Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Flipper PC-n!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van Der
csendes tag
Daa-Raa: Úgy értettetem - fentebb - azt írod hogy Nato-n belüli országnak elképzelhető simán az export. OK- helyette akkor mondjuk azt hogy egy azonos kategúriájú, egyfeladatú gépről beszélünk. Csak találunk hasonlót
bocsAz alapján amit írtál akkor úgy változna a felállás, hogy a Gripen-ek mérnék a csapást a Mirage-okkal. És az átalakított MiG-ek pedig maradhatnának légvédelemre , plusz tartalékba min. 6 UBT azért nekem kéne az esetleges veszteségek pótlására.
És mindezekmellett megnyugtató módon kéne rendezni az alkatrész-kérdést. A Mi-24-esekhez lőszert sem tudtunk szerezni.
Szerinted ezek az ígéretesnek tűnő átalakítások mennyit kóstálnának ,így-hogy tulajdonképpen a kialakítottak a rendszerek?
Bár hozzátenném a magam részéről azt is, hogy egy vadász"bombázóval" kevesebbet kell repülni , mint légvédelmi gépekkel (ezt értem a járulékos költségeket, fegyvereket, és a lestrappálást illetően - ami egész más dimenzióba helyezi az alkatrészellátást mint egy szimpla UBT esetében/ ..az még szerinten nem olyan rizikós)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Borderlands 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Google Pixel 9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bocs