Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyantusz

tag

válasz #65675776 #2911 üzenetére

Olvasás, értelmezés, keresés és egyéb esetek.
    Mivel nincs eszemben, így nem is állt szándékomban pusztán egy információért fél órákat bogarászni egy-egy adott site-on (jelen esteben AMARC). Ennyi erővel fél életemet a neten tölthetném, nulla hatékonysággal, ráadásul hamar özvegy Szedlacsekné sorsára jutnék... Emígyen természetesen nem is néztem meg a "What does AMARC do?" nevezetű menüpontot. Ha megnéztem volna, nem írtam volna marhaságot. De ki állítja, hogy nem írtam hülyeséget? Nem a #2909.-kel bizonyítottam, hogy hülyeséget írtam, hanem már az előzőben is felhívtam a figyelmet, ez úgy látszik elkerülte a tiedet.
    Idézett három mondatomból mindössze az első mondtat első vesszőéig cáfolva az állítás, bár Te állítólag meg fogod keresni, hogy mégsincs. A többivel nem tudom, mi a problémád? Még nem fejtetted ki.
    Nem mellesleg Te vagy a vitázó, az én írásom a vitatott. Emígyen Neked kellene cáfoló állításodat alátámasztani hiteles forrással, hogy komoly (és ne komolykodó) legyél, ne olyan komolytalan, mint én. Mivel fel vagy ezen háborodva, nem tudom, egyáltalán miért lennél komolyabb egy perccel is, mint én? Erre írtam, hogy "Adsz valami forrásat is, hogy az AMARC-ban hogy dolgoznak, vagy megint fejből írsz hülyeséget?"

"Egyébként meg nem vagy abban a helyzetben, hogy bárkit is felszólítgass bármire."

Furcsa módon mégis kénytelen voltál venni a fáradtságot, hogy a #2898 után értelmes linkkel is alátámaszd az állításodat (amit egyébként meg is köszöntem; lényegi, vitát érintő részt lefordítotam). A bemutatott forrásod aztán megcáfolt Téged is, nemcsak engem... Bár ennek megint csak utána fogsz nézni.

"Szerinted a szalag miből van? Csak nem fóliából?"

Tökéletes belemagyarázás és mellébeszélés! És a fólia miből van? Csak nem műanyagból? De furcsa...? Meg lehet még fémből, papírból meg emberbőrből stb. is. Ez is de érdekes...?

"Amit Te írsz, az nem hegesztés."

"hegesztés: (techn) fémeknek, fémötvözeteknek v. termoplasztikus műanyagoknak magas hőmérsékleten történő egyesítése. A kohézión alapuló egyesítés kovácsolással, sajtolással v. megömlesztéssel történhet."
    (Természettudományi kislexikon, Akadémia, 1989)

Magas hőmérséklet jelen esetben a lágyuláspont és pont hogy összehegesztésről beszélünk, ha összetoldjuk a műanyag lemezeket! Nem tudom, megint miről is beszélsz, csak hogy bizonyíts valamit?

Az eldöntendő kérdésre, ha nem vetted volna észre válaszoltam is SMS-ben, pluszban később kiegészítettem egy másik SMS-ben(!) egy várható későbbi érkezéssel! Válaszomra, hogy miért kérdezed, egyébként meg pontosan Te nem vetted a fáradtságot(!), csesztél visszaírni, hogy mi is a bajod, mi a sűrgős!!!??? Megint miről is beszélünk és ki kritizál kit és ugyan miért? Ha a dióalap a problémád, elvihetted volna a klubba az utolsót, nem kellett volna érte hozzátok elcaplatni (egy szóval sem említetted, hogy megjött az uccsó!). Ebben az esetben láthatta volna bárki, hogy miről is van szó. De megint jó mást hibáztatni saját "kényelmességedért". Már ha ez a problémád, de még mindíg nem tértél rá a lényegi részre.
    Megbízhatatlanság: Te sem vagy egyetlen percel sem jobb nálam! Ennek tanúbizonyságát tetted már nem is egyszer, pont úgy mint én. Úgyhogy ezen teljesen felesleges vitatkozni és pláne nem itt és nem így.

Elalvás: Próbáld ki, milyen frankó dolog heteken keresztül 3-4 órákat aludni, és csak utána szövegelj nekem még egyszer is (és utoljára! aztán tetlegesség fog következni), ki mikor alszik el és miért?!!!
    Majd ha annyit gályázol és szívsz mint én akkor, majd csak akkor kritizálhatsz és vádaskodhatsz! Egyébként ez megint marhamód jellemző rád. Nemkülönben meg szánalmas amit csinálsz (vagy arra sem mérdemes), felhánytorgatni pár éve elmúlt dolgokat... Nulla.
    Mellesleg nem lenne egy hátrány, ha mindezeket akkor, adott helyen az ember szemébe mondanád, és nem így neten keresztül. Egy másik (könyvfordító) klubtag anno nyílvánosan minősítette eme viselkedésed, olvass utána. Meglehetősen kritikán aluli viselkedés!
    (de segítek: 2007. okt. 17., Vita? tárgyú levél utolsó előtti "Az internetnek..." kezdetű bekezdése.)

Képes témát meg leírtam, miért nincs felrakva és miért nem is lesz, amíg meg nem csinálom. Ugyanis eme szerkesztés nemhogy helyhez, de még országhoz sem kötött, így ez lesz az egyik legutolsó betervezett ténykedésem! A kritizálás meg, mint fentebb írtam, akkor releváns, ha bármit is tettél már Te magad a weblap bővítése űgyében. Egyébként meg szimpla sár-/ de inkább szardobálás... (jópár cikk megszületett már)

A műanyagos könyveidet pedig akkor adom vissza, ha megmondod, hogy mikor. Ha a szkennelésére vársz (ami nem egy hátrány), akkor az majd később lesz soros (AI-k és egy festékgyártásos könyvtári könyv után). Pláne, hogy nem akarom szétcincálni miatta, mert szinte biztos, hogy szét fog a lapjaira hullani (amilyen király - meg régi - a ragasztóanyaga). Bár összeragasztani sem tétel (Sulifix és társai).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés