- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
Jelentem igen büszke vagyok a kis 3720ra. Kollégákkal voltunk erdős részen két napos tréningen. A sok androidos tapizós már estére lemerült a gyenge térerő miatt, így ők már konektorhoz voltak kötve. Lámpa nekem volt a leggyorsabb (és térerő mindenhol stb). Meg akartunk nézni youtubeon valamit, mindenkinek kifagyott meg nem jött be, de nálam bőven ment a video
Erről ennyit, már majdnem vettem valamit (defy pro) de mégse fogok
-
golya32
senior tag
Jaa, én is kipróbáltam az utolsó nokiákat.
N9 az jó de nem bírja a gyűrődést csak az asztalra esett le, és meghalt a kijelző
701 elég gyors volt de azért fagyogatott, meg a gps progik nem futottak rajta kicsi volt a grafikus memória.
Most n8 van, ez sem tökéletes..
Még a 808t ki akarom próbálni, aztán befejeztem a nokiák használatát.Van itthon csomó retro teló, néha azért szoktam használgatni.
-
-
stufen2
aktív tag
Ez eredeti házas lehet?
-
KSparrow
őstag
Melyik a legjobb Nokia? Szerintem a 808, de a listán az N95
[link]
-
alufelni
tag
Ezért jó az E1-es moto,igaz angol menüs,de 2gigáig gond nélkül kezel memókarit.
-
stufen2
aktív tag
válasz
Mulderpapa #22577 üzenetére
láttam a körúton egyet Bp-n, dizájnja 5-ös de szerintem használhatatlan, 30 körül volt újonnan garival mindennel, kb egy-másfél hónapja láttam
-
KSparrow
őstag
válasz
Mulderpapa #22577 üzenetére
teszt
Nekem tetszik, de ennyim sajnos nincs rá. -
Mulderpapa
aktív tag
Valaki találkozott már ilyennel élőben? Eléggé használhatatlannak tűnik, de nagyon jól néz ki.
-
arkades
senior tag
válasz
Mulderpapa #22574 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek de akkor inkább kihagyom. 6210-6310 unalmas
, Moto V980-hoz nem kapok sehol mem karit
, LG U8330-at pedig horror áron akarják kiütni
. Szóval mostanában semmi nem jön össze. Azt hiszem befogom a T39-est.
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
arkades #22571 üzenetére
Nekem volt anno, céges telefonként használtam egy ideig a rettenetes Samsung X660 helyett.
Telefonálásra tökéletes, másra sajnos nemigen használható.
Egyébként a faltörő játék rohadt jó rajta, tölthető miniUSB-vel és a kijelző napfényben is tökéletesen olvasható (transflective LCD-je van), bár a színek enyhén szólva gyengék. -
arkades
senior tag
BlackBerry 7290-est használt már valaki? Kíváncsi lennék, hogy érdemes-e ilyen telefont venni? A jelenlegi gazdája azt mondja, hogy azért akarja eladni, mert elég körülményes a használata. Esetleg ha valakinek volt már dolga ezzel a modellel, írjon már pár sort róla.
-
-
alufelni
tag
Sziasztok,Nokia E61i-vel mi lehet a probléma ha nincs csengőhang,kicseréltem a régit,de így sincs
-
zorzy4
addikt
Na itt van a kezemben. Számomra az egyik beszerezhetetlen álomtelefon volt idáig. Egy motorola t280i. Gyönyörű karcmentes matt állapotban, 7 perc élettartam idővel. A különbségek a szintén ritka t280hoz képest, kék szürkeárnyalatos kijelző, más menü, és bluetoth lenne ha olyan hátlap lenne hozzá. De mivel mindennek a tetejében ez mérnöki minta (engineering sample), így csak sima hátlap van hozzá. Egyszerüen gyönyörű telefon. Képek majd valamikor. Ja és az ára 4000ft
-
zorzy4
addikt
Ma egy igazi különlegesség érkezett postán. Részletek este.
-
zorzy4
addikt
Nekem az az érdekes, hogy eri r520ból hogy lehet ennyi proto. Már 5öt láttam, és ebből 2 az enyém.
-
zorzy4
addikt
Nem is voltak olcsók. Bár azért ár alatt vettem őket. Nem mai szerzemények, csak gondoltam feldobom a fórumot. Ma pont az egyik r520 protot használom.
-
zorzy4
addikt
-
alufelni
tag
Sziasztok,Nokia E61i (ma szereztem,eddig jó) középső keret (vagy ami az alsó töltőrészt tartja) szerintetek van hozzá???
-
stufen2
aktív tag
KSparrow, Dj Tommy mindkettőtöknek köszönöm a segítséget
-
stufen2
aktív tag
Ezeket a dummykat be tudnátok nekem azonosítani?
-
zorzy4
addikt
Na megy pihenni a dobozába a 808as, és újból visszatérek a retrókhoz. Elsőként a hétvégén vásárolt ericsson R380hoz. Egyenlőre 1ó 10p beszélgetés van benne.
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #22529 üzenetére
Töltő ügyben nézz fel Oldmobilra, most éátom, írták, hogy lehet kapni. Bár több lesz, mint a telefon, de új.
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #22526 üzenetére
Ja! Hát tetszik az amit szereztél, mert jó tégla. 1-2 ilyen telefon van. Mondjuk narancs gombokkal az igazi
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #22523 üzenetére
nem, az egyik képen van egy tűzpiros R320, GPRS felirattal fent, lent meg hogy prototype.
-
zorzy4
addikt
Gyönyörűek. [link]
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #22518 üzenetére
csak tetszik, hogy ekkora tégla. Egy nem GSM-nek örülnék a polcra
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #22518 üzenetére
Hát a dokkolóra valamilyen tápot.
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #22515 üzenetére
Mást is rá lehet barkácsolni. Ja megért, de ha nem gsm akkor nem érdemes a beindításával fáradozni.
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #22515 üzenetére
ez azon kevés nem Nokia telefonok egyike, ami még nekem is tetszik.
-
tumikas
csendes tag
Régi Nokia 6220-asomhoz lehetséges és ha igen hol venni eredeti elő és hátlapot? A segitséget előre is köszönöm.
-
LaciGSM
aktív tag
segítsetek nekem! van egy 0 perces, Made In Finland dobozos nokia 7110-em, illetve egy hibátlan összes tartozékos, dobozos Nokia 7270 Versace edition telóm. díszdoboz, tartozékok, swarovsky csuklópánt,nokia csuklópánt, headset, 4 bőr "tok", gyári certificate papír,344. darab a 727-ből!
Mennyit érnek ezek mostanság ha el szeretném adni????
-
golya32
senior tag
Kinek a felhasználó neve: stimpy001?
-
KSparrow
őstag
A Nokia 9110 dokkoló típusa: DCH-7. Csináltam fotót is, de a Neten is van, egyszerűbb beguglizni.
Pakolásztam kicsit a polcon, azért nem állapot, hogy Veletech óta egymás hegyén-hátán állnak szegénykék.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android játékok topikja
- Egér probléma
- További aktív témák...
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest