- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van Der
csendes tag
válasz
üzenetére
A gép hivatalos honlapjáról:
"Developed primarily to operate in typical European weather
the D features a terrain following radar (Antelope 50) coupled with a twin Inertial Navigation System (INS)."
Éjszaka az azért nem piti.Mondom az hogy a trópusokon bénáznak vele a vsz. klíma miatt, engem hidegen hagy , vagy bejelenti a Korona az igényét Madagaszkárra?

Jó hogy vannak ezek a szenzor bizgentyűk , de M.ország felett is negyed óra alatt átzúz egy gép. És a Szerb háború idején mi volt a déli határnál. Összekulcsolt kézzel imátkoztak Szegeden hogy át ne tévedjen véletlenül vmelyik MiG. Az a déli őrjárazgatás alaposan leapasztotta az egész évi költségkeretet

Rejtett megközelítésű F-35-eink legjobb esetben is 2017- körül lesznek. OK - egyébként lezárhatjuk a témát én csak megakartam osztani veletek ezeket a gondolatokat. Ha nem megyünk semmire-hát nem megyünk semmire.
"A megelőző csapás ellentétes a jelenlegi nemzetközi normákkal." - pld. a Benes-dekrétum meg a nemzetközi joggal.
Ha monhatok ilyet, azt figyeltem meg hogy hihetetlen mód sarkítod a dolgokat... Totális megoldások tényleg nem léteznek - sem egyik sem másik oldalon.
Az árakról meg még annyit hogy minden dolog igazából annyit ér amennyit fizetnek érte. Ha itt képesek vagyunk 1 héten kersztül diskurálni, hogy most ok vagy nem ok. Akkor azért olyan sokkal többet tényleg nem érhet. (Sajnos)Gyantusznak:
zavarás - (kiegészítő függesztményekkel esetleg) - Asszem mi fejlesztettük pld. Mi-24 esekhez radio-lokátorokat - fizikából jók vagyunk ezért nem értem miért nem vagyunk ilyen téren aktívabbak, na mindegy, folytassuk
Nu-Nu-Nu-Nu Na-Na-Na-Na - igaz ez csak egy fórumocska, de én nem állítottam olyasmit hogy háborúba kezdenék ön-és-jószántamból akárkivel. Pont az a lényeg amiért elkezdett mozgatni a téma, merthát az ember else hiszi, hogy milyen mentalitás uralkodik a keleti- déli határainkon túl + és bizony szlovákia se semmi, pedig a Millenium környékén még nagyon biztatónak tűntek a kilátások . És mindez annak ellenére hogy szövetségesek vagyunk és közben már EU Uniós országok is nagyrészt ??
Szlovákok nemrég kapták meg a felújított MiG-jeiket , volt időm olvasgatni mostanság.
Hát nem tudom kezdem úgyérezni, hogy nagyon sokszor leírtam már a sorok között, de mégis megismétlem - mivel labilisak a demokratikus berendezkedések a környékünkön és a keleti nagyhatalamak sem ásták még el a csatabárdot, ezért megnézném én magamnak azt az elemzőt aki megtudja nekem mondani hogy jövő-héten.. mi lesz?
Azt egyébként aláírom, hogy amíg a szomszédos országoknak jobban megy mint nekünk addig nyugi van
3 héttel ezelőtt meg gazdasági világválság volt -nem emlékeztek?Hogyha egyetlen, szükséges kiegészítő típust üzemeltetnénk mert ideiglenesen hasznos, abból még nem kell hogy akkora kavarodás legyen. 100 gép az jó sok. Elrettentésül nem kell ennyi. Én nem értem igazán ti a legrosszabb forgatókönyvekkel jöttök elő, én pedig "pszihológiai" hadviselésről beszélek. NEM UGYANAZ
És végsősoron jobb úgy aludni, hogy azért van legalább egy pisztoly a párnád alatt.2. Jó-jó nem felejtem el. Gondolom kisszámú "költségtakarékos" többfunkciós gépeket kerestek, akkortájt. Magyarországba egyébként az a gyönyörű, hogy a szomszédainkon kívül, mindenkivel képesek vagyunk jó viszonyt kialakítani. Már nagyhatalmakra gondolok - USA, Oroszország , Japán, Kína, Anglia, Németország, Itália. Most nem részletezem kivel min alapulnak a baráti kapcsolatok ez nem az a fórum.
lehet-e építeni egyáltalán a "francia kapcsolatokra": azaz akarod kérdezni EU-s kapcsolatokra? A frankok mindig, nyomultak ebbe a térségbe, csak a németeknek eddig mindig útba voltak. Most sz'tem már közös európai érdekek dominálnak.
/a románok meg pld. már csúnyán leszerepeltek Rómában -
reformálni szeretnék miattuk a letelepedést/
Franciák vhogy hiányoznak a képletből mint stratégiai partnerek (a populáris kapcsolatok szintjén) - pedig a demokráciának humanizmusnak és a szabadságelveknek ők a leghitelesebb Európai történelmi képviselői.
A skandinávok is ott vannak ám ilyen téren, csak északi-népekkel, nehezebb azonosulni a széles néprétegek körében. A Házibuli az alap (volt) nálunk is nem? Mondom háromszögezzünk, a többi a kapcsolat pedig úgyis adott és alakul magától.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Eladó Noblechair Epic gamer szék
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Dell Precision 7560 i7-11850H / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T1200 225.000 Ft
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
the D features a terrain following radar (Antelope 50) coupled with a twin Inertial Navigation System (INS)."

És végsősoron jobb úgy aludni, hogy azért van legalább egy pisztoly a párnád alatt.
reformálni szeretnék miattuk a letelepedést/