Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
törölt tag
válasz
Trailblazer #45888 üzenetére
Lassan ideje elengedni. -
törölt tag
Ez így mi akar lenni?
Hólapátolás
-
pikszel
addikt
-
mpo
veterán
válasz
Trailblazer #45872 üzenetére
Azt olvastam a FB-ról, amitől távol tartom magam:
Az Internet kék pöcegödre.A múltkor meg bírtam állni, hogy ne javítsak ki valakit:
"A garancia két féle képen oldható meg." -
cbmfan
senior tag
válasz
Trailblazer #45872 üzenetére
és halálmágus! beszólsz neki elsorvasztja golyóidat
-
cbmfan
senior tag
válasz
aprokaroka87 #45870 üzenetére
-
cbmfan
senior tag
nem hirdetés, de azért elfér ez itt:
-
aprokaroka87
nagyúr
Szerintem ha Norman az ilyen előre utalos emberkéktől mondjuk 5% kedvezményért cserébe elkérné a facebook belépési adatait, lenne aki lehet oda adná neki.
-
törölt tag
Normi-témához:
-
válasz
Trailblazer #45853 üzenetére
Akkor tegyük a privátok felé, jól kiemelve, hogy itt ez a topik, ha gyanúsat észlelsz, nézz körül, mielőtt egy havi kereseted elutalod...legyen úgy, ha egy felhasználótól, akivel eddig még nem beszéltél soha privátban (nincs üzenet), az első üzenete elé a rendszer szúrjon be automatikusan egy üzenetet, hogy:
Csalók ténykedhetnek errefelé, ha valaki a HardverAprón kívülre próbálja terelni a beszélgetést, valószínűleg át akar verni. Ha gyanús a dolog, nézz be a Csalós topikba.
Ennél többet tényleg nem lehet tenni. Ha valaki ezután is vaktában utal, én is küldök neki szívesen egy számlaszámot, ahová nyomhatja a zsetont.
-
Gyuri27
félisten
Én meg kurvára meg vagyok sértődve.
Nekem normika nem irt semmit.
Milyen egy elbaccott világban élünk, hogy nekem még normika se udvarol.
Jó persze nem utalnék egy kanyit se. De olyan jó lenne egy inteligens fickóval eszmét cserélni.Normi ha olvasod irj már rám az anyád jó istenit.
-
seniman
veterán
válasz
Speed® #45850 üzenetére
Nevezzetek bunkónak,de én ezeket a verebeket már tényleg nem tudom sajnálni.Egész szilveszter alatt nyitott volt a csalós topik,mindenki ész nélkül fröcsöghetett,mondhatta a véleményét,ötletelhetett.Még Normi is tiszteletét tette.Ennél többet egy helyen a témáról még sosem lehetett olvasni,mi kell még a sok hülyének,hogy ne qrja át őket mint sz*rt a palánkon?Lassan már némelyiket Normi se tudná lebeszélni az előre utalásról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Villanyszerelés
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Steam Deck
- További aktív témák...
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston NV3 1TB (SNV3S/1000G)
- Lenovo Thinkpad P15v Workstation Laptop -50% i7-10750H 6Magos 16/512 Intel UHD Graphics FHD IPS
- PS5 Slim Digital Edition 17hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest