- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- kemotox: Ki érti ezt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
De ez nem egy sima 3510i
-
stufen2
aktív tag
Van egy nokia 3510i-m nem kacsol be, mit lehet vele tenni? Kívülről sérülés mentes.
-
Magnum_
nagyúr
van valakinek top állapotú 7110-ese?
-
stufen2
aktív tag
Ilyenből rengeteg van, én a 8800 meg a 8910 hirdetéseken szoktam röhögni, pláne amikor ilyeneket írnak, hogy "még egy ilyet nem találsz, gyűjteményből" stb. stb. - persze még egy ilyen összelegózott szemetet nem találok, egyszerűen kiábrándító milyen 8xxx típusokat hirdetnek, csillagászati árakon
-
Lasy
veterán
van valakinek eladó T28-asa?
-
ferret77
aktív tag
Na visszafelé megkérdeztem. 3000 a xelobri és van hozzá töltő.
-
ferret77
aktív tag
Ha valaki az Örsön jár és érdekli, az aluljáróban árulnak egy xelibrit. Az árát nem kérdeztem.
-
Lasy
veterán
-
a BB7-nél (Curve 9320) mi az, amihez kell BIS, és mi az, amit anélkül is lehet használni?
-
stufen2
aktív tag
-
golya32
senior tag
Szereztem egy japán/angol n71-t na az nem tudja a névrészlet keresését
Én imádom a szétnyithatókat, másod telefonként használom az LG 4xhd mellé -
KSparrow
őstag
Nekem van, de nem jön be valahogy. Szép az amoled, meg jó az 5-ös kamera, de zeneileg nagy szar. Nem tud egy értelmes hangszínt, és beálljtani se lehet, szenvedtem vele napokat. Egyik együttes A albuma jó, kihozza a mélyeket, de a másik meg... túl mély. ha lejjebb veszem, akkor meg az előző nem jó. N82, N86, N76 mind jó volt.
-
KSparrow
őstag
Nekem a felső rész meg a navigyűrű tetszik. Csak ha ez igazi, akkor ösze fogja karmolni, nyomni a kijelzőt, erre számolni kell helyet. A számgombok viszont nagyon nem tetszenek. kicsi, körülötte rengeteg hely kiesik. Olyan szélére ki kéne húzni, mint pl N80 alsó része.
Én azon gondolkodtam, hogy érintősből szinte minde Candybar. Csúszkásból is alig, max SE modelleket látam.. Kinyithatós is lehetne, és akkor megoldhatnák kívül egy nagy érinőkijelzővel, belül meg szintén, mint a Nintendo DS. Bár most már jön úgy tudom a flexi kijelző, (nemrég beszélgetem valakivel, aki kipróbálta)Amúgy N71: Tegnap este szétszedtem, megnéztem. Megigazítottam az antenna csatlakozóit, és voilá, van térerő! Elég rossz a design...a tetejében van fém, két kijelző is. A flip mechanika is nagy vas. Masszív, az addig oké. De az alsó részhez az egészet az ezüst keret és a felső gombsor melletti leragasztott két csavar tartja. És ezek nem fémbe mennek, hanem a műanyagba, szóval szerintem elég gyenge ez a része. Mármint hogy két műanyagba tekert csavar fog egy véköny műanyag lapot, ami tartja mindezt...
-
az N71-gyel egyébként az a baj, hogy iszonyat hatalmas. a képernyő felett és latt levő telrület nagy, a kijelző és a bill. közötti rész meg méginkább.
csúszkás mobilokból számomra ez A bagybetűs tökéletes dizájn:
-
novinyul
veterán
Nekem a 7390 volt a kedvenc szétnyitós Nokiám,ott a gombsor is nagyon el volt találva,meg úgy kategóriájában is egy jól megtervezett telefon volt.Csúszkás kedvenc a 6270 volt,örök élet + 2 perc
Elnyűhetetlen egy telefon volt,bár egy kis lötyögés volt,de működött mindig.De a Samsung és a Siemens is nagyon jó telefonokat rakott le az asztalra,mindkét típusból
-
válasz
novinyul #23847 üzenetére
igaz, viszont így a gombok kényelmesebben elérhetőek a hüvelykujj számára.
a csúszkás mobilokat én is szeretem, viszont szerintem telefonálni kagylóval lehet a legkényelmesebben.
bár valószínűleg azért gondolom így, mert az első mobilom is kagylós volt, habár összességében kevés ilyen kialakítású mobilom volt.szerk.: egyébként nekem tetszik ez hogy nagy üres terület van a billentyűzet alatt, bár nem tudom megmondani, hogy miért.
-
novinyul
veterán
A felső rész még egész jó,kell a hely az érzékelőknek meg a hangszórónak.Az alsó rész viszont nincs kihasználva,én inkább a 7390-t vettem volna alapul,vagy gondoltam volna tovább.Majdnem ilyen elrendezése van az N71-k,na attól befontam a hajam,kell a nagy és kényelmes billentyűzet
Én inkább a csúszkás megoldásokat szerettem,kényelmesebb volt használni.
-
készítettem egy telefon-makettet! nektek hogy tetszik?
a képre kattintva további képek jelennek meg!a szétnyithatós telefonoknak túlnyomó részének vannak alapvető hibái/hiányosságai, amiket én nem szeretek:
- aránylag apró képernyő és vastag keret, emiatt viszonylag nagy a kihasználatlan terület.
- a képernyő és billentyűzet között hatalmas a távolság
- a gombok sokszor feleslegesen nagyok.Ezeket próbáltam nagyjából kiküszöbölni. Az N76-ot és 3710 fold-ot vettem alapul.
-
golya32
senior tag
N71 tudja a symbianos telefonkönyves keresését?
Tehát név részletre keresést? -
golya32
senior tag
Nekem van n79 abban is van transmitter.
Ha kell eladó dobozos független. -
arkades
senior tag
A Nokia 6700-ban van FM transmitter?
-
MurdR
veterán
válasz
zorzy4 #23818 üzenetére
Amúgy a menüje nagyon meglepett, mert olyan kb mint egy 6210 lebutítva, meg teljesen másképp a pontok benne. Na holnap nagy unalmamba majd leírom a menüt, ha esetleg érdekelne téged, vagy valakit.
Juteszembe, Te kedden úgy is jössz hozzám, be is hozom akkor, és ha van rá igény, meg is nyomkodhatod.
-
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley #23819 üzenetére
Elhiszem.
-
Earl_Muttley
őstag
Nokia 8110 akkut hol lehetne újracelláztatni?
-
-
tudom, hogy off, de tök jól néz ki az új LogOut!
-
ferret77
aktív tag
Óramobil jöhet a nokiától. De nem is az a lényeg, hanem amit írnak a medallionról. A cég anno már bemutatott egy medált 2004-ben. Sajnos sosem került piacra az érdekesség.
Ráadásul kettő is volt. -
MurdR
veterán
6210-6310 kábele van valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest