- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
Hogy lehet nokia 6210ről eltüntetni a vodafon hálózatában, az oplógót?
-
LaciGSM
aktív tag
Nokia 7250i hez van esetleg valakinek ÚJ GYÁRI elő-hátlap gombsor?????
nagyon kéne. illetve Ngage QD-hez is.
Sony E. K750i használt,bontott de jó akku és akkufedél kéne még!Privátban jelezzétek ha van. köszi!!!
-
KSparrow
őstag
válasz
shimano1978 #22895 üzenetére
nekem lehet akad, meg kell néznem. Jet black van
-
shimano1978
csendes tag
Üdv Mindenkinek.Nokia 6310i-hez keresek bézs színű jó állapotú előlapot OLCSÓN.
-
novoszath
senior tag
adott egy nokia 3310-es telóm és érdeklődnék hogy FW-t miként tudok rajta frissíteni mert ahogy nézem van újabb is mint ami rajta van ?
mi kell hozzá hogy tudjam frissíteni?
elöre is köszönöm
-
KSparrow
őstag
válasz
meroly #22890 üzenetére
az IMEI az 35-tel indul, azaz rendes. nem proto telefon, nem központi a letiltéás, mint a lopottaknál, hanem helyi, azaz csak a telefon "butított". de mókolni kell valamit hogy menjen rendesen. Nem egy nagy telefon amúgy. Nekem van rendes Ngage, Demo QD éps rendes QD is.
-
stufen2
aktív tag
minolta5 KSparrow köszi mindkettőtöknek!
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #22886 üzenetére
komplett telefon, és ha úgy vesszük, nullperces. Viszont az eredeti SW mókolva van gyárilag. le van tiltva a GSM modul, segélyhívás se megy ki, fényerőt nem lehet állítani, ilyenek. Kéne legyen mellé egy lejárt Dummy sim, (nekem van ilyen demóm) mert ez még nem megy kártya nélkül, viszont más kártyát meg nem fogad el. lehet lehet nyitni, de nem tudom, milyen függő. Elvileg meg lehet oldani, hogy a rendes SW legyen rajta, de macera, szervizbe mászkálás, meló.
-
stufen2
aktív tag
Ebben mi a demo? Vagy miben különbözik a simától? Magyarázzátok el légyszi!
-
alufelni
tag
Sziasztok,ha valakinek kéne CA-42 adatkábel Nokiához(driver lemez nincs),az dobjon üzit.
Köszi, -
alufelni
tag
Sziasztok,egy kérdés,hozzám került egy Nokia CA-42 adatkábel,kék színe van ,amikor rádugtam a gépre telepítő lemezt kért,és a telefon csatlakoztatásakor a kiírat : Nem támogatott tartozék,de a másik adatkábel jó.
A kábel rossz?vagy ez valami más lehetőséget nyújtó adatkábel? -
MurdR
veterán
Urak a 8800 akkufedél jó a siroccora? Mert ha igen akkor van fent vaterán egy 2000ért, leütném...
-
alufelni
tag
Sziasztok,hozzám került SonyEricsson KRY 105 192 R1A , és van egy ilyen szám: DSS-25
Valami usb-s izé,Ami kerek formájú és van rajta töltő csatlakozó is.
Ha valakinek kéne van 1db. -
MurdR
veterán
Reggelt.
-
zorzy4
addikt
Szerezhetne valaki magának egy sima 8800át, és megvehetné tőlem a dokkert hozzá
.
-
meroly
veterán
-
MurdR
veterán
Holnap érkezik hozzám egy nokia 8800 sirocco karcmentesen akku és hátlap nélkül. (8000
)
Tud valaki hozzá hátlapot? Akku az van otthon asszem. -
meroly
veterán
Ez mitől limitált? [link]
Nem tudok róla hogy készült volna belőle, vagy igen? -
iday
aktív tag
Ezt ütöttem vaterán: [link]
Irtam neki hogy a 3300-t kérem.
Azóta sincs semmilyen reakció.
Szerencsére nem utaltam egy fillért se, még arra se reagált hogy valaki leütötte. -
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley #22848 üzenetére
Fölös nincs, kölcsön tudok adni viszont ha az jó. Meg mit is mondtál, mi kell neked a 8310ből?
-
Earl_Muttley
őstag
Srácok!
Valakinek volna egy fölös Sony J5-J6-J7-J70 töltője?
Szükségem volna egyre, mert hamarosan 2 db J5 tulajdonosa leszek
-
golya32
senior tag
Gyertek inkább Győrbe
-
MurdR
veterán
Ma valaki kávé a kálvinon?
-
golya32
senior tag
n79 alaplap valakinek eladó?
-
susu88
tag
A ferenczifon nevű boltot ismeri valaki? Ami a honlapon fenn van, az tényleg kapható, vagy csak 10 éve nem frissítettek?
-
zorzy4
addikt
Tettem fel új telót a hardverapróra. Lehet még valahol pesten kapni dokkert 6510hez? láttam egy biztonsági kódos 3720ast 1500ért. Megéri?
-
MurdR
veterán
Reggelt fanok.
-
Bacusuz
őstag
Hali
Inkább odaadom ,mert én s..gg gatya vagyok az ilyesmihez.
A teló itt a jó megoldás mert olcsó.Nem az anyósom van 10 km re hanem a legközelebbi GSM adó.Mi 210km re vagyyunk egymástól.
Szólj ha lesz erre egy kis időd,és viszem is.Addig is türelmesen várok.Előre is köszi.
-
Gaborpecs
csendes tag
Üdv
Úgy néz ki megoldódott a Nokia 8110 akku problémám
[link] -
meroly
veterán
Srácok!
Nemrég linkeltem egy cikket (bár már nem találom), hogy S40-en is be lehet valahogy mókolni hogy fussanak a java alkalmazások háttérben.
Megvan valakinek?
Mintha valaki mondta volna hogy kipróbálja. -
Mulderpapa
aktív tag
-
KSparrow
őstag
válasz
Mulderpapa #22821 üzenetére
Ja hogy a sajátját ütütte le! Azt hittem te árultad, és a nyertes adott neked 6 helyett 26K-t. ezért is nem értettem, mi a felháborodás oka
-
golya32
senior tag
válasz
Mulderpapa #22821 üzenetére
Ha már csinál egy másik nicket, rá is licitálhatott volna akkor nem lett volna feltűnő, vagy a haver licitjével beállítja a minimál árat, sajnos én mostanában ezt tapasztalom.
Rálicitálok aztán a vége előtt 1 órával megjelenik valaki és megduplázza az én áramat. -
Mulderpapa
aktív tag
válasz
KSparrow #22820 üzenetére
Arra számított az eladó, hogy 20-26e Ft-ot fog kapni a telefonért, de a végén csak 6-7e Ft-ra ment fel az ára.
Mivel nem állított be minimálárat, ezért oda kellett volna adnia ennyiért, de gondolom ez nem tetszett neki és leütötte másik accountal fix áron, lezárás előtt 1 perccel.
Nekem is ment már el feleannyiért cuccom a vaterán, de ekkora pofátlanságot nem mertem megcsinálni, odaadtam annyiért, amennyiért elment a végén. -
KSparrow
őstag
válasz
Mulderpapa #22811 üzenetére
de ez mire vot neki jó? fizesse ki, ha ennyit megér neki
-
sto1911
veterán
válasz
alufelni #22814 üzenetére
Nekem otthon van egy torott, nem tudom egyreszt a belseje mennyire ep, ill. az akkujat mennyire tette tonkre a nem toltott sok-sok ev.
Igy viszont nem sokat erne, lutrira nem akarom megvenni, foleg, ha fuggoValamelyik piacteren lattam 1000-ert elvileg mukodot, de a tied kulsore jobb allapotunak tunik, kerhetek egy kozeli kepet? Ill. ahogy olvasom budapestiek vagytok, en meg debreceni, meg valahogy el is kellene juttatni ide, ha megegyezunk.
-
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley #22816 üzenetére
De ne vedd tutira, mert jelenleg a fogkefémet sem találom
-
MurdR
veterán
válasz
Mulderpapa #22811 üzenetére
Szerintem felesleges...
Earl ha költózés után előkerül, akkor fel tudok ajánlani egy donor 8310est. -
Earl_Muttley
őstag
Sziasztok!
Keresnék Nokia 8310 telefonhoz elő-hátlapot, SIM lefogatót és gombsort.
Lehet használt isKöszi előre is
-
Mulderpapa
aktív tag
Ezt a sok k*csögöt a vakerán...
Van egy telefon, ami 6250 Ft-on áll minimálár nélkül, a villámára 26000 Ft. Az aktuális "nyertes", aki megadta rá a 6250 Ft-ot, leüti villámáron az aukció vége előtt 1 perccel. Alig feltűnő, ugye?
Szerintetek érdemes jelenteni az ilyet? -
alufelni
tag
Ha esetleg ezek közül bármelyik,vagy mind tetszene ne tartsátok magatokban.
Főleg csere,de megbeszéljük. -
MurdR
veterán
Áááááááá 3000ért el tudtam volna hozni egy samu i600at, és nincs nálam csak 1500
-
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley #22801 üzenetére
StartTacem nem volt. Meg szerintem már nem is lesz, mert irtózatos ára van.
Mit ér manapság egy jóminőségű u.gy. ház 6310i-hez? Meg gyári bontott kopott előlap? Az is van pár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest