- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
sz.balazs.95 #23398 üzenetére
hát igen, 8 év munkám van benne. Súlya is van
Kiállíásra menni egy álom
-
-
KSparrow
őstag
válasz
sz.balazs.95 #23396 üzenetére
Most 226 típus van, darabra nem tudom
Ebben a csipogók és a 770 tablet is benne vannak, de headset, ilyenek nem. A Prototípusokatt többnek számolom, így pl a 3 E60 háromszor van jelen, mert különböző fázisok, de pl a 6210 csak egyszer van, hiába van belőle 4, mind más előlappal.
Amúgy, ha jobban belegondolok, akkor van még egy Nokia 820 SAT szatelit vevőegységem, azt bele se számoltam, így 227 típus
Tárolás? ki vannak szépen állítva, sorakoznak a polcokon, mint a katonák. Kéne már vitrin, de még fölösleges, mert úgyse állok meg, és ha jövök, nem lesz hova tenni (így sincs, de mindegy)
Amúgy még vannam mindenfelé nálam telefonok, asztal közepén, ágy lábánál, van egy alkatrészes dobozom, egy ami nem nokia de kell, meg még van 2 doboz ami nem kell, de nem hirdettem meg, mert lusta vagyok. -
válasz
KSparrow #23394 üzenetére
amúgy hány darab mobilod van?
illetve hogy/miből/honnan szereztél ennyit és hol tárolod őket?
(csak azért kérdem, mert nekem, mikor ~20 mobilom volt már az is problémás volt kissé számomra, nemhogy több száz...)szerintetek ha kiraknék egy olyan hirdetést hardveraprón, hogy felesleges/megunt/nem működő/stb. telefont, ami fél lábbal a kukában van ingyen átvennék állapottol függetlenül, akkor sokan jelentkeznének?
-
gandol
csendes tag
Stresszes vagy? Hol olvastál ilyet? Semmi rosszat nem írtam szerintem, ez egy poén volt, de látom érzékeny a lelked.
A Timeport-ot egy értéktelen kacatnak tartom a sok 6210-el egyetemben, nem egy B&O kategória. Ja, és Te kerestél meg, hogy kell neked. Tudod attól értékes valami, hogy RITKA! :-) -
MurdR
veterán
válasz
gandol #23390 üzenetére
A karcmentes T290i-t? Nem a 10 db p7389 egyikét akartam érte adni elhiheted. Minolta 6000ért adta el nemrég.
Keress már eladó T290i-t jóember.
El vagy egy kicsit szállva a B&O-val. 20000ért nézz már fel vaterára hogy milyen Bang&Olufsent árulnak.
Tartsd meg akkor, nem könyörögtem hogy add oda 1000forintért. De akkor utána ne vergődj már itt, hogy én át akartalak b.szni. -
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #23350 üzenetére
Engem garantáltan csak azok érdekeltek
-
gandol
csendes tag
Sziasztok!
Rögtönöztem én is egy itthoni "gyűjteményt", bár konkrétan sosem kerestem ezeket a régi típusokat. Javarészt én használtam őket aztán megmaradtak, sajnáltam megválni tőlük. Néhányat nem volt erőm előkotorni de biztosan bújkálnak még a szekrények mélyén, személyhívók meg 450-esek, samsung d500-600, Motorola 5200, Ericsson198-nak is lennie kell valahol.
Amelyiket a párom használta azok még fóliásak, szinte újak! :-) -
KSparrow
őstag
-
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley #23379 üzenetére
Én is lehet kipróbálom a Note2n
Szerintem egy Nokia 6070 lesz az áldozat -
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #23377 üzenetére
Az a 8gb. Nekem sajnos nem. Igen, a króm könnyen kopik sajnos. Annyira belejöttetek ebbe a lecsiszólósdiba, én is kipróbálom majdd, keresek is egy beáldozható telefont
-
quailstorm
félisten
válasz
sz.balazs.95 #23376 üzenetére
az durva
RM-320-on nem tudom mit használnak, de az enyémen sértetlen a festék. -
-
draco31
veterán
válasz
sz.balazs.95 #23373 üzenetére
Köszönöm! Végül inkább nem szedtem szét, hanem próbáltam úgy megoldani, hogy minél kevesebb víz kerüljön be. Aztán kapott hajszárítót, stb, szóval száraz. Ilyen lett. A memkari ajtajánál van még egy kis zavaró ezüst festék, de a memkari jelét direkt hagytam ott. Na meg nem is tudnám rendesen azt megcsinálni. A billentyűzet ronda még nagyon, de azzal nem tudok mit kezdeni jelenleg.
Az csak szerintem furcsa, hogy a GX29-en sokkal vastagabb volt a festék réteg, mint ezen?
-
draco31
veterán
Az N70 hátlapját hogy lehet szétszedni? A csúszkára gondolok. Eléggé kopott az ezüst festék, és lecsiszolnám azt is, meg az előlapot is, de azt le tudom szedni. Csak a csúszkát nem látom át kellő képpen. Azt látom, hogy kettő rugó van benne.
-
MurdR
veterán
válasz
kovy79 #23355 üzenetére
Akkor gondolom jóideje gyűjtöd
Én is elég rég elkezdtem, de többször volt, hogy beleuntam, és 30-40 darabokat adtam el. Most kiváncsi vagyok meddig fogja bírni a gyűjtemény, de szerintem elég sokáig el leszek vele, főleg, hogy kezdenek minőségibb darabok is feltűnni, régen nem érdekelt annyira az állapot sem.
Akkor voltam idióta, amikor Ausztriából hoztak minden második héten nekem telefonokat, és én hülye nem becsültem meg azokat a darabok. Dynatac, startac, microtac, sony mz5, 8810, 8890, 3390, karcmentes dobozos 8910-8910i-k, SK65 siemensEK..... akkor még (4-5 éve) nem gondoltam hogy ekkora szerelmese leszek a telefonoknak. Visszasírok egy 30-40 telefont, amit ha most meg kéne vennem vaterán, akkor egy 520as BMW árába kerülnének. -
kovy79
őstag
válasz
sz.balazs.95 #23367 üzenetére
Na, nekem az egész gyűjtésem ebből a "kívánságlistásdiból" indult...
Kezdődött egy 6210-zel, aminek apósom betörte a plexijét. Aztán kerestem egy szépet, aztán egy 6310i, aztán egy 5110, aztán.... -
válasz
Earl_Muttley #23366 üzenetére
gratulálok!
6600 nekem is volt. remek telefon!egy kívánságlistát lehet én is összeírok, mert van egy pár Nokia, amit mindig is szerettem volna.
-
-
KSparrow
őstag
válasz
sz.balazs.95 #23361 üzenetére
rengeteg van, 5140i körül változatták rm-re. De rengeteg típus van... Majd Összeszedem, minden telefonom benn van típus szerint xlsx táblában... 4 napi meló volt
-
-
TommyX_
őstag
válasz
sz.balazs.95 #23361 üzenetére
Nokia 6630 → RM-1
És 2 másik:
Nokia N900 → RX-51
Nokia E90 → RA-6 -
válasz
KSparrow #23360 üzenetére
értem köszi.
amúgy melyik volt az első RM-mel kezdődő? (a mostani Lumiáknál már csak ilyen van)
illetve milyenek vannak még ezeken kívül?amúgy a 3300-hoz véletlenül nem tud valaki adni burkot (elsősorban a hátoldala kéne, ami az akku alatt van, nem az akkufedél) illetve billentyűzet és billentyűpanel is jól jönne. no meg egy akku.
-
KSparrow
őstag
válasz
sz.balazs.95 #23359 üzenetére
inkább mi érdekes, hogy az N-gage QD meg RH-29. Mert az egyben N-gage, és 3300 forma (meg belül is majdnem ugyanaz) Egyébként gyanítom, hogy a qwerty gombos amerikai 3300 valami ilyen lehet. De ez igazából nem jelent semmit, ha egyezik, akkor viszont ugyanaz két típus. Mint pl 3100-3120, vagy 3650-3660. De a 3510i-nek is van más előlappal pl Ausztrál változata, az RM-szám ott is egyezk (RH-valami.) De a legtöbbnél ez az modellazonosító RM-mel kezdődik.
N95-1 a sima N95, N95-2 a 8 Gb. az N95-3 szintén sima, de nem európai, ahogy az N95-4 az amerikai N95 8gb. (nekem először az volt, é az RM-320, azaz az N95-2 (magyar 8Gb) rendszere volt fent, ki is akat tőle. az N95-4 panelben pl más a 3G frekvencia, mint az N95-2-nél. Szóval vannak változások modellen belül is. Ami miatt ezt leírtam: a páratlanok a simák, azaz tudták egyből, hogy a páros a 8Gb-s változat lesz. -
A nokia 3300-nak „NEM-1” a modellszáma, az N-Gage-nek pedig NEM-4. Nem tudja véletlenül valaki, hogy NEM-2 illetve NEM-3 modellszámmal jelent-e meg valaha Nokia telefon?
-
kovy79
őstag
válasz
zorzy4 #23356 üzenetére
Nem, Bajorországban. Tudtommal itt volt ráadásul a Siemens fejlesztői bázisa.
Ha egyszer valamit boltolunk, egy ilyen CX65-öt küldök neked, tudom, hogy szereted a ritkaságokat. Hasonló színben még képen sem láttam.(#23357) anevemearl, 345db van szépen elcsomagolva (ebből 40 dobozos) + kb 200-250db ömlesztve, amiket még át kellene nézni.
Egyébként igen, egy karton fele csak töltőkből áll. -
kovy79
őstag
válasz
zorzy4 #23351 üzenetére
Nekem ebből a CX75-ből van 4db (mind más egy kicsit). Meg 1-1db A70, AX75, CX65, S45 és 2db SL55.
Összesen vagy 15db-ot kukáztam hulladéklerakóban és persze szinte mind karcmentes.
Pár hete 5db új, karcmentes fekete CX65-öt is "leltem".(#23345) MurdR, az enyémek így állnak. Minden doboz csurig rakva.
-
-
KSparrow
őstag
válasz
sz.balazs.95 #23352 üzenetére
Motorola V100
-
-
zorzy4
addikt
-
válasz
zorzy4 #23348 üzenetére
értem, köszi.
(amúgy furcsa, mert az enyémben egy EB-BSD30-as, Ni-MH akku van, de a típusszám alapján ez nem a gyári akkuja.)velekeio: a két N-Gage, a 3300 és a 7710 garantáltan nem eladó. a többi esetleg. bár nem azért tartottam meg őket, hogy eladogassam.
(meg persze az Optimus sem, mivel azt használom.) -
LaciGSM
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #23343 üzenetére
Az N-gage ,7710 duót szívesen megvenném
-
zorzy4
addikt
válasz
sz.balazs.95 #23346 üzenetére
A gd50ben van hangjegyzet, és li-ion akkut adtak hozzá.
-
KSparrow
őstag
válasz
sz.balazs.95 #23346 üzenetére
Ezt majd Minolta5 mondja meg
Én meg se szólalok, képet nem teszek felNekem csak Nokiáim vannak, tegnap jött meg a 226. típus.
-
amúgy a Pana GD30 és GD50 között mi a különbség?
-
MurdR
veterán
válasz
sz.balazs.95 #23343 üzenetére
Na holnap majd tolok már egy képet az enyéimről
-
draco31
veterán
Kezemben egy N70-es, 264 órát ír a life timer. A billentyűzet eléggé kopott, a ház is kissé, de nincs törés rajta. A kamera mikrokapcsolója be volt állva, de párszor megnyomkodtam, most már működik. V 5.0705.3.0.1 30-01-07 RM-84, 256Mb-os memkari van benne. A vaku eléggé gyenge benne.
-
régebben gyűjtöttem a mobilokat, és néhány megmaradt.
(ez egyébként az összes mobilom + egy Siemens C62 van anyukámnál és egy One S, amivel fotóztam, és ami most az elsődleges mobilom)
alul: Nokia 7710, Siemens M55, Alcatel OT-C701, SE J230i, Siemens A60, Nokia N-Gage, LG Optimus 7,
felső sor: Nokia 3300, Sagem myC5-2, Siemens M65, Alcatel OT Club DB, Panasonic EB-GD50, Nokia 3110, Compaq iPaq H3900 (tudom, ez egy PDA.)
legfelül: Nokia N-Gage QDennyi mobil kb. egy GSM boltban van.
-
MurdR
veterán
válasz
sz.balazs.95 #23340 üzenetére
alsó sor:
SGH E310, Nokia 2760, Nokia 5070, Sagem my z5-2 -
kovy79
őstag
válasz
sz.balazs.95 #23340 üzenetére
Olyan hibátlan Sagem myC5-2-re mennyi ideig vadásztam. Aztán a sors úgy hozta (mikor már nem is érdekelt annyira), hogy lett 2 karcmentes darab is.
-
Ha jól látom, akkor a bal felső egy Sagem myC5-2. nekem is van egy!
az amelleti egy SE T630 (régen volt olyanom, de elcseréltem). Az amelletti egy Nokia 6230 (olyanom is volt).
alul jobb oldalt az talán egy 6101. (nekem 6103 volt az első telóm, az némileg újabb típus)
a többit nem tudom. -
LaciGSM
aktív tag
Nokia 7210 ÚJ. GYÁRI, előlapot, hátlapot, gombsort keresek!
Valakinek???? -
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #23324 üzenetére
szerintem I, mert fehér a gombsoron a felirat.
-
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley #23326 üzenetére
De mi van az imei matricáján?
-
draco31
veterán
6230i nincs térerő, és nem is talál semmit sem kézi kereséssel se 20-as, se 70-es kártyával. Végfokos?
-
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley #23324 üzenetére
A 6310 az i vagy sima?
-
Earl_Muttley
őstag
-
draco31
veterán
Szerintem várd meg amíg értékel, aztán mehet a negatív. Nekem volt már hasonló esetem, csak ott én voltam az eladó. Karácsony előtt megbeszéli velem a csávó, hogy leüti az N73-asomat, de csak januárban tud fizetni, mondom oké. Közben kérdezgetett róla, aztán nem írt 28.-ától. 5.-én írtam neki, a válasza: bocs mégsem kell. Sajnálom, hogy semlegest adtam neki!
Kaptam két Sharp GX29-est, mindkettő jó, de nincs még töltőm, csak ígéret egy ismerőstől, és csak egy akku van. Ma unatkoztam, és kezelésbe vettem az egyiket. Mire nem jó a 800-as vizes csiszolópapír
A hátlapon még kellene kicsit alakítani a kamera alatt. -
ferret77
aktív tag
Piros 5510-em még nincs, de képeslap van.
-
KSparrow
őstag
Negatív. Én is adtam már, nem a világ vége. Ennek ez a lényege, ennyiért ment el. Állítson be minimálárat. Ha nem adja oda, jelentsd a Vaterának is. Tanulja meg.
Nekem meg kérdésem lenne: Hogy van az, hogy ha pl egy 5110-esen hívom fel a 112-t (nem kapcsol kezelőt, azt nem várom meg, de teszthívásra, hogy jó-e a végfok, használom) akkor "Ön a segélyhívó központot hívta. ..." veszi fel, de a frissen megérkezett 6760-asom "Ön a rendőrséget hívta. ..." üzenettel fogad? ugyanazt a 112-t, hívtam, egyikbe se volt kártya, de kétszer is így volt, azaz nem egyedi eset.
-
stufen2
aktív tag
Az ilyen parasztokat rühellem én is, meg amikor megveszek valamit, vége a licitnek és licit után a hiénák elkezdenek alkudozni még az eladóval, hogy ő ad többet is, pl ezek alatt a nickek alatt rejtőzködő hülye gyerek is ilyen aki összelegózott telefonokat árul (kovaszki, boss94, relee 555, sayhellomonkey) - messze kerüljétek el őt! - minden csak nem tisztességes!
-
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley #23310 üzenetére
Nem szeretek negatívot adni, de erre most mit csináljak?
-
MurdR
veterán
Én meg sík ideg vagyok.
Direkt fent maradtam, egy rohadt BB miatt, ami licites volt. Megnyertem 450ftért. A csávó most délután meg lazán küld egy emailt, hogy ennyiért nem adja oda. Hát meg a f.sz.m.t. -
zorzy4
addikt
Most egy sonyericsson j110et használok. Egész pofás darab, és jó kis telefon, csak egy két dolog zavar. Egy Naptár már ebben a kategóriában is elfér, és a sim nevekre csak menüből lehet keresni.
-
zorzy4
addikt
válasz
sz.balazs.95 #23300 üzenetére
Nem fecönék sok energiát ebbe a telefonba. 100ftot nem ér.
-
MurdR
veterán
válasz
sz.balazs.95 #23304 üzenetére
-
csoda120
aktív tag
Van valakinek gyári N95 flex kábele? Vettem után gyártottat, de hát az olyan is...
-
-
MurdR
veterán
Meg nyertem egy BB7230at is olcsóé
-
MurdR
veterán
Na elvileg holnap jön egy vaterás csomag
-
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #23299 üzenetére
Mit 4-et... 4,2-őt is, de csak a Lithium. Ni-xx nem nagyon. Az tényleg 1,2-es. Legalábbis az én Energizereim. Ettől függetlenül a távirányítós autó repült tőle.
A lényeg az hogy én a sajátomat a múltban 3db AA elemmel hajtottam. Szal annak menni kéne. Nem hiszem hogy ennyire más lenne a pocket verzió.
nemtom bánjam-e hogy eladtam az OT-t. Elkezdett oszlopokban pixelhibás lenni, meg mint mondtam elég gatya volt. De faternak is még A35 ment abban az időben. Aztán mire legközelebb vettem és nem kaptam a telót, az K600-as SE volt. Közte meg Nokia 3310 és TCL Alcatel OT-E105
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Elden Ring
- Le Mans Ultimate
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged