anno mintha lett volna a Westendben, de egy helyen azt írják, hogy megszűnt. Nyugatihoz közel lenne az igazi.
Köszönöm előre is! -
zorzy4
addikt
Értékeld korrektségét a megfelelő helyen.
-
KSparrow
őstag
5-re megbeszéltük, ma mentem volna érte. (már két nappal ezelőtt, csak NEKI nem volt jó) a mát lebeszéltük, ma regel jön az sms, hogy 8-ért eladta másnak tegnap este. Nem mondom, jó, hogy megmaradt a pénzem, (a 808 hazavágott rendesen, vissza kéne hozni) de a medallionnak jobban örültem volna.
-
KSparrow
őstag
ki vitte el előlem a medalliont?
-
Earl_Muttley
őstag
N97 valakit érdekel?
-
-
KSparrow
őstag
-
ferret77
aktív tag
Ha valaki találkozik eladó nokia medallionnal, kérem szóljon. Első sorban az 1-es érdekel.
-
alufelni
tag
Sziasztok,ha lenne valakinek Nokia 7610(6670)-hez kamera takaró fedele,és bekapcsoló gombja vagy a komplett középrész kérem küldjön üzit.
-
alufelni
tag
válasz
zorzy4 #22427 üzenetére
Nagyon szép a telefon,UPP neki
Ne vitázzatok,én azt mondom mindenki annyiért ad el valamit amennyiért akar,ha ő annyira tartja hát legyen,nekem is mondták már hogy sokra tartom a termékem,(ezt az eladónak mérlegelni kell,és ha úgy gondolja lejeb viszi az árat)azóta megnézem előtte mennyiért-mi hogy megy. -
zorzy4
addikt
válasz
Misi1979 #22423 üzenetére
Szerintem (és nem kötözködésből), a reális ára 15-20000ft. Eladni max 8-10000ért lehet. Ezt nem lehetett 10000ért eladni. És én is a legdrágább telefonjaimat, pl ezt max egy tízesért vettem, pedig az eredeti forgalmazótól van és ő aztán tuja milyen ritka. Tehát teljesen irreális 80000. Ha ebayon adnak érte ennyit, azonnal add oda.
-
meroly
veterán
Hagyjátok abba srácok, nincs értelme.
-
stufen2
aktív tag
válasz
Misi1979 #22416 üzenetére
Már ne haragudj, de ez a "retró telefonok topikja" és nem a "hisztiző misszpicsa" topik. K.rvára nem érdekel szerintem még rajtam kívül, még jó pár embert a hisztid. A retró telefonokkal való kérdéseidet - hozzászólásaidat szívesen vesszük, de többinek nincs itt helye!!! (Hozzáteszem letiltathatsz - mint, ahogy fenyegetőztél - de tudd, hogy tehetsz utána egy szívességet is!)
-
golya32
senior tag
válasz
Misi1979 #22423 üzenetére
Nem tudok, de azért mert régi, még nem kellene ennyiért adni, ezen az elven a 21 éves Camryt adhattam volna 1misiért..
Mind1, nem akarok veled vitatkozni, te dolgod. Ha találsz olyan balekot aki megveszi ennyiért akkor add el.
Tudom, ha felrakod az ebayra, ott biztos megveszik, kint jobban van az embereknek pénze..
-
alufelni
tag
Kiállítási darab volt egy 3210-es (pannon függő) szép (mivel egy vitrinbe állt) eladó,akkut cseréltem mert a régivel meg se nyekkent,töltő nélkül(nem volt már meg hozzá
)
Valakinek??? -
zorzy4
addikt
válasz
Misi1979 #22416 üzenetére
Simliskedés. Én utoljára úgy emlékszem én segítettem neked, megvenni valamit, aztán te arra sem méltattál, hogy válaszolj a érdeklődésemre. Lebuktatlak, és ez volt a simliskedés. Amúgy meg nézd meg mit reagáltak itt a topikban a hirdetésedre. Mindamellett ez ne személyes, régi szokás itt, hogy az agyament telefon hídestéseket belinkeljük. De részemről megpróbáljhatjuk tiszta lappal.
-
gaborba81
tag
Sziasztok!
Ez mennyire új? -
Misi1979
őstag
válasz
KSparrow #22415 üzenetére
Írtam anno neki, hogy ne minősítgessen. Ha azt írja rám: "nem normális", az sértés. Semmi köze hozzám és ahhoz, mit és mennyiért hirdetek. Következő ilyennél nem moderációt fogok kérni, hanem komolyabb következménye lesz a dolognak. Akik ismernek, tudják, nem szoktam fenyegetőzni
Véleménye meg lehet, de tartsa meg magának. Én se minősítem őt, pedig tudnám, nagyon is, meg a simliskedéseit is.
A 2 topiklakónak meg köszönöm a jelzést.
-
meroly
veterán
válasz
zorzy4 #22412 üzenetére
Win7 so-so, de a vista az egy nagy fos volt. Na mindegy ne menjünk bele, nem ide tartozik
Csak annyit hogy nálam nem egyenlő a biztonság és megbízhatóság sem az androiddal sem a windows-al, így egy telefonban, amire bármikor mint életmentő lehet számítani, nem szeretnék hasonló oprendszereket. S40 még sosem hagyott ilyen téren cserben.
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #22409 üzenetére
Én nagy winfos gyűlölő vagyok, úgyhogy nem fogsz meggyőzni
(#22410) kovy79: csak viccnek szántam, de egy haverom szív az androidos telefonjával, állandóan kifagy, hívás közben megszakad, kikapcsol, újraindul, stb, stb. Új telefont akar venni és mit nézeget? Természetesen androidos-at, kérte hogy segítsek, mondom majd akkor ha telefont veszel nem játékot.
-
quailstorm
félisten
válasz
meroly #22408 üzenetére
Aki azt mondja hogy a windows nem megbízható, az nem tudja használni a számítógépét. Sokan vannak... nagyon sokan...
Nekem a saját gépeimen soha semmi bajom nem volt. Egy két apróságot leszámítva, ált user error.
Titkom az állandó frissítés, a NOD32, havonta karbantartás, gép hőmérsékletének biztosítása,észnélküli warezolás. Igazából semmi extra.Symbiant is egyszer összerakod, hónapokig ki se kell kapcsolni. A legstabilabb nyílt OS...
-
meroly
veterán
válasz
zorzy4 #22404 üzenetére
Engem nem különösebben hat meg, a multitaskingon kívül semmi pluszt nem adott a symbian az S40-hez képest. És már az S40 is nagyon sok mindent tud (exchange támogatás stb) és mégiscsak egy stabilabb, zárt rendszer.
Aki okosat akar az úgyis androidot vesz (a barom) mert az a menő, vagy winfost, mert telefonban is biztos olyan megbízható mint a számgépben
-
alufelni
tag
Szép siemens c60 -as valakinek? szép állapot,pannon függő(sajnos töltőm nincs meg hozzá)
-
zorzy4
addikt
Ezt olvastátok. [link]
-
stufen2
aktív tag
Azért ilyen billentyűket se sűrűn lát az ember...
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Parfüm topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sorozatok
- Battlefield 6
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest