- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- ASUS Transformer Book T101HA
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
Adott egy 8910-es, a "számos" gombok működnek, de a felvevő letevő, fel le gombok, illetve az elfogad gomb nem, ilyenkor mi a helyzet, billentyű csere vagy mi?
-
novinyul
veterán
Köszi srácok!
Nekem a nagy kedvencem a W902,nem került be a szolgáltatókhoz sajna,helyette a C902 lett mindenhol a befutó.
-
arkades
senior tag
Nokia 7710-hez nincs valakinek stylusa?
-
novinyul
veterán
Az új szerzemények
[link] -
golya32
senior tag
Nem tetszik az új ph
-
KSparrow
őstag
koncepció egy új telefonhoz.
-
golya32
senior tag
Gx34 érdekelne..
-
novinyul
veterán
Tegnap nekem is karácsony volt :-) Sony e. K850 W902, Hazel, Sharp GX34, Motorola K3,V600, Panasonic X60,X701,Voda 701 Szinte az összes fóliás új és prototipusok!
-
LaciGSM
aktív tag
Végre megjött ma a DHL !
Új kincsem: Samsung F110 Adidas. doboz, összes tartozék , hibátlan állapot! + adidas kiegészítők.( lépésszámláló, pulzusmérő....stb... -
LaciGSM
aktív tag
Ma szereztem egy új állapotú Motorola A1000 telót.
Akku hibátlan, ceruza megvan, karcmentes,tökéletesen működik.
akku alatt ez a matrica fogadott: Engineering Sample !!
akkor ez gondolom proto, vagy fejlesztői darab lehet??
egyébként nagyon megörültem neki, főleg hogy teljesen újnak tűnik. -
zorzy4
addikt
Na ma egy ilyen különlegességet hozott a postás.
-
imi290
aktív tag
Sziasztok !
Kaptam egy Sony CMD J70 telefont,de sajnos töltőt nem kaptam hozzá.A Kérdés az lenne,hogy a konnektor melyik felén tölt a telefon.Mert ott sok kontakt van,de hogy melyik ? Aki tud segíteni köszönömU.i. még annyi hogy hány Volton tölt ?
-
KSparrow
őstag
[link] --> Javaslom, a bolhapiac is legyen védelem alatt!
-
KSparrow
őstag
Na végre beteljesült a nagy álmom. Tegnap mentem egyet biciklizni (Pestlőrinc-Kopaszi gát-Margitsziget-haza). Tőlünk nem messze, a Bozsik Stadion előtt mikor elmegy szemben egy teherautó (ilyen Peugeot Boxer szintű), látom áthajt valamin. Két csattanás, és valami kicsi repül egyet. Hohó, félreállok, egy telefon!
Samsung D900i, akkuval. Se hátlap, se MicroSD, de van benne SIM!
Nem csak hogy bekapcsol, a kijelző túlélte a kocsit, hálóra feláll, és vannak telefonszámok is benne. Ma felhívom "anyu"-t, hogy ugyan szóljon már a tulajnak, hogy nálam van a telefonja.. -
MurdR
veterán
19.45kor lejárt vagy 15 telefon bagóért vaterán és elfelejtettem licitálni b'sszameg
-
kuntics
aktív tag
meg qkarom tartqni a 768-at,de egy olyan is kellene,amin normális hangot ëhet beállítani vsengőhangnak,mint pl mp3 vagy wav.nekem csak a siemens cl55 jutott esze,be.(bocs,ha hülyén foga¨lmaztam, szülinapot ünnepeltü k és már nehezen írok)
-
kuntics
aktív tag
sziasztok
N8-asom mellé szeretnék beüzemelni egy régebbi telefont.Nemrég vettem is egy ericsson gf768-at,működőnek irták,de nem nagyon megy,a réz csatlakozók korrodáltak.Ezt is szeretném megjavítani,de keresek egy olyan telefont is aminek fekete fehér a kijelzője és normális zenét is lehet beállítani csengőhangnak.Tudnátok pár telefont ajánlani?
-
golya32
senior tag
Felesleges kishibás n9 valakinek eladó?
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
stufen2 #23522 üzenetére
Kicsit eláll a mechanika, ha aztis kell cserélni?
Mennyibe került egy komplett használt ház?
Keresgéltem a vaterán, de ott ilyen 15 re jött ki, mire összelegóztam hozzá mindent.
Gondoltam már arra is, hogy venni egy végfokosat, és annak a burkát erre rárakni?
Valakinek nincs elfekvőben egy siroccoja? -
Dr.Zoo
őstag
Mennyi a reális ár, egy nokia 8800 burkolat cseréért? Teljes burkolat, plusz munkadíj?
-
ferret77
aktív tag
Ha valakit érdekel 6250, találtam egyet: [link]
Ja most nézem, ez uaz, mint ami vaterán van. -
ferret77
aktív tag
Igen csak jól járt ennek az N-gage-nek a tulaja, hogy vannak ekkora állatok, akik kiadnak ennyit érte.
[link]
-
ferret77
aktív tag
Ha valaki tud 6250 előlapot, meg gumibetétet, ami alul van, ne tartsa magában.
Egyszer volt itt valakinek eladó előlap. Talán Mulderpapának? De gondolom már nincs meg.
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #23505 üzenetére
Minden kijelző (a színes előtt is) van egy polárszűrő matrica. Azt kell megfordítani, és/vagy 90 fokban elforgatni. Viszont csak szögletesen megy, vagy nagyobb fóliával (azaz már 2 kijelzőt kell beáldozni) mert kilóghat a széle. És a fóliát leszedni se könyű, mert a kijelző üvege vág, a fólia egyyben kell maradjon, de meghajolnia se szabad nagyon, mert meglátszik a műanyagon, és akkor ronda. Ja, és a fólia természetesen le van ragasztva.
-
stufen2
aktív tag
Az inverz kijelzőt anno, hogy csinálták?
-
Tim82
félisten
-
ferret77
aktív tag
válasz
zorzy4 #23500 üzenetére
Ezt most nem értem
Szóval 17-én írtad itt, hogy van egy eladó 6250 a jófogáson, de ha nem kell senkinek, akkor megveszed, bár neked már van egy. Én írtam, hogy engem érdekel és elküldted püben ezt a linket. De csak most tudtam megvenni, mert csak most tudtam eladni az egyik 1000ft-os N80-at 7000-ért. Addig imádkoztam, hogy ne vigyék el előlem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3196
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest