Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
Telefon vegyed-vigyed be se vót kapcsolva:
Televízió AKÁR RÉSZLETRE is amikor kifizeted az utolsó részletet viheted addig: adobozában hermetikusanm lessz lezárva
Így vegyen karácsonyra 1 éves részletre az ember valami műszaki cikket.EZT a hirdetést meg sem tudtam fejteni:
Szekrénysor NYOMOTT ÁRON(?)
Megabrutál hűtő azzal jön hogy ennek az újabb kiadása 850 ezer - amit árul maxon volt kb. 400 újonnan -
-
Cs1csó
félisten
válasz FoLey-v #45162 üzenetére
Jah ez mind UGYANAZ a figura egy nagy MERCÉDESZ a profilképe.
Astroboy
A hitelnek nem az a lényege, hogy töredék ár befizetése mellett is használatba veheted a cuccot? Egy műszaki cikket pedig lefoglalózni oltári nagy baromság egy fél év múlva lehet fele ennyit sem fog érni, teljesen abszurd.
-
Trailblazer
veterán
-
koko52
nagyúr
válasz Trailblazer #45165 üzenetére
Nyugi tesa megógyuk okosba...
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Cs1csó
félisten
válasz Trailblazer #45165 üzenetére
Áh a "nyomott áron" ezen is felsírtam. Biztos sorban állnak.
Jah a 53cm-es CRT tévét 10 ezerért megint kitette a csaj - gondolom, hogy megint elől legyen - nem nagyon viszik.
-
Chaser
legenda
válasz Cs1csó #45161 üzenetére
Reszletre en is csak igy adnek barmit amikor az utolso reszlet is a kezemben, akkor lehet vinni a termeket
Szerk:
Jah, lehet felet se eri fel ev mulva, meg lehet venni egyben is
A hitelt negfinanszirozza egy bank ha vasarolsz valahol, szoval az elado megkapja a penzet, en meg nem vagyok bank ( :[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Cs1csó
félisten
válasz Chaser #45168 üzenetére
Ezzel egyetértek de ennek így nincs értelme, akkor legyen foglaló vagy előleg.
Úgy értem hogy magán ember nem hitelezhet, nem adhat részletre stb. tehát ez így netto baromság amit ír. Olyan lehetséges, hogy pár hónapra jegelni a terméket foglaló fejében.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Cs1csó #45169 üzenetére
Akkor van ertelme ha vkinek nincs x penze de x/2 van, masodik felet meg tudja rovid idon belul hozni
En foglalot kernek, ha nem hozza a tobbit bukta, ha en eladom a duplajat kell visszaadnom, ez vedi mindket felet
- egyebkent nem mennek bele, kell a fenenek a macera -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Cs1csó #45173 üzenetére
Nem fogjak elvinni nyilvan valaki arulni szeret, valaki eladni...
Az is mutatja mennyire felhigult az itteni piac is, h a srac rakerdezett a 2*8gb kerul x ezer ft-ba, vagy 1*8 - cimben es hirdetesben egyertelmu h 2*8, de sokan ugy hirdetnek, aztan hirdetesben derul ki az ar 1db-ra vonatkozik ( : es inkabb rakerdez, mert az a biztos -
-
Chaser
legenda
válasz Cs1csó #45176 üzenetére
ez speciel párban volt, de sokat eladtam szólóban, ha a chipkiosztás egyezik, 99% h két különböző gyártóé megy együtt dc-ben, ugyanakkor találkoztam olyannal is, h két egyforma nem ment adott gépben, külön-külön a cél gépben és másik gépekben is mentek, akár más gyártó moduljával is párban ( :
-
Astroboy
őstag
válasz Trailblazer #45179 üzenetére
Nem hab lesz az, hanem fekete szigetelőszalag.
Egyébként a rásonysápberencsi kákolmányolásnál már csak a hagyárosböröndi kóklerkodást utálom jobban. -
Astroboy
őstag
válasz Trailblazer #45181 üzenetére
-
Zolás
addikt
válasz Astroboy #45182 üzenetére
Rendelj vásárolj bulizz élvezz várlak szia...
Mint valami rossz ribanckecó leírásaCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Papooo
senior tag
Hirdetek egy telót több felületen is.
Anno bootloposan (bár a téglásított lehet hogy találóbb kifejezés lenne) vettem tavasszal egy hölgytől (foglalkozása: Erotic operator - Rosszlány), aki örömmel vált meg tőle, annyi bibi volt vele, hogy semmi papír vagy tartozék nem volt hozzá. A csaj örömmel adta el, mert az utódja a legújabb legdrágább samu, már ott figyel a kezében
Megcsináltam, de pár hónap alatt rájöttem, hogy nem nekem való, és elkezdtem hirdetni.
Az első jelentkező, nevezzük Gyúrós Ármándónak (FB-ről idézve Foglalkozása: Bizniszmen, Tanult: Okszford) azzal indít, hogy tőle lopták a telót a nyáron és hogy ha ötvenezer használati díjat adok a teló mellé, akkor eltekint a feljelentéstől.
Mire én: Adj egy időpontot, amikor találkozunk a rendőrség előtt, én viszem a telót, te hozod a papírjait, és megtesszük a feljelentést.Erre hőbörgött egy sort, és leszállt rólam.
Ha jól sejtem, lehet hogy így keresi a balekokat, és ez a fő biznisze.
A dolog pikantériája, hogy rendszeresen találkozok vele amikor dolgozom, és nagyon-nagyon gonosz tudok lenni.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
Mecy_Lacee
senior tag
Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem....
-
seniman
veterán
Mai ornitológus hirdetés:[link]
Egy napos reg,telefonszám nincs,cucc féláron,madárvadászat indul 3,2,1.......
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Samus
addikt
Lehet, hogy Bánáti kolléga csúszott árokba? [link]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Papooo
senior tag
válasz Killer01 #45187 üzenetére
A gyanús volt, hogy a nő qrva, és a megfelelő oldalon meg is találtam a hirdetését.
Én vagyok a helyi buszpályaudvaron, az agresszív tahó egyesek szerint (szívtelen és rasszista) nagyonőr, így elég sok emberrel találkozom.
A közmunkásképzős kölkök és a balhés állampolgárok már megtanulták, hogy amikor előhúzom a felső zsebemből a szolgálati butafont, akkor épp a rerndőröket készülök hívni, és gyorsan megoldódik minden konfliktus.A Bizniszmen is itt szokott busszal jönni-menni.
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Automata kávégépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 5