Új hozzászólás Aktív témák

• Van Der

csendes tag

Daa-Raa: Úgy értettetem - fentebb - azt írod hogy Nato-n belüli országnak elképzelhető simán az export. OK- helyette akkor mondjuk azt hogy egy azonos kategúriájú, egyfeladatú gépről beszélünk. Csak találunk hasonlót :o bocs

Az alapján amit írtál akkor úgy változna a felállás, hogy a Gripen-ek mérnék a csapást a Mirage-okkal. És az átalakított MiG-ek pedig maradhatnának légvédelemre , plusz tartalékba min. 6 UBT azért nekem kéne az esetleges veszteségek pótlására.
    És mindezekmellett megnyugtató módon kéne rendezni az alkatrész-kérdést. A Mi-24-esekhez lőszert sem tudtunk szerezni.
    Szerinted ezek az ígéretesnek tűnő átalakítások mennyit kóstálnának ,így-hogy tulajdonképpen a kialakítottak a rendszerek?
    Bár hozzátenném a magam részéről azt is, hogy egy vadász"bombázóval" kevesebbet kell repülni , mint légvédelmi gépekkel (ezt értem a járulékos költségeket, fegyvereket, és a lestrappálást illetően - ami egész más dimenzióba helyezi az alkatrészellátást mint egy szimpla UBT esetében/ ..az még szerinten nem olyan rizikós)

Új hozzászólás Aktív témák