Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

- 

LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Oldman2
nagyúr
OTA formátumú EEA ROM -ból a 12.0.1.0 a legújabb.
Töröljétek le a problémás frissítést és töltsétek le pl. innen még egyszer.
A letöltött ROM-ot a "10 koppos" módszerrel (bár nem tudom milyen ez), tegyétek fel.
 - 

Csatsa
tag
Szia! Sziasztok!
Azt hiszem én is szerencsés vagyok mert az én telefonom is jól működik, talán néha kisebb akadások vannak de szerintem ez teljesen normális!
Mondjuk én a fejlesztői menüben kikapcsoltam a Miui optimalizálást illetve az alkalmazásonkénti akkumulátorkímélőben beállítottam a "nincs korlátozást" az összes telepített appban illetve a gyári appban, így a miui ram kezelést ki lehet kapcsolni amit sokan szidnak. Kicsit kevesebb az akku idő, de minden működik rendesen, nem lövi ki az alkalmazásokat rendszeresen!
Próbáljátok ki és máshogy fogjátok látni a telefonotokat!
Se bootloader nyitás nem kell, se root, se másik rom és mégis smooth lesz a rendszer! - 

Trooper82
senior tag
Másnál nem fordult még elő olyan, hogy szetcsuszik a kijelzőn a kép? De szépen fogalmaztam.😂. A navigációs gombok osszeolvadnak az ertesitesi sáv nem fér ki a kijelzőn, mintha grafikus bug lenne. Eddig 2 honap alatt 2 szer fordult elő. Újraindítás megoldja. Vagy hardverhiba ha senki másnál nincs ilyen. Remélem nem...
 - 

Geza012
újonc
 - 

miqlas
őstag
Én itt olvastam, mit hogyan célszerû beállítani, de itt a RN8T összefoglalóban a 11. pontban Oldman kolléga is leírta a két legfontosabbat!
  - 

jFox
addikt
Brutál jó képek.

Más téma: sötét módot használ valaki? Az miért van, hogyha másolok pl. egy hivatkozást böngészőből és azt be akarom illeszteni akkor egy fekete sáv jön fel, nem látszik melyik része a Beilleszés?
A másik gondom a csengőhang szerkesztő. Az egy dolog, hogy nem lehet elmenteni külön a kivágott részt, de ha rá nyomok, hogy Beállítás csengőhangnak, akkor elszáll az éterben és sehol nem jelenik meg csengőhangként. Ezzel találkozott/próbálkozott már valaki?
EEA ROM MIUI 11.0.3 de a 10.3.5 is ezt csinálta. - 

miqlas
őstag
Ez: PMGC_7.2.014_Relesed_V1.apk múködik RN8-on is, én telepítettem egy jóbarátom fiának a telefonjára!

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
 - Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Dacia topic
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - Assetto Corsa Rally
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - További aktív témák...

- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest