Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
Úgyse működik, de már megoldódott. Biztonság > beállítások > sebességgyorsítás > zárolt alkalmazások. Így már jó. Ez vagy csak nálam nem megy normálisan, vagy egy bug. Mindegy, köszönöm nektek.
Látom közben ketten is írtátok a megoldást, nektek is köszi.
Bár amit Tökimanó írt, az sem igaz teljesen, mert miui 13 ( 11 Lite 5g ne ) továbbra is így működik. -
SkyLine3000
addikt
Asszony telója. ha én nem mondom neki, hogy néha (hetente) illik újraindítani, elfelejti.
Nincs semmi plusz téma telepítve. Csak a háttérkép maszek. Most próbáltam neki. Most simán működött, akárhányszor próbáltam.
Kíváncsi vagyok, mikor szól, hogy megint nem megy.Meg ezt a 11.0.9-es globalt érdemes frissíteni? Mert mindig mutatja, hogy van frissítés.
Soxor meg nem hallják őt, amikor telefonál. Ez is mi? Mikrofon? -
aminat
tag
1. Telepítse a ROM Paranoid Quartz 5 Dev
2. Indítsa el a rendszert (ROM Paranoid)
3. Indítsa újra a TWRP- ben
4. Telepítse az nfc-fix-pa-willow.zip fájlt
5. Telepítsen más MIUI ROM-ot -
Trooper82
senior tag
Az eu-romban nem minden app tud frissülni play áruházból, néha hívás közben feljön a "ne takarja le a hangszórót felirat" amit csak a telefon tetejének végigsimításával lehet eltűntetni. De ezek számomra még elviselhető bugok. A globalban van egy rakat bug ami random előjön , ha picit visszaolvasol láthatod a sok panaszt a global stabilra...
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Néha a legegyszerűbb dologra nem gondol az ember. Örök hála.