Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
digitalentum
üzenetére
Always on Edge
Elég jól működik nálam. Mondjuk a beállításokkal el kell tökölni egy darabig mind a progiban, mind a teló beállításaiban. -
Tökimanó
senior tag
válasz
digitalentum
üzenetére

Mivel nem csak appot írtál hanem ötletet és tapasztalatot is ezért javaslom ezt. Mi Band 4. Nem mondanám drágának ,persze azért nem is olcsó. 9 ezer körül van az ára. Viszont ezen be tudsz állítani mindent hogy jelezzen (rezegjen) a kezeden. Én is ezt használom és még semmiről nem maradtam le. Próbálkoztam appokkal én is,de nem vált be egyik sem. Ez tökéletes. Ráadásként vízálló,pulzus,aktivitás mérés ,és sok egyéb dologra alkalmas.Ja és hogy azért a témánál is maradjunk,le kell tölteni hozzá a MiFit alkalmazást és így együtt használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest