Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geby
senior tag
válasz Oldman2 #3496 üzenetére
Mostmár kezemben volt a telefon. A boot megáll a vége fele, nem megy tovább egy ponton. Ha be van dugva a töltő akkor pár másodpercenként pittyeg mint mikor csatlakoztatom a kábelt.
Érdekesség hogy nem lehet kikapcsolni sehogy a telefont.
A megoldás annyi lett hogy kiszedtem a kártyákat, hogy átrakjam egy másik telefonba....és ugye nem lehet kikapcsolni sehogy a telefont erre amíg pakolom be a kártyákat a másik telefonba addig ez bebootolt.
A tipp az hogy korábban felraktam a Mi dialert a telefonra, mert a user már ezt szokta meg, eddig működött is, viszont most hogy hozzányúltam a Miui optimalizációhoz akkor valami gebasz lett vele. Most sem indul. Az Android dialer csont nélkül elindult, csak a user azt sem tudta melyik mappába hajította be 1 éve.
Tanulság: legyen mentés, mert bármikor beüthet valami egyszerű gebasz. Sosem gondoltam volna hogy nem tudok hozzáférni egy telefon adataihoz, ha tudok minden jelszót.
-
hellboy4591
csendes tag
válasz Oldman2 #3425 üzenetére
12.0.2.0 a legfrissebb jelenleg, de a 11.0.10.0-ra semmi nem fog felmenni a teló belső frissítőjével. Ez egy ismert hiba, a Xiaomi is tud róla, mégsem jött még rá megoldás. Visszavonták a frissítést nem sokkal a megjelenése után, aztán akinek frissült a telója az azóta is azon ragadt. Egyedül a bootloader nyitás és recoveryből való frissítés az egyetlen módszer egyelőre.
-
MeroM
senior tag
válasz Oldman2 #1688 üzenetére
Melóügyből kifolyólag egy adott weblapra fotózok feltölti egyből a weboldalukra a képet, Andorid ban hol lehet azt beállítani, hogy lementse a saját tárhelyébe a képet?
Azért merült fel mert volt nálam pár napig egy Alkatel1 Andorid 8Go val ott alapból mentette a képeket a belső tárhelyre.
-
törölt tag
válasz Oldman2 #1081 üzenetére
úgy hogy alul van egy 1x jel,ha azt balra húzód akkor a széles kamerát használja,ha fent a virágra mész akkor a macro kapcsolja be,ha alul a portré illetve 48mpx mód akkor a mélységélesség illetve 48mpx fog fotózni
Én egy olyan GCAM szeretnék amiben mind a 4 kamerát tudom használni.
[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
-
miqlas
őstag
... ha ez azzal jár, hogy általam kontrollálható körülmények között automatikusan frissíti az appokat, én szeretni fogom ezt a funkciót! Pont, ma az idén 22 éves fiamnak frissítettem egy rakás appot + 3 rendszer alkalmazást, mert erre is lusta!
... és hogy mlyen lusta? Azon szentségelt, hogy az elõzõ, lezúzott telefonjáról nem tudom lementeni a 2000 fotót, mert nincs bekapcsolva az usb-debugging vagy egyéb ezzel ekvivalens megoldás, hogy képernyõ nélkül is hozzáférhessek az azon tárolt adataihoz, pedig anno csak annyit kellett volna tennie, hogy bekapcsolja a Google fotók szinkronizáljon, ha wifi-re csatlakozik néha-napján ...
42
-
tigipuf
senior tag
nillkin frosted shield ,évek óta mindig ennél a típusnál kötök ki én is.Most úton van 1-2 más gyártó terméke is kínából még azokat meg akartam várni próba céljából,de már annyira megszoktam,rendelem is mindjárt .Ez már bizonyított, minőségi tok,nem egyszer védte meg a telóimat leejtéskor.
[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
Trooper82
senior tag
Köszi.
Mivel gyorsan kéne telefon, és nem akarom, hogy karcolódjon a kijelző xprotector 3mm vastag sima üveg fóliát tudok venni rá. Remélem azért nem lesz nagyon rossz, bár ismerem őket, nem érnek el a szélekhez. Ha nem lesz jó, vagy rendelem a kedvenc nillkin üvegemet, vagy amelyik az összefoglalóban javasolt.[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
Köszi!
Más:
Most olvastam egy orosz topicban, hogy az a ROM, amivel kaptam annó a telefont (PXCEUVF) valóban Vodafone ROM, Voadfone UK. Tehát az Angol Vodafone részére készült.
Csak leírtam, hátha ez számít valakinek. Én már lecseréltem.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
aprokaroka87
nagyúr
Emlékeim szerint az 5.0 bluetooth verzió támogatja azt hogy akár két bluetooth audio is tud csatlakozni egy eszközhöz.
Persze ha ez opciónális akkor más a szitu.
"Dual Audio”: audio hangfolyam lejátszása két eszközön egy időben - ez két különböző audio forrással is megtehető"
az idézet a bluetooth wikipedia cikből másolva.
Akinek van kettő audio képes bluetooth eszköze, az lehet tudná tesztelni.
-
jFox
addikt
Senki nem mondta, hogy bárki is mondta volna, hogy: Kell root!
Ez messzire vezethet....
Pusztán megjegyeztem, hogy nekem nem kell.
Ha majd más, fontosabb app-ok is nyafognak a nyitott BL miatt, akkor majd visszazárom. De egyenlőre még lehet, hogy kipróbálom az EEA ROM-ot, mert nem látom sok előnyét a sima global-nak. Pl. a hívás rögzítő sincs benne. Sem pedig MIUI tárcsázó. Szóval kb. ugyanaz mint az EEA. Nem is értem miért kellett ezt külön választani.
Még Note 7-nél hamarabb jöt pl. MIUI 11 a sima global-ra, mint az EEA-ra. Mind1, ezek az én problémáim nem untatlak vele tovább benneteket.
Boldog karácsonyt mindenkinek!--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
Nem akarok root-olni. Semmi szükségem rá. A bootloadert, csak azért nyitottam, hogy ezt a hülye VF végződésű ROM-ot lecseréljem gyárira. Csak még nem döntöttem el hogy globál vagy EEA maradjon.
Meg nem gondoltam, hogy pont a mekis app fog panaszkodni ezért kérdeztem rá, hogy mi lehet. Érdekes, mert RM Note 3-on működött nyitott BL-el.
Meg ha a banki appok nem panaszkodnak a nyitott BL-re akkor ez miért?
Azt tudom, hogy páromnak a Redmi 6-on is nyitva van a BL és megy a baki app simán.
Azt tudom, hogy a root-ot nem szereti sok app (programozó), mert hú de nagy biztonsági kockázat...
Pedig ha ésszel használja az ember hasznos is tud lenni.
Szenvedtem egy sort anyám Elephon-jával, amin LineAge OS volt és nem ment rajta neki a Tesco app.
Uh inkább vissza raktam a gyári ROM-ot, de az meg sz.r volt, volt hogy nem csöngött, mikor hívták...
Azon valamiért nem ment a Magisk.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
addikt
-
addikt
-
jFox
addikt
A Redmi Note 7-nél még nem volt GDPR? Azon az EEA ROM-ban is még a MIUI tárcsázó volt.
Egyébként már kezdem megszokni eztán Google felé megoldást. Egy bajom van csak: ugye ez elfordul fekvőbe, ha fektetve használom a telefont. Viszont olyan érzékeny a szenzor, hogy ha egy kicsit is ferdén tartom a telefont, már elfordul. Lehet ezen állítani valahogy?fdrnrbrt: ugyan ez volt Note 7 nél is. És valóban a 11 javította. Reméljük itt is így lesz... De lehet ez is GDPR...
[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
addikt
-
addikt
-
jFox
addikt
Kellene egy kis segítség a SimplePay-hez. Valamiért nem küld SMS-t a kártya regisztrációhoz. Fel sem ajánlja a telefonszámomat. A 100Ft-ot levonja, a megjegyzésben van egy csomó szám, de nem fogadja el egyiket sem.
-
-
Dimond G
senior tag
Sok tesztelés után ezt a GCam-ot jobban ajánlom!
Belenagyítva sokkal jobb, mint az általam előzőekben linkelt! -
-
bododani
senior tag
Csodddálatos! Jövő hét szombaton lesz meg a teló, már várom nagyon, hogy végre jó üzemidejű telóm legyen újra. Hiába vettem a 4X-embe zsír új akksit, ugyan olyan szar az üzemideje... De egyébként is már leharcoltam szegénykét, és most egy elég jó ajánlathoz jutottam amit nem hagyhattam ki
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
jFox
addikt
Meg nem cseréltem ROM-ot. Ma reggel feldobta, hogy van frissítés, de nem töltöttem le. Pörgés van a munkahelyen, úh. nincs időm ilyen hivságokra. Hétvége megy fel a globál, vagy az EEA. Majd meglátom melyik szimpatikusabb.
#107 ess arra kell pénzt utalni, vagy átterheli automatikusan a másik bank kártyákmra?
[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
Az összefoglalóban leírt VoLTE kódos leíráson kívül semmit sem módosítottam
(Mint látszik hívás közben 4g-n marad, de semmilyen más- pl szöveges- módon nem jelzi.
[kép]We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest